Van’dan iran’a tren var mı?

Vandan iran’a nasıl gidilir?

Vandan İran’a Otobüs ile Gitmek ( Van – Tebriz ) İç hat uçuşlarıyla Van‘a gelip, Vandan minibüs ile ya da aşağıda bahsettiğim gibi tren ile İran’a geçebilirsiniz. Van merkezden her gün10:00 -14:00 saatleri arasında minibüsler (otobüs değil) ile Tebriz’e gitmek mümkün. Yolculuk toplamda 6-7 saat sürüyor.

Van’dan nereye tren var?

Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Van’dan Tahran’a nasıl gidilir?

Otobüs hattı Van ile Tebriz arasında yolculuğu mümkün kılarken diğer şehirlerden gelen bireyler de Vandan Tahran‘a gider. Yolculuğun hayli uzun sürmesi otobüs seçeneğinin bir nebze çekinceyle yaklaşılan bir husus olmasına yol açar. Yaklaşık 6 saat süren bu yolculuk sonrasında İran’a ulaşabileceksiniz.

Ankara iran tren kaç saat?

Transasya Ekspresi ile İran‘a yolculuk tam 57 saat sürecek. 188 yolcu kapasiteli tren, haftada bir gün karşılıklı olarak sefer yapacak.

Van Tahran arası tren kaç saat?

1 Van (Türkiye) – Tebriz (İran) Seyahat mesafesi 3.000 kilometredir ve toplam seyahat süresi 80 saattir. 4 yataklı kompartımanda tren bileti fiyatı 55 EUR.

Irana pasaportsuz gidilir mi?

Not 2: İran, 2019 itibari ile ülkeye giriş ve çıkışlarda Türk pasaportlarına damga vurmuyor. Artık Türkler, İran’a vizesiz ve herhangi bir ücret ödemeden girebiliyor.

Van Gölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi Bilet Fiyatları 2022

Vagon Türü Ücret
Pulman Kişi Başı Tam: 82,50 TL, İndirimli: 70,50 TL, Çocuk: 41,50 TL
Örtülü Kuşetli Kişi Başı 132,50 TL
Çift Kişilik Yataklı Kişi Başı 130 TL
Yataklı Tek Kişi (İki kişilik oda tek kişiye kapanıyor) 255 TL

Ankara Van tren bileti ne kadar?

Ankara Van Tren Bileti Fiyatları: Vangölü Ekspresi, Ankara – Tatvan arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 82,50 TL’dir, 2 Yataklı 1. Mevki bilet fiyatı 337,50 TL’dir.

Ankara Tahran trenle kaç saat?

1a Tebriz (İran) noktasından Ankara (Türkiye) noktasına seyahat. İran’dan Türkiye’ye, Tahran’dan Tebriz, Van ve Tatvan üzerinden Ankara‘ya giden yolda Trans-Asya Ekspres treni ile seyahat edin. Seyahat mesafesi 3.000 kilometredir ve toplam seyahat süresi 60 saattir. 4 yataklı kompartımanda tren bileti fiyatı 55 EUR.

Ankara Tahran tren bileti ne kadar?

1 Ankara (Türkiye) – Tahran (İran) Seyahat mesafesi 3.000 kilometredir ve toplam seyahat süresi 80 saattir. 4 yataklı kompartımanda tren bileti fiyatı 55 EUR. Yolculuk bir Türk demiryolu treni ile Ankara‘da başlıyor.

İran tren bileti nereden alınır?

Iranrail.net. Iranrail.net web sitesi üzerinden İran için resmi tren biletlerinizi kolayca ve tasarruflu şekilde satın alın – ister online ödeme yapıp istasyonda biletinizi teslim alın, isterseniz önceden rezervasyon yapıp ödemeyi ve bilet teslimini seyahat acentesinde gerçekleştirin.

Iran’a kimlikle gidilir mi?

Not 2: İran, 2019 itibari ile ülkeye giriş ve çıkışlarda Türk pasaportlarına damga vurmuyor. Artık Türkler, İran’a vizesiz ve herhangi bir ücret ödemeden girebiliyor.

Iran’a kimlikle girilir mi?

İran Vize İstiyor Mu? İran’ı turistik amaçla ziyaret etmek isteyen, umuma mahsus pasaport (bordo), hususi pasaport (yeşil), diplomatik pasaport (siyah ve kırmızı), ve hizmet pasaportu (gri) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak koşuluyla İran’a vizesiz olarak giriş yapabilir.

Van Gölü Ekspresi kaç saat sürüyor?

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek yaklaşık 26 saat sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan Vangölü Ekspresi, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen seyahat ve gezi tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor.

Ankara Tatvan tren kaç TL?

AnkaraTatvan tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 82 TL‘dir.