Türk Telekom avantajları neler?

Türk Telekom prime ek 30 GB nasıl yapılır?

30GB hediye interneti kullanmaya başlamak için PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555’e SMS gönderilmesi yeterli. Prime Olmayan bir tarifedeyseniz, aşağıdaki tarifelerden herhangi birine geçtikten sonra PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555’e SMS göndererek 30GB hediye interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

Prime 40 tarifesi sınırsız sosyal medya hangileri?

Tarife kapsamında sunulan 40 GB data hakkı internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için; ek sınırsız data hakkı ise sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter’da geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.

Türk Telekom Nasıl GB kazanılır?

Türk Telekom E-Fatura Bedava 1 GB İnternet Sadece faturalı hat sahiplerine özel olan e-fatura hediye internet kampanyasına katılarak anında 1 GB bedava internet kazanmanız mümkündür. Kampanyadan faydalanmak için 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterlidir. Her abone bu kampanyadan 1 defa yararlanmaktadır.

Sil süpür nasıl aktif edilir?

Hediyenin çıkması için Evet yazıp 5008 numarasına SMS atmanız gerekiyor. Mesajı attıktan 10 dakika sonra uygulamayı kontrol ederseniz sağ üstte hediye paketinin üstünde bildirim olduğunu göreceksiniz. Sil süpür aktif olmuştur.

Prime ek 30 GB nedir?

30 GB cepten internet, 10 GB sosyal medyada internet, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 250SMS ve Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla sizlerle. Üstelik Numara taşıma ve yeni hat aktivasyonlarına Sil Süpürden 5GB cepten internet hediye! Yeni gelene İlk ay 30 GB cepten internet hediye!

Türk Telekom 30 GB 9 TL nasıl yapılır?

Paket yalnızca SMS kanalından ve kampanya tanıtım kanallarından satışa sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için Sahur 30GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Sınırsız sosyal medya hangileri?

Tarife kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece Internet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında; ek sınırsız data hakkı ise sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter’da geçerlidir.

Sınırsız sosyal medya paketi nedir?

Sınırsız Sosyal paketi ile Facebook ve Twitter’ın keyfini kota hesabı yapmadan yaşayabilirsiniz. Üstelik bu paketlerin içindeki 25 MB internet paketini diğer tüm internet ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555e gönderin.

Türk Telekom 5 GB hediye nasıl alınır?

Selfy’nin Fırsat 5 Paketi’ne katılmak için faturasız hattından SELFY FIRSAT 5 yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

Sil süpür çıkmıyor ne yapmalıyım?

Türk Telekom Sil Süpür sorunu her yöntemi denemeye rağmen düzelmiyorsa Türk Telekom müşteri hizmetleri aranabilir. Bunun için 444 1 444 numarası aranarak sorun hakkında müşteri temsilcisi ile görüşmek yeterli olacaktır.

Sil süpür ne zaman aktif olur?

Sil Süpür sayesinde kullanıcılar her hafta hediye sahibi oluyorlar. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00’a kadar yenilenmektedir. Sil Süpür kullanmak için ilk önce Türk Telekom abonesi olmanız gereken.

Prime 30 tarifesi nedir?

Prime 30 Tarifesi, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 250 SMS, 30 GB cepten internet, Sosyal medyada 10 GB internet,, whatsapp’ta sınırsız mesajlaşma haklarını içermektedir.

Türk Telekom Prime ne demek?

Türk Telekom Prime, Türk Telekom‘un bol dakika ve internetli faturalı tarifelerinin yer aldığı, hayatın her anında müşterilerinin hayatlarına renk katacak birçok ayrıcalık içeren müşteri platformudur.

Türk Telekom gece 30 GB paketi nasıl yapılır?

Paket yalnızca SMS kanalından ve kampanya tanıtım kanallarından satışa sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için Sahur 30GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Sil süpür 10 GB gece nasıl kullanılır?

Selfy’den Okul Yolu Paketi için KALAN YOL yazıp 4545’e gönderebilirsiniz. Gündüz 10 GB İnternet Paketi için KALAN GUNDUZ10GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. Gece 10 GB İnternet Paketi için KALAN GECE10GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.