Korede Whatsapp yerine ne kullanılır?

WhatsApp yerine ne kullanilir?

WhatsApp‘a alternatif uygulamalar:

  • Viber,
  • ICQ,
  • Google Duo,
  • Signal,
  • Telegram,
  • Turkcell BiP,
  • Discord.

4 Eki 2021

Türkiye WhatsApp yerine ne kullanacak?

Telegram, son zamanlarda ülkemizde giderek daha fazla kullanıcı kazanan anlık mesajlaşma platformlarından bir tanesi ve en popüler WhatsApp alternatifleri arasında yer alıyor. Platformlar arası mesajlaşma çözümü sunan bu servisin kullanımı ücretsiz. WhatsApp gibi Telegram da sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunuyor.

Korelilerde kakao id ne demek?

Kakaotalk , Line ve Whatsapp gibi bir uygulama. ID: bir sosyal sitede arkadaşınızı bulabileceğiniz sadece ona özel kimlik. Karışık harf ve rakamlardan oluşuyor. Benim Id‘im 20LeeK20 mesela isteyen bana ordanda ulaşabilir yardımcı olurum.

Koreliler Instagram yerine ne kullanılır?

Popüler Uzakdoğu Sosyal Medya Platformları

  • Kakao Talk. Güney Kore‘de oldukça popüler olan bu uygulama bir sohbet programı. …
  • WeChat. Anlık mesajlaşma uygulaması olan WeChat uygulaması Çin’de bir numara. …
  • Line. …
  • Weibo (Sina Weibo) …
  • Renren ( Herkes)

10 Tem 2018

WhatsApp mesajlarımızı saklıyor mu?

WhatsApp, mesajlarınızı uzun süre saklamıyor. Sunucular, teslim edilmeyen mesajları 30 gün saklıyor, bu süre içerisinde mesaj teslim edilmemişse siliniyor. WhatsApp gizlilik notlarına göre hizmet, tarih damgaları ve mesajların hangi numaralara gönderilip hangilerinden alındığı gibi günlük bilgileri saklıyor.

En güvenli mesajlaşma uygulaması hangisi?

Genel olarak pazardaki en güvenli mesajlaşma uygulamalarından biri olarak kabul edilir. Signal mesajlaşma uygulaması ücretsizdir ve hem Android hem de iOS işletim sistemleri için sunulur.

Dedi uygulaması yerli mi?

Ülkemiz mühendisleri tarafından Signal altyapısı ile geliştirilen, grup adı dışında hiçbir verinin tutulmadığı, tüm iletişimin p2p teknolojisi ve uçtan uca şifreli olarak gerçekleştirildiği güvenli haberleşme uygulamasıdır.

WhatsApp son görülme düzelecek mi?

WHATSAPP SON GÖRÜLME VE ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ GERİ GELDİ Akşam saatlerinde başlayan Whatsapp‘ta son görülme ve çevrimiçi yazısının kaybolmasının ardından güncelleme mi geldi sorusu merak uyandırmaya başlamıştı. Henüz herhangi bir açıklama yapılmasa da sorun düzeldi ve son görülme ve çevrimiçi özelliği geri geldi.

KakaoTalk gruplara nasıl girilir?

Facebook

  1. 1.Uygulamayı indirin.
  2. Uygulamaya kaydolun ve epostanızı onaylayın.
  3. Profilinize girip “KakaoTalk kimliği/Kakaotalk ID vb.” yazan yerden kendinize bir ID oluşturun. …
  4. Oluşturduğunuz bu ID’yi bize mesaj olarak iletin ki sizi bulup gruba ekleyebilelim.

KakaoTalk kullanmak suç mu?

Anayasa Mahkemesi, Bylock benzeri Kakaotalk, Coverme, Threma ve Coco’dan gibi programların dijital kalıntılarının suç delil olmadığına ve bu programların ‘örgütsel saikle’ kullanıldığının kanıtlanması gerektiğine karar verdi.

Japonya’da WhatsApp var mı?

Dolayısıyla bu ülkede Line’ı yenmek çok zor. WhatsApp veya Facebook Messenger’ın Japonya‘da hiçbir zaman popüler olamayacağı gerçeğinin arkasında da bu neden yatıyor. Öte yandan aslında Güney Kore kaynaklı olan Line’ın dünyada da toplam 600 milyon aktif kullanıcısı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Kakao Talk güvenli mi?

iOS, android, Windows phone, Blackberry gibi bütün akıllı telefonlarda kulanıma sunulan KakaoTalk‘ın bir diğer önemli özelliği ise, konuşmaları şifrelemesi. Yani herhangi bir hacker saldırısında konuşmalar, yazışmalar çalınamıyor.

WhatsApp mesajları kaç gün sonra zaman aşımına girer?

WhatsApp, mesajlarınızı uzun süre saklamıyor. Sunucular, teslim edilmeyen mesajları 30 gün saklıyor, bu süre içerisinde mesaj teslim edilmemişse siliniyor. WhatsApp gizlilik notlarına göre hizmet, tarih damgaları ve mesajların hangi numaralara gönderilip hangilerinden alındığı gibi günlük bilgileri saklıyor.

WhatsApp yazışmaları ne zaman silinir?

Herkesten Sil özelliğini sadece mesajı gönderdikten sonraki bir saat içinde kullanabilirsiniz. Telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların sizdeki kopyalarını silebilirsiniz. Bu işlem, mesajlarınızı alan kişilerin sohbetlerini etkilemez.

Wickr me ne kadar güvenli?

Adres defteriniz özel kalır ve bizim sunucularımızda saklanmaz. Wickr sizin iletişim ile ilişkili herhangi bir meta saklamaz. Wickr kodu, politikaları ve güvenlik uygulamaları endüstride en saygın güvenlik araştırma ekipleri tarafından doğrulanmıştır.