Mehmet Tevfik Göksu babası kimdir?

Tevfik Göksu Kimdir Biyografisi?

Yaşamı 1966 yılında Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde doğdu. İlkokulu Gölbaşı’nda, liseyi İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Tevfik Göksu kardeşi kimdir?

Mehmet Mustafa Göksu
Mahmut Göksu
Tevfik Göksu/Kardeşleri

Mustafa Tevfik Göksu nereli?

Gölbaşı, TürkiyeTevfik Göksu / Doğum yeriGölbaşı, Adıyaman ilinin bir ilçesidir.
Adıyaman’ın batısında yer alır. Kuzeyinde Malatya, doğusunda Besni ve Tut İlçeleri, güneyinde Gaziantep, batısında Kahramanmaraş ili ile çevrilidir. Deniz seviyesinden yüksekliği 860 metre civarındadır. Vikipedi

Dr Mehmet Mustafa Göksu Kimdir?

Gaziosmanpaşa İHL’den, 1994 yılında Medine İslam Üniversitesi’nden mezun oldu. 1996’da Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yüksek lisansını, 2007 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Anabilim Dalı’nda doktorasını tamamladı. 10 Ağustos 2020’den beri Türkiye’nin Katar Büyükelçisidir.

Mehmet Tevfik Göksu nun eşi kimdir?

Hacer GöksuTevfik Göksu / Eşi

A Spor Mustafa Göksu ayrıldı mı?

Göksu sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada, kanaldan kendi isteğiyle ayrıldığını belirterek “Veda zamanı… 8 yılımı verdiğim, kuruluşunda bulunduğum A Spor‘dan kendi isteğimle ayrıldım. Ekranda yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize minnettarım. Kalbini kırdığım kim varsa hakkını helal etsin.

Büyükelçi ne kadar maaş alıyor?

Büyükelçilerin maaş aralığı 5 ve 10 bin dolar arasında değişirken, ülkemizde 30 ile 50 bin TL’ye tekabül etmektedir. Büyükelçilere maaşa ek olarak, geçim ödeneği gibi başka ödenekler de sunulur.

Mustafa Göksu nerede çalışıyor?

YENİ ADRESİ KONYASPOR Ünlü spor spikerinin yeni adresi de belli oldu. Mustafa Göksu, memleketinin kulübü İttifak Holdingi Konyaspor’un yeni medya iletişim direktörü oldu. Göksu, kariyerini bundan sonra kulüp iletişimcisi olarak devam edecek.

Tevfik Goksu kac yasinda?

56 yaşında (1966)Tevfik Göksu / Yaş

Mehmet Tevfik Göksu kaç kardeş?

Mehmet Mustafa Göksu
Mahmut Göksu
Tevfik Göksu/Kardeşleri

Mustafa Göksu nereye transfer oldu?

Ünlü spor spikerinin yeni adresi de belli oldu. Mustafa Göksu, memleketinin kulübü İttifak Holdingi Konyaspor’un yeni medya iletişim direktörü oldu. Göksu, kariyerini bundan sonra kulüp iletişimcisi olarak devam edecek.

Mustafa Göksu yaşı kaç yaşında?

56 yaşında (25 Şubat 1966)Mustafa Göksu / Yaş

Diplomatlar ne kadar maaş alıyor?

Diplomat maaşları en az 4 bin, ortalama olarak 20 bin, en fazla ise 30 bin TL şeklindedir.

Elçi olmak için hangi bölüm okunmalı?

Ülkemizde diplomat görevini üstlenebilmek için, üniversitelerin ilgi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Siyasal bilgiler, idari bilimler ve iktisat bölümlerinden mezun olmak gerekir. Uluslararası ilişkiler ve kamu yöntemimi bölümleri, okunacak bölümler arasında yer alıyor.

Mustafa Göksu a spordan ayrıldı mı?

8 yılımı verdiğim, kuruluşunda bulunduğum A Spor‘dan kendi isteğimle ayrıldım. Ekranda yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize minnettarım. Kalbini kırdığım kim varsa hakkını helal etsin. Tüm mesai arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.