Türkiyede kaç milyon WhatsApp kullanıyor?

WhatsApp Türkiyede kaç kişi kullanıyor?

En yüksek kullanıcı sayısına sahip mobil uygulamaların başında gelen popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Türkiye’de 43 milyon 464 bin mobil kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Amerikada kaç kişi WhatsApp kullanıyor?

En büyük kitlelere göre sıralanan ilk 10 WhatsApp ülkesi

ülke WhatsApp Kullanıcı Sayısı
Brezilya 108,4 milyon
Amerika Birleşik Devletleri 75,1 milyon
Endonezya 68,8 milyon
Rusya 64,7 milyon

•22 Tem 2021

WhatsApp’ın kaç milyon kullanıcısı var?

Buna göre Ekim ayında BiP’in kullanıcı sayısı 16 milyon 135 bin 600, WhatsAppIn kullanıcı sayısı 53 milyon 536 bin 80 ve Telegram’ın kullanıcı sayısı 15 milyon 345 bin 200’dü.

Kaç kişi WhatsApp sildi?

Peki bu bağlamda WhatsApp‘ı kaç kişi sildi? Hali hazırda birçok kişi diğer uygulamaları indirmiş olsa da WhatsApp‘ı silmeye kıyamadı. Yine de WhatsApp‘ın bu dönemde 2 milyon kullanıcıyı kaybettiği ortaya çıktı. Yani son birkaç haftada 2 milyon kullanıcı WhatsApp‘ı telefonundan silmiş durumda.

WhatsApp grupları en fazla kaç kişi?

WhatsApp‘ta oluşturduğunuz gruplara 256 adede kadar katılımcı ekleyebilirsiniz.

WhatsApp En çok hangi ülkede kullanılıyor?

Hindistan, 2019 yılının temmuz ayında yapılan araştırmaya göre 400 milyon kullanıcısıyla WhatsApp‘ı en sık kullanan ülke oldu. Batı ve Güney Asya, Avrupa, Güney Amerika ve Afrika ülkeleri de WhatsApp‘ı en sık kullananlar arasında yerini almayı başardı.

WhatsApp kaç milyon kullanıcı kaybetti?

İki uygulama kullanıcı sayılarını artırırken WhatsApp‘ın kullanıcı sayısında da hatırı sayılır bir düşüş yaşandı. 1 Ocak’ta 42 milyondan fazla kullanıcıya sahip WhatsApp, hızla kullanıcılarını kaybetmeye başladı ve platformun kullanıcı sayısı ilk kez 40 milyonun altına düştü.

WhatsApp ne kadar kullanıcı kaybetti?

İki uygulama kullanıcı sayılarını artırırken WhatsApp‘ın kullanıcı sayısında da hatırı sayılır bir düşüş yaşandı. 1 Ocak’ta 42 milyondan fazla kullanıcıya sahip WhatsApp, hızla kullanıcılarını kaybetmeye başladı ve platformun kullanıcı sayısı ilk kez 40 milyonun altına düştü.

WhatsApp Ne kadar kullanıcısı var?

Yapılan araştırmaya göre 43 milyon 464 bin tekil gerçek kullanıcısı bulunan Whatsapp, en çok kullanıcıya sahip uygulama oldu. Whatsapp‘ı telefonunda aktif olarak kullananların, 49 milyon 900 bin olan toplam mobil kullanıcı sayısına oranı ise yüzde 87,1.

WhatsApp grubu en fazla kaç kişi 2020?

Bilindiği gibi WhatsApp gruba kişi ekleme sayısı 256 olarak eklenecek en fazla kişi sayısı bundan sonra 4096 katılımcı ekleme sayısına kadar çıkarılmasıdır.

WhatsApp grubu neden 256 kişi?

evet. Whatsapp programcıları grup sayısını byte ile tanımladığı için ortaya çıkmış durumdur. Mükemmel bir işi en fazla 256 kişi yapabilir diyerek subliminal mesaj veren uygulama.

Hangi ülkeler WhatsApp kullanıyor?

ABD kaynaklı WhatsApp ise 590 milyon kullanıcı ile ikinci sırada ve ABD, Latin Amerika, Güney Afrika, Endonezya ülkelerinde en çok kullanılıyor. Facebook Messenger ise 500 milyon kullanıcı ile üçüncü sırada ve genelde ABD’de kullanılıyor. Onun haricinde dünyada kullanım alanı oldukça az.

Almanyada WhatsApp yerine ne kullanılır?

Facebook Messenger ve WhatsApp‘ın dışında Viber’ın 10’dan fazla ülkede popüler olan tek mesajlaşma uygulaması olması dikkat çekiyor. Özellikle Doğu Avrupa ülkelerde daha fazla kullanılan Viber; Belarus, Moldova, Ukrayna gibi ülkelerde daha çok ön plana çıkıyor.

WhatsApp kaç kişi indirmiş?

Whatsapp‘ın android uygulama indirme mağazası Google Play’de indirilme sayısı 5 milyarı geçmiş durumda. Dünya’nın en çok kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulaması Whatsapp, aktif kullanıcı sayısının 2 milyarı geçtiğini duyurdu.

WhatsApp kullanıcı kaybetti mi?

Geçen pazar günü ile birlikte artan tepkilerle WhatsApp‘ın Türkiye’deki gerçek kullanıcı sayısı 13 Ocak 2021 tarihi itibariyle 40.3 milyona ancak geriledi.