Status ne için kullanılır?

WhatsApp Status ne işe yarar?

Durum özelliği metin, fotoğraf, video ve GIF’lerden oluşan, uçtan uca şifrelenmiş ve 24 saat sonra kaybolan güncellemeler paylaşmanıza olanak tanır.

Status uygulaması ne işe yarar?

WhatsApp kullanıcıları Status sekmesi üzerinden küçük efekt ve şekillerle müdahale edebildikleri fotoğraf, video ve GIF’leri uçtan uca şifrelenmiş olarak birbirleriyle paylaşabilecek ve bu paylaşımlar 24 saat sonra kendiliğinden silinecek.

WhatsApp statüs ne?

facebook şirketinin snapchat story özelliğini mesajlaşma uygulamasına getirerek verdiği isim. her yere hikayeleri sokacaklar. şu an beta uygulamasında gizli özellik olarak var. yakın zamanda direkt final uygulamasında aktif edecekler. hatta o süre 1 aydan az.

Statüs Saver nedir?

Status Saver, kişilerinizin WhatsApp’taki durum gönderilerini indirmek için kullanışlı bir araçtır. … Üzerine dokunduğunuzda, otomatik olarak indirebilir, kendi durum güncellemenize gönderebilir, paylaşabilir veya arka plan resminiz olarak ayarlayabilirsiniz.

WhatsApp kişiye özel durum paylaşımı anlaşılır mı?

Kişilerim: Tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir. Şunlar hariç kişilerim…: Seçtiğiniz kişiler dışındaki tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir. Sadece şu kişilerle paylaş…: Durum güncellemelerinizi sadece seçtiğiniz kişiler görebilir.

WhatsApp durum neden bulanık?

Bu genellikle fotoğrafın silinmesinden kaynaklanır. Fotoğrafları otomatik olarak cihazınıza kaydetmek için: Android: WhatsApp‘ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler’e dokunun > Medyayı galeride göster ayarını etkinleştirin.

WhatsApp durumları kaydediliyor mu?

WhatsApp hikaye indirme için herhangi bir uygulama kullanmanıza gerek yok, Durum sekmesinde paylaşılan fotoğraf ve videolar telefon hafızasındaki WhatsApp > Media klasörü içindeki . Statuses bölümüne kaydolur.

WhatsApp Status nerede?

Herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması sayesinde ‘Dosyalarım’ seçeneğinden / WhatsApp / Media’ya giriyoruz. Sağ üstte bulunan üç noktaya basıyoruz. Artık “.Statuses” adında bir klasör görmelisiniz. Bu klasörü açın ve kaydetmek istediğiniz durumu bulun.

WhatsApp hakkımda ne yazılır?

En Güzel Whatsapp Durumları Sözleri

  • Bir hasret kadar uzakta olsan da bir nefes kadar yakınsın, ömrüme ömür katan yarim. …
  • Kapı açılır, sen yeter ki kapıya vurmayı bil. …
  • Kendini beğenmiş insanları severim. …
  • Çok düşünüyorum ama çok söyleyemiyorum. …
  • Ey iki adımlık yerküre, senin bütün arka bahçelerini gördüm ben. …
  • Unutma!

WhatsApp durum geçmişi nasıl bulunur?

Gizli dosyaları göster diye bir kutucuk göreceksiniz, onu aktif hale getirin. Aktif hale getirdikten sonra Media klasöründe . Statuses diye bir klasör belirecek. Bu klasörde, WhatsApp kişilerinizin paylaştığı durumları görebilirsiniz.

Story Saver for WhatsApp nasıl kullanılır?

Whatsapp‘ı açınız. Hikayeler kısmına geliniz. İndirmek istediğiniz hikayeyi doğrudan indirme imkanı yok ancak ekran görüntüsü alarak fotoğraflar galerinize kaydedebilirsiniz. 24 saat geçtikten sonra hikayelerin kaybolacağını da unutmayınız.

WhatsApp’ta karşı tarafta ekli olduğumuzu nasıl anlarız?

Ekranın en üstünde bulunan ⓘ simgesine bas. 10- “Okuyan kişi” başlığını dikkatli kontrol et. Mesajına bakan kişilerde numaran yer alır; bundan dolayı, numaranı eklediğini bildiğin birinin ismini burada görüyor olman gerekir. Bakmak istediğin ismi burada görüyorsan numaran onda da kayıtlıdır.

WhatsApp da ekli olduğumu nasıl anlarım?

“Okuyan kişi” başlığını kontrol et.

  1. Kontrol etmek istediğin kişinin adını burada görüyorsan numaran onda vardır.
  2. Numaranı kaydetmiş olan ancak WhatsApp‘ı nadiren kullanan bir kişinin, WhatsApp‘ı kullanana kadar “Okuyan kişi” bölümünde çıkmayacağını bil.

WhatsApp neden fotoğraf kalitesini düşürüyor?

WhatsApp düşük veri ve depolama hassasiyeti nedeniyle yıllardır hem video hem fotoğrafların kalitesini düşürüyordu. Düşük kaliteden şikayetçi olan milyonlarca kullanıcı bulunuyor. WhatsApp kendi hassasiyetini göz önünde bulunduracak bir geliştirmeye gidiyor.

WhatsApp profil resmi kaça kaç?

WHATSAPP PROFİL BOYUTU ÖLÇÜLERİ Tavsiye edilen, önerilen resim boyutları kullandığınız telefonun ekran boyutuna göre 4.5 inç ve üstü telefonlar için 192×192 piksel şeklinde 4.5 inç akıllı telefonlar için 140×140 piksel civarında kullanılmalıdır.