Prag fener maçı ne zaman?

Slavia Prag-Fenerbahçe Maçı Ne zaman?

İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK Son 16 play-off turu rövanşında 24 Şubat Perşembe günü Çekya’da oynanacak Slavia PragFenerbahçe maçını İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Eden Arena’da 23.00’te başlayacak mücadelede Kavanagh’ın yardımcılıklarını Constantine Hatzidakis ve Harry Lennard yapacak.

Slavia Prag-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Slavia PragFenerbahçe maçı 24 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te Exxen’de canlı yayınlanacak. Sarı-lacivertli takımda 3 futbolcu, Slavia Prag karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo ve Filip Novak ile sarı kart cezalısı Miha Zajc, müsabakada görev yapamayacak.

Fenerbahçe Exxen kaçta?

SAAT KAÇTA? Fenerbahçe – Slavia Prag maçı 24 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te Exxen‘de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Bu sezon UEFA organizasyonlarında deplasman golü kuralı kaldırıldı. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in alacağı tüm tek farklı galibiyetlerde rövanş maçı uzayacak. Temsilcimiz, iki ya da daha farklı skorlarla kazanması halinde son 16 tur biletini alacak.

Slavia Prag hangi ülkenin takımı?

Prag, ÇekyaSlavia Prag / Temsil ettiği yer

Slavia Prag hangi ülke?

SK Slavia Prag (Çekçe: Sportovní Klub Slavia Praha ), Prag şehrinde bulunan bir Çek futbol kulübüdür. 1892’de kurulan bu kulüp maçlarını 21,000 kapasiteli Synot Tip Arena’da oynamaktadır. Şu an Çek 1. liga’da oynamaktadır.

Slavia Prag nerede?

SK Slavia Prag (Çekçe: Sportovní Klub Slavia Praha ), Prag şehrinde bulunan bir Çek futbol kulübüdür. 1892’de kurulan bu kulüp maçlarını 21,000 kapasiteli Synot Tip Arena’da oynamaktadır. Şu an Çek 1. liga’da oynamaktadır.

Fenerbahçe Prag maçı kaç kaç bitti?

İşte, Fenerbahçe Slavia Prag maçı özeti ve maçtan önemli dakikalar. Slavia Prag ile Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turunda kozlarını paylaştı. Kadıköy’deki maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasında da sahadan aynı skorla yenilgiyle ayrıldı ve UEFA Konferans Ligi’ne veda etti.

Fenerbahçe maçı Exxen nasıl izlenir?

EXXEN NASIL İZLENİR? Exxen platformunda spor paketine üye olduktan sonra Exxen uygulamasını indirip TV, telefon, bilgisayar gibi akıllı cihazlarınızdan Fenerbahçe – Slavia Prag maçını takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Avrupa kupası maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 5. haftasında Yunanistan ekibi Olympiakos’a konuk olacak. Yunanistan’ın Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak karşılaşma, TSİ 23.00’te başlayacak. İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz’un yöneteceği mücadele, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Sparta Prag hangi ülkenin takımı?

Prag, ÇekyaSparta Prag / Temsil ettiği yer

Prag hangi lig?

UEFA Europa Conference League – 2021/2022.

Slavia Prag ligde kaçıncı?

Çek Cumhuriyeti 1. Ligi
UEFA Avrupa LigiPohár FAČR
Slavia Prag/Ligler

Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 3-2′nin rövanşında Slavia Prag’a konuk olan Fenerbahçe, rakibine yine aynı skorla 3-2 mağlup olup, Avrupa‘ya veda etti. Çek ekibine turu getiren golleri Schranz ve Yira Collins Sor (2) kaydederken, sarı-lacivertlilerin golleri Mert Hakan Yandaş ve Berisha’dan geldi.

Prag maçı kaç kaç?

İşte detaylar… Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilke maçında, Slavia Prag‘ı konuk etti. Mücadele, Prag‘ın 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Fenerbahçe adına 58′ Pelkas, 83′ Ferdi Kadıoğlu’dan geldi.