Siccin altı nerede çekildi?

Siccin hangi ülkede çekildi?

Siccîn, yönetmenliğini Alper Mestçi’nin, senaristliğini Ersan Özer’in üstlendiği Türk yapımı bir korku filmidir. Türkiye genelinde 26 Eylül 2014 tarihinde vizyona giren film, ilk haftasında 89 bin 203 kişi tarafından seyredilmiştir.

Siccin filmi hangi köyde çekildi?

Kapadokya’da çekilenSiccin 5′ korku filmi vizyona giriyor Kanserli köy olarakta bilinen Ürgüp’ün Karain köyünde çekimleri tamamlanan Siccin 5 ’17 ağustosta’ sinemalarda vizyona giriyor.

Siccin nerede çekiliyor?

Siccin filmi nerede çekildi: Siccin filminin birçok sahnesi İstanbul’da çekilmiştir. İstanbul Kandilli, Kuzguncuk ve İmrenli Köyü’nde çekilen sahneler bulunmaktadır.

Siccin filmleri bağlantılı mı?

Siccîn serisinin filmleri başlangıçta birbirinden bağımsız temalar üzerinden ilerler gibi görünürken, üçüncü filmden sonra birbirine bağlanarak devam etmeye başladı.

Siccin filminin konusu gerçek mi?

Siccin, gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanmıştır.

Siccin 6 ne zaman çekildi?

Siccin 6
Cinsi Sinema filmi
Türü Korku
Yapım yılı 2019
Çıkış tarih(ler)i 9 Ağustos 2019

Siccin 3 filmi nerede çekildi?

Çekimleri Sarıyer ve Beykoz çevresinde gerçekleştirilenfilmin oyuncu kadrosunda Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor.

Siccin 4 nerede çekildi?

Siccîn 4, Siccîn 3: Cürmü Aşk filminin devamı niteliğinde çekilmiş bir korku filmidir. Filmin yapımcılığını ve senaristliğini Alper Mestçi üstlenmiştir. Bir diğer yapımcısı ise Muhteşem Tözüm’dür. Filmin çekimleri Kısıklı, Ömerli, Garipçe, Beykoz ve Kemerburgaz’da gerçekleştirilmiştir.

Siccin hikâyesi gerçek mı?

Siccin, gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanmıştır.

Siccin ne anlama gelir?

2. En büyük günahların yazıldığı defter, bu defterin bulunduğu yer.

Siccin toplam kaç bölüm?

Siccin serisindeki filmler; Siccin 1, Siccin 2, Siccin 3: Cürmü Aşk, Siccin 4, Siccin 5 ve Siccin 6 şeklinde isimlendirilmiştir. Serideki filmler vizyon tarihine göre kronolojik olarak izlenebilmektedir. IMDB puanı 6.2 olan film serinin ilk filmi niteliğinde bir korku filmidir.

Siccin filminin konusu nedir?

Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. … Öznur ise ne olru olsun Kudret’i kendisine bağlamak için eşi Nisa’ya büyü yaptırır. Bu büyü sonucu kadına cinler musallat olacaktır.

Siccin 3 filmi gerçek mi?

Yönetmen Alper Mestçi’nin son filmi ‘Siccin 3 Cürmü Aşk’ yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilen bir film.

Siccin kaç sezon?

Siccin serisindeki filmler; Siccin 1, Siccin 2, Siccin 3: Cürmü Aşk, Siccin 4, Siccin 5 ve Siccin 6 şeklinde isimlendirilmiştir. Serideki filmler vizyon tarihine göre kronolojik olarak izlenebilmektedir.

Siccin bitti mi?

Siccin serisi, otuz altı orijinal korku sahnesinin gerçek bir hikayeyle birleştiği altıncı filmiyle birlikte son bulacak.