iPhone’da WhatsApp durum videoları nasıl indirilir?

WhatsApp durum videosunu nasıl indirebilirim?

Durumunu indirmek istediğiniz kişi profiline tıklayıp alt kısımda yer alan yeşil indirme simgesine dokunmak kâfi. Ardından ilk pencerede yer alan profiller üzerinden indirmek istenilen kişi durumuna tıklayıp indirme düğmesine dokunmak yeterli.

WhatsApp video nasıl indirilir iPhone?

Whatsapp web videolarını indirmek için videonun tamamının yüklenmesini bekleniz gerekir. Aksi takdirde videoyu kapatıp tekrar açarsanız, yeniden yüklendiği için video indirme seçeneğini göremezsiniz. Video yüklenmesi bittikten sonra “indir” seçeneği aktif olur. Bu aşamadan sonra indir işaretine tıklayabilirsiniz.

WhatsApp durumunda video nasıl paylaşılır iPhone?

Whatsapp Durumda Youtube Videosu Paylaşma (Bu işlem Android ve iPhone‘da aynı şekilde yapılmaktadır.) Daha sonra Whatsapp‘ı açın ve Durum sekmesine gelin. Kalem simgesine dokunun ve açılan ekranda yazı yazma alanına çift dokunun. Açılan menüden yapıştır seçeneğini seçin ve paylaş butonuna dokunun.

WhatsApp durum videoları nerede?

WhatsApp hikaye indirme için herhangi bir uygulama kullanmanıza gerek yok, Durum sekmesinde paylaşılan fotoğraf ve videolar telefon hafızasındaki WhatsApp > Media klasörü içindeki . Statuses bölümüne kaydolur.

WhatsApp neden indirme basarisiz hatasi?

SD kartınızda yeterli boş depolama alanı bulunmalıdır. SD kartta yeterli boş alan olduğu halde WhatsApp‘tan SD karta dosya indiremiyorsanız SD kartınızdaki WhatsApp verilerini silmeniz gerekebilir. Salt okuma modu kapalı olmalıdır.

WhatsApp durum arşivi nerede?

Whatsapp arşiv mesajları görme Android işemi için “Arşivlenmiş” bölümü ekranı kaydırdığınızda altta yer alacaktır. Sohbetler ekranınızı aşağı kaydırarak en alta gelin ve Arşivlenmiş yazısına dokunun.

WhatsApp Yuklenmiyor ne yapmaliyim?

2. Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin

  1. Cihazınızın Ayarlar. uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler. Tüm uygulamaları göster’e dokunun.
  3. Aşağı gidin ve Google Play Store’a. dokunun.
  4. Depolama Alanı …
  5. Ardından, Verileri temizle’ye dokunun.
  6. Play Store’u yeniden açın ve indirme işleminizi tekrar deneyin.

16 Haz 2019

WhatsApp ne kadar video gönderilir?

WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz veya yönlendirebileceginiz maksimum medya dosyası (fotoğraf, video veya sesli mesaj) boyutu tüm platformlarda 16MB’tır. Çoğu telefonda bu, yaklaşık 90 saniyeden 3 dakikaya kadar bir video büyüklüğüne eşittir.

Instagram video Whatsappta nasıl paylaşılır?

Şu anda ise kullanıcılar Instagram‘ın paylaşım ekranı üzerinden Hikayelerini WhatsApp’ta paylaşabiliyor. Ancak paylaşım ekranı sizi WhatsApp‘a yönlendirdiğinde yine de “gönder” tuşuna basmanız gerekiyor.

WhatsApp durum paylaşımları kaydediliyor mu?

Herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması sayesinde ‘Dosyalarım’ seçeneğinden / WhatsApp / Media’ya giriyoruz. Sağ üstte bulunan üç noktaya basıyoruz. Artık “.Statuses” adında bir klasör görmelisiniz. Bu klasörü açın ve kaydetmek istediğiniz durumu bulun.

Başarısız indirme hatası nasıl çözülür?

Hatayı düzeltmek için:

  1. İndirme işlemini iptal edip tekrar deneyin.
  2. Dosyayı tıklayarak indirmek yerine, bağlantıyı sağ tıklayın ve Bağlantıyı farklı kaydet’i seçin.
  3. Dosyaları bilgisayarınızda, Masaüstü veya Belgeler klasörünüz gibi erişebileceğiniz bir yere indirdiğinizden emin olun.

WhatsApp indiremiyorum ne yapmalıyım?

2. Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin

  1. Cihazınızın Ayarlar. uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler. Tüm uygulamaları göster’e dokunun.
  3. Aşağı gidin ve Google Play Store’a. dokunun.
  4. Depolama Alanı …
  5. Ardından, Verileri temizle’ye dokunun.
  6. Play Store’u yeniden açın ve indirme işleminizi tekrar deneyin.

16 Haz 2019

WhatsApp durumları nerede?

WhatsApp‘ı açın > DURUM‘a dokunun. Şu adımları izleyin: Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için Metin’e dokunun. Emoji veya GIF eklemek için Emoji’ye, yazı tipi seçmek için T’ye veya arka plan rengi seçmek için Renk’e dokunabilirsiniz.

WhatsApp durum mesajları kaydediliyor mu?

2 – WhatsApp mesajlarımı depoluyor mu? Hayır. Gönderdiğiniz bir mesaj WhatsApp sunucularında kaydedilmeden direkt olarak karşı tarafa iletiliyor. WhatsApp‘ın herhangi bir şekilde mesajlarınızı başkalarıyla paylaşması mümkün değil.

WhatsApp niye inmez?

Öncelikle güçlü bir internet bağlantınız olduğundan emin olun. Kablosuz ağa bağlanabilirseniz bu en iyisidir. Kablosuz ağ erişiminiz yoksa, güçlü bir mobil veri bağlantınız olduğundan emin olun. Ardından, indirme işleminizi tekrar deneyin.