Ttnet internet fatura nasıl görebilirim?

Türk Telekom internet fatura nasıl görebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip GUNCEL yazarak 5555 ‘e gönderin ya da *100#’yi tuşlayın. Bu servis ile ses, SMS ve internet kullanımlarınız için son 6 saat hariç; faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Aldığım ürünün e faturasına nasıl ulaşabilirim?

e-Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden mükellefin vergi kimlik numarası ya da TC kimlik numarasını girerek yapabilirsiniz. Mevcut bilgilerle, sistemdeki bilgileri karşılaştırabilir, doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Türk Telekom fatura Dökümü nasıl alınır?

Türk Telekom Dokümanı Müşteri Hizmetleri Aracılığıyla Nasıl Alınır?

  1. 444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak mobil, sabit internet, ev telefonu ve Tivibu hizmetlerinden size uygun olanı seçin.
  2. 10 haneli hizmet numaranızı, T.C. …
  3. Müşteri temsilcisine ayrıntılı fatura dökümü talep ettiğinizi iletin.

16 Haz 2020

Türk Telekom e-fatura nedir?

Efatura hizmeti, faturaların e-posta adresine gönderilmesine imkan sunar. Faturaların kağıtlara basılmak yerine efatura ile mail adresine gönderilmesi, yüz binlerce ağacın korunmasını sağlar.

* 124 nedir?

Tarifeden kalan tüm haklarınızı 9333’ü ücretsiz arayarak ya da*124#’yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden de güncel kullanımlarınızı görebilir, fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom internet hizmet numarası nasıl öğrenilir?

444 1 444 aramanız gerekiyor ve 2′ tuşlayın biraz bekletiyorlar bekleyin.

Adıma düzenlenen e arşiv faturaları nasıl görebilirim?

eArşiv fatura sorgulama işlemini, efatura.gov.tr adresine gidip fatura numarası veya firma adını girerek hızlıca yapabilirsiniz. eArşiv fatura sorgulama işlemi sırasında paylaşılmasını istemediğiniz bilgilerin gizli kalmasını sağlayabilirsiniz.

E fatura nasıl kontrol edilir?

Mükellefler önceden oluşturdukları faturaları görüntülemek için Gelir İdaresi Başkanlığı’na ait efatura.gov.tr adresini kullanabilirler. Fatura sorgulaması için TC kimlik numarası veya vergi kimlik numarası olması yeterlidir.

Türk Telekom geçmiş fatura detayı nasıl öğrenilir?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555’e gönderin ya da *100#’yi tuşlayın.

Eşimin Turkcell telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim?

Turkcell‘in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 532 veya 0532 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Türk Telekom e fatura ücretli mi?

Fatura takibinizi kolaylaştırmak ve doğayı korumak için ücretsiz efatura hizmetimizden faydalanabilirsiniz! Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom evde internet hizmetiyle ilgili her şeyi doğa dostu EFatura‘larınızda bulabilirsiniz.

E fatura ücretli mi?

www.efatura.gov.tr internet adresindeki eFatura Portalı aracılığıyla ücretsiz eFatura hazırlayabilirsiniz. Faturaları, internet sitesine girerek manual olarak düzenlersiniz. Bu portal Maliye’nin, sistemi tanıtmak ve yaygınlaştırmak için fatura adedi yüksek olmayan işletmelere sunduğu bir çözüm.

Türk Telekom * 124 nedir?

Tarifeden kalan tüm haklarınızı 9333’ü ücretsiz arayarak ya da*124#’yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden de güncel kullanımlarınızı görebilir, fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom kalan kullanım haklarımı nasıl öğrenirim?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333’ü arayarak ya da TL yazıp 9333’e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom hizmet numarası nedir?

444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.