Hattımı Türk Telekom’a taşımak için ne yapmalıyım?

Türk Telekom hat tasima kac gun surer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Türk Telekom hat taşıma ücretli mi?

Türk Telekom mobil hat sahibi olmak bu kadar kolay. Sizde hemen numaranızı Türk Telekom‘a taşıyın diye numara taşıma işlemi ücretsizdir. Faturalı ya da faturasız dilediğiniz Türk Telekom tarifelerine geçiş yapabilirsiniz.

Telefon hattımı nasıl taşırım?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.

Türk Telekom yeni hat kaç lira?

TÜRK TELEKOM FATURASIZ HAT FİYATLARI Türk Telekom‘dan faturasız hat almak isteyenler en az 90 TL en fazla 100 TL olmak üzere ücret ödeyerek hat sahibi olabiliyorlar. Ödediğiniz kısmın 5 TL‘si hattınıza bakiye olarak ekleniyor. Yeni faturasız hatlarda 120 TL ödeme için 20 TL hattınıza bakiye olarak yansıtılıyor.

Numara taşıma sonrası hat ne zaman açılır?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Numara taşıma hat ne zaman açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Numara taşıma ücreti ne kadar?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Operatör değişikliği ücretli mi?

Mevcut numaranızı farklı bir hatta taşıma işlemi tüm operatörlerde ücretsizdir. Geçmek istediğiniz operatöre başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra belirlenen süre içerisinde ücretsiz olarak geçiş yapmak mümkün.

Hat değiştirirken para alınıyor mu?

Mevcut numaranızı farklı bir hatta taşıma işlemi tüm operatörlerde ücretsizdir. Geçmek istediğiniz operatöre başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra belirlenen süre içerisinde ücretsiz olarak geçiş yapmak mümkün.

Numara taşıma kaç ay sonra?

Kullandıkları numarayı farklı bir operatöre taşıyan vatandaşlar yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde istedikleri operatöre geçiş yapabiliyor. Burada tek dikkat edilmesi gereken mevcut operatöre verilmiş bir taahhüt olup olmadığıdır.

Yeni SIM kart kaç TL?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Öğrenci hatları ne kadar?

MobilÖğrenci Tarifesi’nde olmayan faturasız müşteriler aboneleri, MO yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek MobilÖğrenci Tarifesi’ne ücretsiz olarak geçebilirler. MobilÖğrenci Tarifesi’nde olmayan müşterilerden, MobilÖğrenci Tarifesi’ne geçişlerde, müşteri faturalı hat sahibi ise KDV ve ÖİV dahil 30 TL alınır.

Türk Telekom soz 5555 nedir?

Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Turkcell numara taşıma ne zaman açılır?

Sim kartınızı aktifleyip sözleşmenizi imzaladıktan sonra Yeni hat işlemlerinde 2 saat sonra numara taşıma işlemlerinde is 3-4 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hat değişikliğinde kalan tl ne olur?

Kısa adıyla BTK, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun hayata geçirdiği yeni düzenleme ile faturasız hatlar – ön ödemeli hatlarda Kalan Bakiyeler hat sahiplerine iade edilmek zorunda. İade edilmeyen Bakiyeler Bundan Böyle Operatörlere Kalmayacak!