Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor?

Rıfat Hisarcıklıoğlu ne mezunu?

Liseyi TED Ankara Koleji’nde bitirdikten sonra, lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.

Hisarcıklıoğlu kaç yaşında?

66 yaşında (22 Kasım 1955)M. Rifat Hisarcıklıoğlu / Yaş

Rıfat Hisarcıklıoğlu kaç çocuğu var?

Solmaz Hisarcıklıoğlu
Emin HisarcıklıoğluBurhan Gökberk Hisarcıklıoğlu
M. Rifat Hisarcıklıoğlu/Çocukları

Rıfat Hisarcıklıoğlu kiminle evli?

Meral HisarcıklıoğluM. Rifat Hisarcıklıoğlu / Eşi

Türkiye Odalar Birliği Başkanı kim?

Aslen Kayserili olan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, liseyi Ankara TED Koleji’nde bitirdikten sonra, lisans öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.

Rıfat Hisarcıklıoğlu kaç doğumlu?

22 Kasım 1955 (66 yıl yaşında)M. Rifat Hisarcıklıoğlu / Doğum tarihi

Eskihisarın sahibi kim?

Eskihisar Şirketler Grubunun ilk ve lider firması olarak , M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından 1981 yılında Ankara’da kurulmuştur. İnşaat malzemeleri ticaretinin Ankara’da yoğun olarak yapıldığı Ulus-Rüzgarlı Caddesinde günümüze kadar faaliyetlerini sürdürmektedir.

TOBB ne demek?

TOBB – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği.

Zeki Kıvanç kim?

Zeki KIVANÇ – Üye 1963 doğumlu, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı 5 Temmuz 2013 tarihinden itibaren sürdürmektedir.

Yahya Toplu kimdir?

Yahya TOPLU 1952 yılında Ankara’nın Haymana ilçesinde doğdu. Vatani görevini tamamlamasına müteakip, 1974 yılından itibaren ticarete atılarak, Polatlı’da Otomotiv ticaretine başlamıştır. 1982 yılından itibaren ise, Hububat Ticareti ve Uluslararası Nakliyecilik ile ilgili ticari faaliyetler bulunmuştur.

Eskihisar kalesini kim yaptı?

İlçemizde bulunan Eskihisar Kalesi dik yamaçlı bir tepe üzerine limanı korumak amacı ile yapılmıştır. Tahminlere göre bu kale Bizans İmparatorluğu zamanında yapılmıştır. Bizans tarih yazıcılığının önde gelen isimlerinden Georgios Akropolite 1241 yılında ilk olarak Eskihisar Kalesinden söz etmiştir.

Eskihisar hangi şehirde?

Eskihisar, Kocaeli ilinin Gebze ilçesine bağlı bir mahalledir.

TOBB nedir ne iş yapar?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, odalar ve borsalar arasındaki birlik ve dayanışmayı temin etmek, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, oda ve borsa mensuplarının meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, bunların birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak …

TOBB Kimler Üye Olabilir?

Ticaret siciline kayıtlı tacirler ve sanayici ve deniz taciri sıfatına sahip tüm gerçek ve tüzel kişiler ile bunların şubeleri ve fabrikaları, ilgisine göre bulundukları yerdeki ticaret ve/veya sanayi odası ya da deniz ticaret odasına üye olmak zorundadırlar.

Fatih Kıvanç kimdir?

Türkiye Kurumsal Yönetim, Osmanbey Tekstil İşadamları, Türkiye Giyim Sanayiciler derneklerinde de üyeliği olan Fatih Kıvanç, Sinpaş Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdürdü. Fatih Kıvanç, 2020 yılının Haziran ayından bu yana Sinpaş GYO’da Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam ediyor.