Galatasaray şampiyonlar liginden elenirse ne olur?

ŞL ön elemede elenen takım ne olur?

UEFA Şampiyonlar Liginin ön eleme ve birinci eleme turunda elenen takımlar yeni turnuva olan UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır. UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır.

Galatasaray şampiyonlar liginden elendi mi?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi‘ne veda etti! PSV Eindhoven rövanşı da kazandı (Maçın özeti ve golleri) Galatasaray, ilk maçta 5-1 mağlup olduğu PSV Eindhoven’a rövanşta da 2-1 yenildi ve Şampiyonlar Ligi‘ne 2. ön eleme turunda veda etti.

GS Randers e elenirse ne olur?

Sarı kırmızılı ekip kendisine galibiyeti getirecek herhangi bir skor elde etmesi durumunda tur atlayacak ve UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacak. Ancak istediği sonucu alamaması durumunda Galatasaray UEFA Konferans Ligi gruplarında mücadele edecek. Kuralar 27 Ağustos 2021 Cuma günü İstanbul’da çekilecek.

Galatasaray UEFA 16 tur atlarsa kimle eşleşecek?

Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Galatasaray Barcelona ile eşleşti. Son 16 Turu‘nda ilk maçlar 10 Mart 2022’de, rövanşlar 17 Mart 2022’de oynanacak. Bu turu geçen takımlar, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselecek.

Galatasaray Şampiyonlar liginden elenirse Uefa’ya gider mi?

Sarı kırmızılılar eğer Şampiyonlar Ligi‘ne 2. ön eleme aşamasında veda ederse, yani PSV Eindhoven’a elenirse, yoluna Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan devam edecek ve İskoç ekibi St. Johnston ile eşleşecek.

UEFA son 16 eşleşmeleri nasıl oluyor?

SON 16 TURU EŞLEŞMELERİ Son 16 turundaki eşleşmeler de sıralamaya göre belirlenecek. 1. sırada bitirecek takım, 16/17. sıra eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 2. sırada bitirecek olan takım, 15/18. sıra eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray şampiyonlar liginde kime elendi?

Son dakika haberi! UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına 2-1 yenilerek elendi. Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda devam edecek sarı-kırmızılı takım, İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşılaşacak.

PSV Şampiyonlar Ligi ön elemesinde kime elendi?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşlarında üç maç oynandı. Benfica, Galatasaray’ı eleyen PSV‘yi saf dışı bıraktı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında üç maç yapıldı.

Cicaldau Randers macinda oynayacak mı?

Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek. Sarı-kırmızılı takım, Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson’dan karşılaşmada yararlanamayacak.

GS Johnstone yi yenerse ne olur?

Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone‘ı elerse; ön eleme play-off turunda Danimarka’nın Randers takımıyla karşılaşacak. Cimbom, eğer St. Johnstone‘ı eleyemezse; UEFA Konferans Ligi ön elemesi play-off turunda “Vojvodina-LASK” eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Galatasaray UEFA rakipleri belli oldu mu?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti. Sarı-kırmızılılar, ilk maçını 10 Mart’ta İspanya’da, rövanş karşılaşmasını ise 17 Mart’ta İstanbul’da oynayacak.

UEFA liginde gruptan kaç takım çıkıyor?

Format. Her takım rövanş usulü olmak üzere grubunda 6 maç yapacaktır. Gruplarını ilk sırada bitiren 8 takım son 16 turuna, 2. sırada tamamlayan 8 takım play-off turuna ve 3. sırada tamamlayan 8 takım Konferans Ligi play-off turuna dahil olurken, son sırada bitirenler ise Avrupa kupalarına veda edecektir.

Galatasaray PSV ye elenirse uefaya gidebilir mi?

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Turunda PSVye elenen Galatasaray Avrupa maceresına, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edecek. … UEFA Avrupa Ligi’nde turu geçmesi durumunda ise gruplara katılabilecek.

Galatasaray UEFA ligine nasıl gider?

Gruptan lider olarak çıkan takımlar UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncüleriyle eşleşmiyor. Dolayısıyla fikstür şansı açısından Galatasaray‘ın gruptan lider olarak çıkması temsilcimizin lehine olacak. Grubunu 3. sırada bitirecek takımlar UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nde son 24 takım arasına adını yazdıracak.

Galatasaray UEFA da kiminle eşleşti?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.