PUBG Mobile Lite kapanıyor mu?

PUBG LITE geri dönecek mi?

PUBG LITE hizmetinin 29 Nisan 2021’de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite‘ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.

PUBG LITE server kapandı mı?

PUBG LITE serverlarının 29 Nisan 2021 tarihinde kapatılacağını üzülerek bildiriyoruz.”

PUBG Mobile mi Lite mi?

Lite sürümü adından da anlaşılacağı üzere daha hafif ve sade olarak oyuncularla buluşuyor. Bu da oyunun telefonda daha hızlı ve akıcı çalışmasını sağlıyor. PUBG Mobile ise hem Android hem de iOS cihazlardan oynanabiliyor. Ayrıca iki oyunu özel yazılımlarla bilgisayarda da oynamak mümkün.

PUBG LITE artık oynanmayacak mı?

Üzülerek söylüyorum ki artık tamamen kapanıyor. Oyunun resmi sitesi dün kapatıldı, artık yeni indirme yapılamıyor. 29 Nisan’da hizmet tamamen sonlandırılacak. 29 Mayıs 2021 tarihinde ise oyuncu desteği tamamen kapatılacak.

PUBG LITE PC ne zaman açılacak?

İşte yeni silahlarPUBG Corp’un ücretsiz ve her modern PC‘de oynanabilen Battle Royale oyunu PUBG Lite 4 Haziran’da çıkacak güncellemesinde kullanıcıları birçok sürpriz bekliyor. PUBG LITE Türkiye’de erişime açıldı!

20 sezon PUBG bitiyor mu?

PUBG 21. sezonun 16 Eylül tarihinde başlaması bekleniyor. 20. sezon ise bu tarihten hemen önce sona erecek.

PUBG LITE kaç TL?

Güncel 2020 PUBG Lite L Coin Fiyatları
PUBG Lite 35 L Coin 5.00 TL
PUBG Lite 1020 L Coin 130.00 TL
PUBG Lite 2100 L Coin 250.00 TL
PUBG Lite 4300 L Coin 500.00 TL

PUBG kaç TL?

Oyunun yapımcıları, geçtiğimiz haftalarda popülerliğini yavaş yavaş yitirmeye başlayan battle royale oyununu ücretsiz yapacaklarını açıklamıştı. İşte o açıklamaların ardından beklenen gün geldi çattı ve PUBG: Battlegrounds, tamamen ücretsiz bir oyuna dönüştü.

PUBG Lite ile PUBG Mobile aynı oyuna girilir mi?

2 Farklı oyun gibi düşünün , bir kişi lite bir kişi full sürüm ile beraber oynayamazlar. Server tamamen farklı oyun zaten farklı. Mobil , Pc , Lite bu üçünü adı dışında 3 farklı oyun olarak kafanızda ele alın.

PUBG Lite kimin?

bir süreliğine yalnızca samsung galaxy modellerine özgü olacak fortnite’a karşı atak pubg mobile’dan geldi. yapımcı tencent games düşük seviye cihazlar için pubg lite‘ı duyurdu.

PUBG LITE neden kapandı?

Özellikle Covid-19 salgınında artan oyuncu sayısı için de teşekkür eden firma, oyunun kapanacağını duyurdu. Bu konuda üzgün olduklarını belirten Krafton stüdyosu, oyunun kapanacağı tarihi de açıkladı. Yapılan duyuruya göre PUBG Lite, 29 Nisan tarihinde oyun dünyasına veda ediyor.

PUBG LITE neden kapatıldı?

COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE‘ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz. Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolculuğumuz için zaman doldu.

PUBG Lite 23 sezon ne zaman gelecek?

PUBG Mobile 23.Sezon M4 18 Ekim 2021 tarihinde başlaması bekleniyor. Sezon açıldığı gibi RP yi aktif edip görevleri yapıp ödülleri kapmak için hesabınızda UC’leri hazır tutmanızı tavsiye ederiz!

PUBG new state Ne zaman Çıkacak 2021?

11 Kasım 2021PUBG: New State / İlk piyasaya sürülme tarihi

PUBG Mobile 21 sezon ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile Royale Pass 1 Ay: Tek Çağı ‘nın 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü başlayacağı ve 12 Ağustos 2021 Perşembe günü, PUBG Mobile Royale Pass 2 Ay: Proje T ‘nin ise, 13 Ağustos 2021 Cuma günü başlayacağı ve 13 Eylül 2021 Pazartesi günü bitiyor.