Susurluk olayı nasıl çözüldü?

Susurluk kazası fotoğrafını kim çekti?

Mafya, siyasetçi, polis üçgeninin, yani derin devlet çetesinin ilk kez ete kemiğe büründüğü Susurluk sürecinde bir fotoğraf çok konuşulmuştu. Gazeteci Haluk Girti’nin çektiği fotoğrafta, dönemin Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, Abdullah Çatlı’yla karşılıklı göbek atıyordu.

Hüseyin Kocadağ aslen nereli?

Hüseyin Kocadağ (d. 1944, Erzincan – 3 Kasım 1996; Susurluk, Balıkesir), Türk polis, eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı.

Susurluk olayı ne zaman oldu?

1996Susurluk kazası / Başlangıç tarihi

Abdullah Çatlı kim yetiştirdi?

Abdullah Çatlı (1 Haziran 1956, Nevşehir – 3 Kasım 1996; Susurluk, Balıkesir), Türk organize suç örgütü lideri, derin devlet ajanı ve kontrgerilla mensubu. Türkiye’de çeşitli cinayetlerden yargılandı. 12 Eylül Darbesi’nden sonra yurt dışına kaçtı, uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle yargılandı.

Susurluk suikasti kim yaptı?

Bucak’a ait 06 AC 600 plakalı Mercedes marka siyah renkli otomobille Hüseyin Kocadağ yönetiminde İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan grup, 3 Kasım 1996 günü saat 19.25 sularında Susurluk ilçesi Çatalceviz mevkiinde benzin istasyonundan yola çıkan Hasan Gökçe yönetimindeki 20 RC 721 plakalı kamyona çarparak trafik kazası …

Abdullah Çatlı kim öldürdü?

ABDULLAH ÇATLI‘NIN HAYATI Dr. Bedrettin Cömert’in öldürülmesi olayının faili olarak Ankara 5.Sulh Ceza Mahkemesi’nce hakkında gıyabi tevkif kararı verildi. 23 Ağustos 1978’de Sakarya’da yakalandı ve gözaltına alındı.

Hüseyin Kocadağ yaşıyor mu?

3 Kasım 1996Hüseyin Kocadağ / Ölüm tarihi

Susurluk kazasında ne oldu?

Kazada, Mercedes’i kullanan Hüseyin Kocadağ, üzerinde Mehmet Özbay kimliği bulunan Abdullah Çatlı ve Melahat Özbay sahte kimlikli Gonca Us ölmüş, DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Bucak yaralı olarak kurtulmuştur. Olay sonrası DGM Sedat Edip Bucak hakkında soruşturma açmış ve hakkında 2 yıl hapis cezası istenmiştir.

Abdullah Çatlı hangi okul mezunu?

Hacettepe Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.

Abdullah Çatlı kiminle evli?

Meral AydoğanAbdullah Çatlı / Eşi (e. 1974–1996)

Susurluk kazasında ölen kim?

Bu kaza, basın literatürüne “Susurluk skandalı” veya “Susurluk kazası” olarak geçmiştir. Kazada, Mercedes’i kullanan Hüseyin Kocadağ, üzerinde Mehmet Özbay kimliği bulunan Abdullah Çatlı ve Melahat Özbay sahte kimlikli Gonca Us ölmüş, DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Bucak yaralı olarak kurtulmuştur.

Abdullah Çatlı kimi vurdu?

ABDULLAH ÇATLI‘NIN HAYATI Bedrettin Cömert’in öldürülmesi olayının faili olarak Ankara 5.Sulh Ceza Mahkemesi’nce hakkında gıyabi tevkif kararı verildi. 23 Ağustos 1978’de Sakarya’da yakalandı ve gözaltına alındı.

Abdullah Çatlı öldüğünde yanında kim vardı?

Kazada, Mercedes’i kullanan Hüseyin Kocadağ, üzerinde Mehmet Özbay kimliği bulunan Abdullah Çatlı ve Melahat Özbay sahte kimlikli Gonca Us ölmüş, DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Bucak yaralı olarak kurtulmuştur.

Çatlı nerede öldü?

3 Kasım 1996Abdullah Çatlı / Ölüm tarihi

Hüseyin Kocadağ ne zaman öldü?

3 Kasım 1996Hüseyin Kocadağ / Ölüm tarihi