The Vampire Diaries 6 sezon ne zaman?

Stefan Salvatore ölüyor mu?

Stefan, final bölümünde Katherine ile birlikte ölür.

Vampir Günlükleri Elena öldü mü?

Böylece o ölmüş olur ama campir olarak hayatta kalır. Elena ise uyanır. Yıllar yıllar sonra da Elena ölmeden önce Bonnie, Elena‘nın kanından içer ve o da tekrar insana dönüşür.

The Vampire Diaries Elena ne zaman dönüyor?

Altıncı sezon finalinde The Vampire Diaries‘ten ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek. Oyuncunun bir kez daha ekranlarda Elena Gilbert olarak arzı endam edeceğinin haberi bizzat Dobrev tarafından Instagram hesabından duyuruldu.

Vampir Günlükleri Elena kimi seviyor?

Damon ve Elena dolu dolu bir ilişki yaşayamadılar ama dolu dizgin bir aşk yaşadılar. Aralarında büyük bir tutku olduğu için, birbirlerine ne kadar iyi gelmeseler de bir o kadar da iyi gidiyorlardı. Şunu açıkça söyleyebiliriz ki, en çok yüzü gülmeyen Damon’dur aslında.

Stefan kaçıncı sezonda ölüyor?

öyle ki, 2. sezonda caroline’a verdiği ” sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim” sözünü tutmak için canını feda edip, ölümü göze almıştır. hatta öldürdüler güzelim karakteri.şimdi bekle koca bir yaz nasıl döndüreceklerini öğrenmek için. anlamadığım, neden her şey stefan‘ın başına geliyor.

Katherine Pierce ne zaman öldü?

Katherine Pierce
Canlandıran Nina Dobrev
Bilgileri
Cinsiyet Kadın
Doğum ve ölüm {{{doğum adı}}} (d. {{{doğum tarihi}}}, 5 Haziran, 1473 (Yaş 18/539))

The Vampire Diaries 8 sezon Elena geri dönecek mi?

Dizinin yaratıcısı Julie Plec, Comic-Con 2016’da The Vampire Diaries‘in 8. sezon itibariyle final yapacağını, diziden ayrılırken Nina Dobrev ile yaptıkları konuşmaya istinaden de finalde Elena‘yı yeniden izleme ihtimalimiz olduğunu açıklamıştı. Bu ihtimal sonunda gerçeğe dönüştü.

Elena hangi sezonda vampir oluyor?

3.Sezon finalinde vampir olan Elena‘yı kim vampir yaptı? -Herkes Klaus diye düşünebilir ama onu vampir yapan Damon’dı.

Nina Dobrev diziden ne zaman ayrıldı?

Takvimler 2015’i gösterdiğinde The Vampire Diaries dizisinde geçen koskoca 6 yılın ardından 6. sezonun bitişi ile diziden ayrılmıştır. Yeni projelerle ilerleyeceğini diziden ayrılmanın onun için zor olduğunu vurgulayan Dobrev kariyerini ilerletme ve daha ileri gitme adına diziden ayrılma kararı almıştır.

Elena Gilbert vampir mi?

stefan salvatore‘un sevgilisi, damon salvatore‘un platoniği olan iki vampir kardeş arasında kalmış vampire diaries’in ana karakteri. sanılanın aksine dizide en çok üzüleceğiniz kız budur.

Damon Salvatore ne zaman doğdu?

30 Ekim 1487
18 Haziran 1839
Damon Salvatore/Doğum tarihi

Stefan ve Caroline ne zaman sevgili oluyor?

Aslında Caroline daha önceki sezonlarda en az beğenilen karakterlerden biriydi ama vampir olduktan sonra kişiliği 180 derece değişti. 6. sezonun sonlarına doğru Stefan‘la romantik bir ilişki yaşamaya başladı.

Elena hangi bölümde vampir oluyor?

Stelena – The Vampire Diaries – Vampir Günlükleri – Elena Vampir Oluyor (4×1) – YouTube.

Elena hangi bölümde geri dönüyor?

Dobrev de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 16. bölümde yer alacağını senaryoyu paylaşarak açıklamış oldu. ‘I Was Feling Epic’ isimli bölüm 10 Mart’ta yayınlanacak. Dobrev’in karakteri Elena, altı sezon sonunda Kai’nin büyüsü nedeniyle derin bir uykuya yatmış ve uykudan uyanışı Bonnie’nin hayatına bağlanmıştı.

Elena 8 sezonda var mı?

Dizinin yaratıcısı Julie Plec, Comic-Con 2016’da The Vampire Diaries’in 8. sezon itibariyle final yapacağını, diziden ayrılırken Nina Dobrev ile yaptıkları konuşmaya istinaden de finalde Elena‘yı yeniden izleme ihtimalimiz olduğunu açıklamıştı. Bu ihtimal sonunda gerçeğe dönüştü.