Vampir Günlükleri konusu nedir?

Stefan Salvatore ölüyor mu?

Stefan, final bölümünde Katherine ile birlikte ölür.

Vampir Günlükleri Elena kimi seviyor?

Damon ve Elena dolu dolu bir ilişki yaşayamadılar ama dolu dizgin bir aşk yaşadılar. Aralarında büyük bir tutku olduğu için, birbirlerine ne kadar iyi gelmeseler de bir o kadar da iyi gidiyorlardı. Şunu açıkça söyleyebiliriz ki, en çok yüzü gülmeyen Damon’dur aslında.

The Vampire Diaries Elena ölecek mi?

Veda zamanı… Elena‘yı öldürmediler belki ama yine de mezara koydular.

The Vampire Diaries Elena ne zaman uyanıyor?

Mystic Falls sakinleri yedinci sezonda Elena‘sız bir hayata tutunmaya çalıştılar. Fakat nihayet bu ayrılık sona eriyor. Yüzyıllık bir uykuya mahkum edilen Elena yedinci sezonun sonunda uyandı.

Katherine Pierce ne zaman öldü?

Katherine Pierce
Canlandıran Nina Dobrev
Bilgileri
Cinsiyet Kadın
Doğum ve ölüm {{{doğum adı}}} (d. {{{doğum tarihi}}}, 5 Haziran, 1473 (Yaş 18/539))

Stefan ve Caroline ne zaman sevgili oluyor?

Aslında Caroline daha önceki sezonlarda en az beğenilen karakterlerden biriydi ama vampir olduktan sonra kişiliği 180 derece değişti. 6. sezonun sonlarına doğru Stefan‘la romantik bir ilişki yaşamaya başladı.

Elena Gilbert vampir mi?

stefan salvatore‘un sevgilisi, damon salvatore‘un platoniği olan iki vampir kardeş arasında kalmış vampire diaries’in ana karakteri. sanılanın aksine dizide en çok üzüleceğiniz kız budur.

Elena hangi sezonda vampir oluyor?

3.Sezon finalinde vampir olan Elena‘yı kim vampir yaptı? -Herkes Klaus diye düşünebilir ama onu vampir yapan Damon’dı.

The Vampire Diaries Elena ne zaman geri dönüyor?

Altıncı sezon finalinde The Vampire Diaries‘ten ayrılan Nina Dobrev, final için geri dönecek. Oyuncunun bir kez daha ekranlarda Elena Gilbert olarak arzı endam edeceğinin haberi bizzat Dobrev tarafından Instagram hesabından duyuruldu.

Vampir Günlükleri Elena diziden ayrılıyor mu?

The Vampire Diaries’in esas kızı Elena Gilbert’ı canlandıran Nina Dobrev, 6. Sezon sonunda diziden ayrılıyor.

Nina Dobrev diziden ne zaman ayrıldı?

Takvimler 2015’i gösterdiğinde The Vampire Diaries dizisinde geçen koskoca 6 yılın ardından 6. sezonun bitişi ile diziden ayrılmıştır. Yeni projelerle ilerleyeceğini diziden ayrılmanın onun için zor olduğunu vurgulayan Dobrev kariyerini ilerletme ve daha ileri gitme adına diziden ayrılma kararı almıştır.

Elena 8 sezonda var mı?

Dizinin yaratıcısı Julie Plec, Comic-Con 2016’da The Vampire Diaries’in 8. sezon itibariyle final yapacağını, diziden ayrılırken Nina Dobrev ile yaptıkları konuşmaya istinaden de finalde Elena‘yı yeniden izleme ihtimalimiz olduğunu açıklamıştı. Bu ihtimal sonunda gerçeğe dönüştü.

TVD Enzo ne zaman gelecek?

Bence bu sadece 5. sezona gelmiş bir diziye heyecan katılmak istenmesi. Artık büyü durdu anladığım kadarıyla. Bundan sonrası sadece Stefan’ı geri getirmek. Tabi Stefan ile beraber Enzo da gelecek.

Elena kaçıncı sezonda gidiyor?

6 sezonla Dobrev’e veda edeceğiz. Nina Dobrev’in altı sezon Elena Gilbert’a hayat verdikten sonra The Vampire Diaries’ten ayrılacağı belli oldu.

Elena kaçıncı bölümde dönüyor?

Dobrev de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 16. bölümde yer alacağını senaryoyu paylaşarak açıklamış oldu. ‘I Was Feling Epic’ isimli bölüm 10 Mart’ta yayınlanacak. Dobrev’in karakteri Elena, altı sezon sonunda Kai’nin büyüsü nedeniyle derin bir uykuya yatmış ve uykudan uyanışı Bonnie’nin hayatına bağlanmıştı.