PUBG kaç milyon sattı?

PUBG kaç TL kazanıyor?

PUBG Mobile fırtınası Yapılan analizlere göre pandemi döneminin de etkisiyle daha fazla oynanan oyun sadece 6 ayda 1.3 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı. Böylece toplamda 3 milyar dolara ulaşarak bir rekora imza atmış oldu. Sadece Mart ayında 270 milyon dolar ile rekor kırdı.

PUBG kaç kopya sattı?

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır. Çıkışından yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı.

PUBG kac tl satildi?

PUBG, Mart 2017 ‘de Güney Koreli oyun yapımcısı Bluehole tarafından geliştirilen ve hâlihazırda dünya üzerinde milyonlarca tekil oyuncusu olan, çok oyunculu bir video oyunudur. Steam üzerinden satışa sunulan oyunun resmi fiyatı 69 liradır.

PUBG kaç kişi satın aldı?

Oyunun yapımcısı PUBG Corporation’ın o tarihteki açıklamasına göre oyun 70 milyondan fazla sattı.

PUBG 1 ayda ne kadar kazanıyor?

PUBG geçen ay toplam 146 milyon dolar gelir elde ederken, bu gelirin 70 milyon dolarlık kısmı oyunun Çin için uyarlanmış versiyonu olan Game For Peace’den sağlandı.

PUBG Mobile ne kadar kazanıyor 2021?

Oyun dünyasının en değerli şirketlerinden olan Tencent Games, 2021 yılında PUBG Mobile‘den 2.8 milyar dolar ve Honor of Kings’den de 2.8 milyar dolar elde ederek toplamda 5.6 milyar dolarlık bir kazanç sağladı.

Krafton hangi ülkenin?

Krafton Inc. Krafton Game Union (Korece: 크래프톤), Güney Kore merkezli bir video oyunu şirketidir. Şirket, Bluehole adıyla Mart 2007 tarihinde Chang Byung-gyu tarafından kurulmuştur.

PUBG hangi dille yazıldı?

Oyunlar genelde C++ ile kodlanıyor zaten. Oyun motoru değişir ama genel kodlama dili C++’tır.

PUBG Mobile kaca satildi?

2012 yılında kurulan İstanbul merkezli Türk mobil oyun şirketi Gram Games, dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Zynga tarafından 250 milyon dolar nakit ve ek ödemeler karşılığı satın alındı.

PUBG kaca satildi?

Yayıncı stüdyo tarafından yapılan açıklama ile PUBG ne kadar sattı sorusu da yanıt bulmuş oldu. Popüler battle royale oyunu PC, PS4, Xbox One ve Stadia platformlarında şimdiye kadar 70 milyondan fazla kopya satmayı başarmış durumda. Dip not olarak belirtelim.

PUBG kaç kişi oynuyor dünyada?

Yaklaşık 4 ay önce Android ve iOS için kullanıma sunulan PUBG Mobile, muhteşem bir başarıya imza attı. Toplamda 100 milyon indirilmeyi aşan oyunun günlük oyuncu sayısı ise 14 milyonun üzerinde.

PUBG Şu an kaç kişi oynuyor?

PUBG‘nin paylaştığı son rakamlar, oyunu anlık oynayanların sayısının 1 milyonu devirdiğini ortaya koyuyor. Yani 1 milyondan fazla insan aynı anda oyunda mücadele ediyor.

PUBG nasıl para kazanıyor?

PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanabilirim?

  • Canlı Yayın ve Video Yapmak. Twitch vb. platformlarda, oyunu oynarken canlı yayın açarak izleyicilerin attığı bağışlar ile para kazanmanız mümkün. …
  • Blog Oluşturun. Son dönemlerde oldukça popüler olan PUBG hakkında bir blog sitesi oluşturabilirsiniz. …
  • Instagram. …
  • İtem Satışı

6 Eyl 2021

PUBG sahibi kim?

Battle royale modunun yaratıcısı Brendan Greene, bu modu ilk olarak h1z1 ve arma oyunlarıyla bizlerle tanıştırmıştı. Daha sonra bu oyunlarla ilişiği kesen Greene, kendi ekibini toplayarak PUBG‘y hayata geçirdi.

PUBG Mobile nasıl para kazanıyor?

PUBG Oynayarak Nasıl Para Kazanabilirim?

  1. Canlı Yayın ve Video Yapmak. Twitch vb. platformlarda, oyunu oynarken canlı yayın açarak izleyicilerin attığı bağışlar ile para kazanmanız mümkün. …
  2. Blog Oluşturun. Son dönemlerde oldukça popüler olan PUBG hakkında bir blog sitesi oluşturabilirsiniz. …
  3. Instagram. …
  4. İtem Satışı

6 Eyl 2021