Yasemin Ergene eşi ile nasıl tanıştı?

Yasemin Ergene nin eşi kimdir?

İzzet ÖzilhanYasemin Özilhan / Eşi (e. 2011)

Yasemin Ergene nasıl ünlü oldu?

2005 yılında yayınlanmaya başlanan tv dizisi Aşk Oyunu’nda canlandırdığı Ekin Serbest karakteri, güzel oyuncunun popüleritesini hızla arttırdı. Dizide Keremcemile beraber başrolde yer alan Ergene, kısa sürede ülkenin en popüler genç oyuncularından birisi haline geldi.

Yasemin Ergene ne zaman evlendi?

16 Temmuz 2011 (İzzet Özilhan)Yasemin Özilhan / Evlilik tarihi

1985 doğumlu olan Yasemin Ergene Özilhan, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır. 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin ‘Emine’ ve ‘Ela’ adlarında iki kızı bulunuyor.

Yasemin Ergene oyunculuğu neden bıraktı?

YASEMİN ÖZİLHAN OYUNCULUĞU NEDEN BIRAKTI? Genç isim, oyunculuk kariyerini bırakmasında eşi işadamı İzzet Özilhan‘ın etkisinin büyük olduğu düşünülürken, başarılı oyuncu yaptığı açıklamada üniversitede okuyabilmek için mesleki kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Yasemin Ergene kocası kimdir?

İzzet ÖzilhanYasemin Özilhan / Koca (e. 2011)

Yasemin Ergene kaç tane çocuğu var?

Emine Özilhan
Ela Özilhan
Yasemin Özilhan/Çocukları

Yasemin Ergene nereden mezun?

İstanbul Bilgi ÜniversitesiYasemin Özilhan / Üniversite
Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011’de İzzet Özilhan’la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır.

Yasemin Ergene hangi markanın sahibi?

Anadolu Grubu’nun temelleri 1950 yılında, Onursal Başkanlarımız Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından atıldı. Yarım yüzyılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Grubumuz, kurucularımızın belirledikleri hedefler üzerinde yükselişini aynı heyecanla sürdürüyor.

Yasemin Ergene Özilhan kaç yaşında?

37 yaşında (22 Ocak 1985)Yasemin Özilhan / Yaş

İzzet Özilhan kaç yaşında Yasemin Ergene nin eşi?

İzzet Özilhan, 27 Ağustos 1981’de dünyaya geldi. Anadolu Grubu’nun sahibi Tuncay Özilhan‘ın oğlu. İzzet Özilhan dedesinin ismini taşıyor.

Yasemin Özilhanda estetik var mı?

Modacılığa soyunan Yasemin‘in estetik yaptırdıktan sonra eski halinden eser kalmadı. İlk çıktığı dönemde incecik dudaklarıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan önce dudaklarına silikon yaptırdı daha sonra da burnunu düzeltirdi. Çok beğenilen Yasemin‘in aslında estetik harikası olduğu eski fotoğraflarıyla anlaşıldı.

Yasemin Ozilhan ne is yapiyor?

Oyuncu
Manken
Yasemin Özilhan/Meslekleri

Yasemin Ergene hamile mi?

Düğünün konukları arasında İzzet Özilhan-Yasemin Ergene çifti de vardı. Yaklaşık 6.5 aylık hamile olan Ergene‘nin basına poz verirken minik el çantasıyla karnını kamufle etmeye çalışması dikkatten kaçmadı.

Yasemin Ergene kaç yaşında?

37 yaşında (22 Ocak 1985)Yasemin Özilhan / Yaş

Yasemin Ergene babası kim?

Kemal ErgeneYasemin Özilhan / Babası