Fenercell Müşteri Hizmetleri nasıl bağlanır?

Türk Telekom direk müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır?

Mobil hattınız için 9333’ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375’i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333’ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Fenercell hangi operatöre bağlı?

Fenercell, bir TT Mobil İletişim Hizmetleri A. Ş hizmetidir. Bu hizmet TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sağlanmakta olup, tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş sorumludur.

Fenercell nerenin?

Türkiye’de bir ilk olan bu sanal operatörlük sistemi Fenerbahçe İletişim Hizmetleri A.Ş….Fenercell.

Slogan Fenerbahçe coşturur, Fenercell konuşturur.
Kurucu Avea, Fenerbahçe
Kilit kişiler Erkan Akdemir (CEO)
Sahibi Türk Telekom Fenerbahçe
Website fenercell.com

Fenercell Türk Telekom mu?

Fenercell Fenerol 15GB Tarifesi’ne gelin; her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS ve 15GB cepten internetin keyfini avantajlı fiyatlarla çıkarın!…Tarife Bilgisi.

Fenercell Fenerol 15GB Tarifesi
Taahhütsüz Tarife Ücreti 73,89 TL
Grupiçi Ücretsiz Yurt İçi Görüşme Süresi*** Sınırsız

4441444 den müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

İlk olarak 444 1 444 müşteri temsilciliği numarası tuşlanır. Daha sonra robot sesi duyulur duyulmaz 1’e basılır. En son işlemde ise müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için sırasıyla 1, 3, 1 ve 4’e basılır.

444 1 500 nedir?

Türk Telekom mobil hat müşteri hizmetlerine ulaşmak için 444 1 500 numarası ya da 444 1 444 numaralarından birini aramak yeterlidir. Mobil hat ile ilgili olarak ayrıca Türk Telekom 9333 numarasından sesli yanıt sistemi üzerinden de bilgi almak mümkündür.

Fenercell nereden alınır?

Size en yakın Türk Telekom bayilerinden veya Fenercell Mağazaları’ndan Fenercell‘li olabilirsiniz.

Fenercell hattı ne kadar?

Numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla Büyük Fenercell Tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 55 TL’dir….Tarife Bilgisi.

Büyük Fenercell Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret 45 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret 55 TL**
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet 7 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 1000 Dk

TT mobil hangi operatör?

2016. Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek bir kanaldan sunabilmek için Avea, Türk Telekom ve TTNET markaları “Türk Telekom” olarak tek marka altında birleştirildi. Türk Telekom‘un iştiraki Avea (yeni adıyla TT Mobil), başarılı bir şekilde 4G hizmetleri vermeye başladı.

Fenercell sil süpür var mı?

Sil Süpür kampanyasına nasıl katılabilirim? Sil Süpür kampanyamıza uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üst köşesinde yer alan hediye kutusu şeklindeki Bana Özel alanına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hattımı Fenercell e nasıl taşırım?

Numara Taşıma için / Yeni Hat Alana: Türk Telekom veya Fenercell mağazalarına gelerek ya da www.turktelekom.com.tr’den online başvuru yaparak Fenercell Fener Ol tarifesi’ne geçiş yapabilirsiniz.

Türk Telekom müşteri temsilcisi ile nasıl konuşabilirim?

Türk Telekom mobil hat müşteri hizmetlerine ulaşmak için 444 1 500 numarası ya da 444 1 444 numaralarından birini aramak yeterlidir. Mobil hat ile ilgili olarak ayrıca Türk Telekom 9333 numarasından sesli yanıt sistemi üzerinden de bilgi almak mümkündür.

444 1 500 ücretli mi?

Tarife Bilgisi Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 ile başlayan aramalar, tarifenizin standart Ev/İş yönü arama fiyatına göre ücretlendirilmektedir.

Internet kesintisi için nereyi aramalıyız?

Ttnet müşteri hizmetleri numarası 444 1 444’tür. Bu numara üzerinden 7/24 istediğiniz her an Ttnet müşteri temsilcilerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Fenercell hat ne kadar?

Faturasız hatlar için numara değişiklği işlem ücreti 24,99 TL‘dir ve bakiyenizden düşecektir. Değişiklik yapabilmek için hattınızda en az 24,99 TL yüklü olmalıdır.