Tosuncuğun karısı nerede?

Tosuncuk şimdi nerede?

30 Haziran 2021 tarihinde Sözcü gazetesine gönderdiği bir videoda teslim olacağını söylemiştir ve 1 Temmuz 2021 tarihinde Brezilya Sao Paulo’da Türkiye Büyükelçiliği’ne teslim olmuştur.

Tosuncuk karısı nerede?

Aydın, eşini 24 Ocak 2018 günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlayan 3 yıllık firar yolculuğuna da yanında götürdü. Sıla Aydın 2018’de Türkiye’ye döndü. Aydın da ev alması için eşinin hesabına 1 milyon 700 bin lira gönderdi.

Tosuncuğun ismi nedir?

Aslen Giresunlu olan Mehmet Aydın, 31 Mayıs 1991 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Bursa’da tamamladı. . Çiftlik Bank’ı ilk etapta oyun olarak geliştiren Mehmet Aydın, biriken paralarla 4-5 ay sonra Bursa İnegöl’de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı.

Tosuncuk kaç yıl ceza aldı?

Ardından hazırlanan ikinci iddianamede 11 bin 140 yıl daha hapis istenmişti. Böylece Aydın için istenen toplam ceza miktarı 89 bin yıl oldu. Mehmet Aydın, Çiftlikbank’ı kurarak binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandırmakla suçlanıyor. 3 yıllık firarı boyunca İnterpol’ün ‘Most Wanted’ (En Çok Arananlar) listesindeydi.

Mehmet Aydın evli mi?

Sıla Soysal AydınMehmet Aydın / Eşi

Tosuncuk niye teslim oldu?

Bu gruplar bir taraftan onun saklanmasına yardım ederken diğer taraftan da peşine düşecek mafya gruplarına karşı da koruma sağlıyordu. Ayrıca Aydın bazı resmi görevlilere rüşvet de veriyordu. Bu durumun maliyeti ve beraberinde getirdiği stres de artık taşıyamadığı bir hale geldi. O yüzden çareyi teslim olmakta buldu.

Tosuncuk vurgunu kaç para?

Şirketin kurucusu Mehmet Aydın’ın topladığı yaklaşık 511 milyon liralık para ile birlikte Uruguay’a kaçtığı öne sürüldü ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından hakkında birçok ülkede kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarıldı. 1 Temmuz 2021 tarihinde Sao Paulo’da Türkiye Büyükelçiliği’ne teslim olmuştur.

Mehmet Aydın eşi kimdir?

Sıla Soysal AydınMehmet Aydın / Eşi

Sıla Aydın kaç yaşında?

Mehmet Aydın‘ın eşi Sıla Aydın 24 yaşında. Bursa’da yaşayan Sıla Aydın, aslen Samsunlu. Sıla Aydın eşiyle tanışma hikayesini “Eşim Bursa Nilüfer’de bir çay bahçesinde asgari ücretle çalışıyordu. 2016’da Bursa’da tanıştık.

Tosuncuğun suçu nedir?

TOSUNCUK (MEHMET AYDIN) KİMDİR? Mehmet Aydın 31 Mayıs 1991, nitelikli dolandırıcılık suçundan kırmızı bülten ile aranan Türk girişimcidir.

Mehmet Aydın’a ne oldu?

Kamuoyunda “Çiftlik Bank” olarak bilinen sistemin kurucusu Mehmet Aydın’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında, 784’er yıldan 2 bin 608’er yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan yeni iddianame ağır ceza mahkemesince kabul edildi.

Tosuncuk kaç kişiyi dolandırdı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun raporuna göre 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL toplandı. 62 bin 877 kişiye 393 .3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan para ise Kıbrıs’a ve Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı. Mehmet Aydın’ın 1 milyar 139 milyon lira dolandırdığı biliniyor.

Mehmet Aydın kaç yaşında?

30 yaşında (31 Mayıs 1991)Mehmet Aydın / Yaş

Mehmet Aydın kiminle evli?

Sıla Soysal AydınMehmet Aydın / Eşi

Mehmet Aydın eşi kaç yaşında?

Mehmet Aydın‘ın eşi Sıla Aydın 24 yaşında. Bursa’da yaşayan Sıla Aydın, aslen Samsunlu.