Uludağ teleferik kac lira?

Uludağ teleferik ücretleri ne kadar?

  • Aynı Gün Gidiş Dönüş Yetişkin. 75,00 TL.
  • Tek Yön. Yetişkin. 65,00 TL.

Teleferik kaç para?

BİLET FİYATLARI
Yetişkin 40 €
Çocuk 7 – 12 Yaş 20 €
Çocuk 0 – 6 Yaş Ücretsiz
GÜN BATIMI BİLET FİYATLARI (SATIŞA KAPALI)

Bursa Teleferik kaç yaşa kadar ücretsiz?

*65 yaş üzeri misafirlerimiz ve T.C okullarında okumakta olan öğrenciler teleferikten yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilirler. *0-6 yaş grubundaki çocuklar yanlarında bir ebeveynle Bursa teleferiğimizden ücretsiz yararlanabilirler.

Uludağ teleferik nereye kadar gidiyor?

Bünyesinde 4 istasyon barındıran Bursa Teleferik ilk istasyon olarak Güney Bursa’da yer alan Yıldırım ilçesine yakın olan Teferrüç Mahallesi’ndeki Teferrüç istasyonundan kalkmakta ve Uludağ‘daki oteller bölgesine ulaşmaktadır. 2014’te İtalyan şirket Leitner Ropeways tarafından altyapısı yenilenen teleferik hattı …

Bursa Teleferik ne kadar 2021?

Uygulama sayesinde; halen 75 TL olan tam bilet fiyatı ‘cuma günleri kampanya kapsamında’ 37,5 TL, 45 TL olan öğrenci bilet fiyatı da 22,5 TL bedel ile satın alınabilecek.

Bursa Teleferik Halk Günü ne zaman?

Cuma günleri sadece Bursa‘da ikamet eden vatandaşların yararlanabileceği uygulama ile bilet fiyatları yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuluyor.

Pierre Loti teleferik ücretli mi?

Sadece teleferik ve otopark için ücret ödemeniz gerekiyor. Bunun dışında giriş için hiçbir ücret talep edilmiyor. Günlük otopark ücreti ise, 20 TL’dir. Pierre Loti Teleferiği kaça kadar açık ? ; Yaz aylarında 08:00-23:00, kış aylarında 09:00-22:00.

Denizli teleferik kişi başı kaç TL?

Denizli teleferikte Öğrenci ve Tam için Gidiş – Dönüş 15 TL ücret ödenmektedir. 0-5 yaş arası ücretsiz. Biletlerinizi alt istasyonda nakit bir şekilde alabilirsiniz. Dönüş için ise hiçbir ücret ödemeden alt istasyona inebilirsiniz.

Teleferik kaça kadar açık Bursa?

TELEFERIK Saatleri

Gün Çalışma Saatleri
Perşembe 10:00 – 20:00
Cuma 10:00 – 20:00
Cumartesi 10:00 – 20:00
Pazar 10:00 – 20:00

Bursa Yeni teleferik kaç kişilik?

Kabinler kaç kişilik ve kaç tane kabin var? 8 kişilik 140 kabin aktif halde bulunmaktadır .

Bursa Teleferik son durak neresi?

TELEFERIK (Bursa Teleferik) TELEFERIK hattının ilk durağı Teferrüç olup son durağı Kurbağa Kaya (Oteller) durağıdır.

Teleferik ne kadar güvenli?

Teleferik diğer ulaşım araçları ile kıyaslandığında en güvenli ulaşım aracı. Her iki ulaşım aracını da kullanan bir insanın trafik kazasında hayatını kaybetme olasılığı teleferik kazasına göre çok daha fazla” dedi.

Bursa Uludağ Teleferik çalışıyor mu?

TELEFERIK (Oteller Bölgesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: TELEFERIK hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Bursa Yeni Teleferik kaç kişilik?

Kabinler 8 kişilik ama çok kabin olduğundan 4 – 6 kişi biniliyor. Arkadaşlarınızla ayrı binmek istediğinizde sıkıntı yaşatmıyorlar .

Teleferik Eyüp kaç TL?

Eyüp Piyer Loti teleferik hattında; Öğretmen kartı ile yolculuk yapmak 1.85 lira, Öğrenci kartı ile 1.25 lira, Sosyal kart ile 1.85 lira, Tam kart ile 2.60 lira.