Data ücreti ne demek?

Türk Telekom data ücreti nedir?

Tarife Bilgisi Mobil Data tarifesi aylık sabit ücreti 1 TL’dir. KDV ve ÖİV dahildir.

Turktelekom data ne demek?

Türk Telekom Data tarifeleri ile dilediğiniz yerden internetin keyfini yaşayabilirsiniz. 4GB ve 8GB teklif seçenekleri ile ihtiyacınıza uygun tarifelere gelerek dilediğiniz zaman özgürce internete erişebilirsiniz.

İnternet data aşımı ne demek?

TURKCELL Müşteri Hiz on Twitter: “@oguzhan__guner İnternet data aşım ücreti tarifenizin içeriği bittikten sonra yapmış olduğunuz ekstra kullanımların ücretidir.” / Twitter.

Turkcell data hattı ne işe yarar?

Data hatları, ilk bakışta cep telefonu hatlarından farksız gözükür fakat sadece 2G, 3G ya da 4.5G şebekelerini kullanarak data (internet) alışverişi yapılmasını sağlar. Yani internete bağlanabilir, SMS gönderebilir alabilir ancak konuşmanıza izin vermez.

Telefon Faturasinda data ne demek?

Data kullanımı, genellikle telekominikasyon firmalarının sundukları internet hizmetlerinin müşteri faturalarına yansıtmış oldukları internet kulanımıdır.

Mobil data hattı ne demek?

Hücresel veri adıyla da karşımıza çıkan mobil veri, telefon operatörleri tarafından sağlanan ve akıllı telefonlarımızdan internete bağlanmamızı sağlayan bağlantı türüdür diyebiliriz.

Özel 4 GB data ne demek?

Bana Özel 4 GB Paketi’nde tam 4 GB cepten internet, her yöne 750 DK ve her yöne 1000 SMS sadece 28 TL! Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL4GB yazıp 5555’e SMS gönderin, Bana Özel 4 GB Paketi’niz cebinize gelsin!

Aşım koruması internet ne demek?

Kampanya kapsamında, müşteriler son 2 ayda yurt içi ses, SMS ve data kullanımı için yaptıkları toplam aşım tutarından fazla olan fatura için en çok 50 TL olacak şekilde iade alırlar.

İnternet aşım 1 GB nasıl iptal edilir?

2222’ye IPTAL HAFTALIK 1GB yazıp paketinizi iptal edebilirsiniz.

Data hat ne için kullanılır?

Data hattı GSM operatörleri tarafından sağlanan IOT cihazları üzerinden verilerin alınarak Bulut sunuculara transfer işlemi için verilerin transferini sağlayan veri gönderim hatlarıdır.

Bireysel faturalı data hattı ne demek?

tanım: operatörlerin sesli görüşmelere kapalı olarak sms ve veri alış verişi açarak yalnızca internet paketlerini tanımlayıp ona göre tarifeler oluşturarak sözleşmelerle müşteriye sunduğu sim kartları.

Özel 8 GB data ne demek?

BANAOZEL8GB yaz 5555’e ücretsiz SMS gönder Paket kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 8 GB internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dâhil 42 TL’dir.

Data hattı nasıl iptal edilir?

Dijital Operatör Uygulaması – Ayarlarım www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yaptın. İptal etmek istediğiniz hattınızı seçin. Ardından hat iptal sebebinizi belirtin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra herhangi bir Turkcell bayisine giderek iptalinizi onaylamanız gerekmektedir.

Data hattı nasıl kullanılır?

Data hatları cep telefonunuza taktığınız hatlardan farksızdır, ancak sadece görüntü olarak. Görüntüsü aynı fakat işlevi farklı. Data hatları sadece 2G, 3G ve 4.5G kullanılarak internete girmenizi sağlar. Bunun yanında SMS gönderimi de sağlayabilirsiniz.

4 GB kaç TL?

Mis Paketlere Gelin, İnternette Gönlünüzce Gezin!

Hangi Paket? Mis 4GB Paketi
Ne Alırım? Her Yöne 750 DK + Her Yöne 1000 SMS + 4 GB İnternet
Ne Öderim? 28 TL / Ay
Nasıl Alırım? MIS 4GB yaz 5555’e gönder.