Bursa Teleferik hangi otobüsler gider?

Uludağ teleferik hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Uludağ Teleferik yakınından geçiyor: 15/A, 3/İ, B/38, G/4-T.

Bursa’dan Uludağ Teleferik nereden kalkıyor?

Bünyesinde 4 İstasyon Barındıran Bursa Teleferik İlk İstasyon Olarak Güney Bursa‘da Yer Alan Yıldırım İlçesinde Yakın Olan Teferrüç Mahallesi’ndeki Teferrüç İstasyonundan Kalkmakta Ve Uludağ‘daki Oteller Bölgesine Ulaşmaktadır.

Bursa Teleferik nereden nereye gidiyor?

Bünyesinde 4 istasyon barındıran Bursa Teleferik ilk istasyon olarak Güney Bursa‘da yer alan Yıldırım ilçesine yakın olan Teferrüç Mahallesi’ndeki Teferrüç istasyonundan kalkmakta ve Uludağ’daki oteller bölgesine ulaşmaktadır. 2014’te İtalyan şirket Leitner Ropeways tarafından altyapısı yenilenen teleferik hattı …

Uludağ Teleferik nereye kadar gidiyor?

Ziyaretçilerini kent merkezinde yer alan Teferrüç Mahallesi’ndeki ana istasyondan Uludağ‘ın sırtlarındaki 1231 metre rakımlı Kadıyayla, 1635 rakımlı Sarıalan ve 1810 rakımlı Kurbağakaya mevkilerine (Oteller Bölgesi) ulaştıran teleferik, 144 kabinde saatte 1500 yolcuyu Uludağ‘a çıkarabilecek.

Teleferikle Uludağ’a çıkmak ne kadar sürer?

20 saniyede bir gelen 8 kişilik modern kabinleri ve şehir merkezinden zirveye kadar süren 30 dakikalık yolculukta sunduğu eşsiz manzara ile yerli ve yabancı turistlerin en önemli noktalarından biri olan teleferikte, Bursalılara özel halk günü uygulaması başlatılıyor. Teferrüç İstasyonu’nda Teleferik A.Ş.

Uludağ Teleferik nasıl gidilir?

Bursa’dan Uludağ Kayak Merkezine teleferik vasıtasıyla yaklaşık 30 dakikada içerisinde ulaşabilirsiniz. Teleferik‘in Bursa istasyonuna kendi aracınız veya toplu taşıma ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Bursa Otobüs Terminalinden 94 numaralı otobüs hattını kullanarak Bursa Teleferik Merkez İstasyonuna ulaşılmaktadır.

Bursa Uludağ dolmuşları nereden kalkıyor?

TOPHANE – ULUDAĞ minibüs / dolmuş hattının ilk durağı 1. Gelişim Oteller Bölgesi olup son durağı Uludağ Minibüsleri Durağı durağıdır. TOPHANE – ULUDAĞ (Bursa), her gün çalışıyor.

Bursa Teleferik son durak neresi?

TELEFERIK (Bursa Teleferik) TELEFERIK hattının ilk durağı Teferrüç olup son durağı Kurbağa Kaya (Oteller) durağıdır.

Bursa Uludağ teleferik kaç km?

İşte 9 km uzunluğunda dünyanın en uzun aktarmalı teleferik hattını Bursa-Uludağ arasında inşa ettik” dedi. Hattın bugün açılışının yapılacağını belirten Başkan Altepe “Deneme testlerini önceki gün gerçekleştirdik. Artık Uludağ‘a çıkmak isteyen vatandaşlarımız 35 km‘lik karayoluna mahkum olmayacaklar.

Uludağ teleferik ne kadar?

Uygulama sayesinde; halen 75 TL olan tam bilet fiyatı ‘cuma günleri kampanya kapsamında’ 37,5 TL, 45 TL olan öğrenci bilet fiyatı da 22,5 TL bedel ile satın alınabilecek.

Teleferik kaç TL?

BİLET FİYATLARI
Yetişkin 20 TL
Çocuk 7 – 12 Yaş 10 TL
Çocuk 0 – 6 Yaş Ücretsiz
GÜN DOĞUMU BİLET FİYATLARI (SATIŞA KAPALI)

Bursa Uludağ a nasıl gidilir?

Bursa‘dan Uludağ Kayak Merkezine teleferik vasıtasıyla yaklaşık 30 dakikada içerisinde ulaşabilirsiniz. Teleferik’in Bursa istasyonuna kendi aracınız veya toplu taşıma ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Bursa Otobüs Terminalinden 94 numaralı otobüs hattını kullanarak Bursa Teleferik Merkez İstasyonuna ulaşılmaktadır.

Uludağa arabayla nasıl gidilir?

Uludağ’a kendi aracınızla ya da toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Kendi aracınızla Uludağ’a çıkmayı düşünüyorsanız mutlaka kar lastiğinizi takın ya da zincirlerinizi yanınıza alın. Çünkü belli bir noktadan sonra yollar kadar jandarma da sizin zincir veya kar lastiği olmadan dağa çıkmanıza izin vermiyor.

Bursa Teleferik kaç durak?

TELEFERIK (Bursa Teleferik) TELEFERIK (Oteller Bölgesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: TELEFERIK hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Bursa Teleferik ne kadar 2021?

Uygulama sayesinde; halen 75 TL olan tam bilet fiyatı ‘cuma günleri kampanya kapsamında’ 37,5 TL, 45 TL olan öğrenci bilet fiyatı da 22,5 TL bedel ile satın alınabilecek.