Sinan Özen aslen nereli?

Sanatçı Sinan Özen nereli?

Hayatı ve kariyeri 1 Mart 1964’te Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul’da bitirdikten sonra eğitimine Rize Endüstri Meslek Lisesi torna tesviye bölümünde devam etti. Müziğe olan tutkusu yüzünden mesleğini bırakarak müzik dünyasına atılmaya karar verdi. 1981 yılında ses yarışmasına katıldı.

Sinan Özer kiminle evli?

Burcu KartalSinan Özen / Eşi (e. 2016)

Özen kaç yaşında?

58 yaşında (1 Mart 1964)Sinan Özen / Yaş

Sanatçı Sinan Özen Kimdir?

Sinan Özen, 1 Mart 1964 yılında Rize, Çayeli’de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit’de geçti. Ailesiyle birlite İstanbul’a yerleşen Sinan Özen, ilk ve ortaokulu burada bitirdi. Ardından lise eğitimi için Rize Endüstri Meslek Lisesi Torna Tasviye bölümüne devam etti.

Sinan Özen’in kardeşi kimdir?

Hızır Özen
Selma Özen
Sinan Özen/Kardeşleri

Sinan Özen ne iş yapar?

Şarkıcı
Besteci
Sinan Özen/Meslekleri

Sinan Özer kaç doğumlu?

1 Mart 1964 (58 yıl yaşında)Sinan Özen / Doğum tarihi

Burcu Kartal kaç yaşında?

32 yaşında (1990)Burcu Kartal / Yaş

Gökhan Özen aslen nereli?

Ankara, TürkiyeGökhan Özen / Doğum yeri

Burak Kurt kaç yaşında?

48 yaşında (27 Ağustos 1973)Burak Kut / Yaş

Sinan Ozenin cocugu ne hastasi?

Minik Neva’nın hastalığı bağırsak rahatsızlığı olarak biliniyor. Az rastlanan bağırsak rahatsızlığı sebebi ile minik Neva’nın bağırsakları çalışmıyordu ve birkaç ameliyat geçirmesi gerekti. Bu ameliyatların 2 tanesinde ne yazık ki bağırsak delinmesinden dolayı acil olarak ameliyat etmek zorunda kalınmıştı.

Sinan Özen kac cocugu var?

Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girmişti. İkili, 2020 yılının şubat ayında ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Kızlarına Neva, oğullarına ise Sanberk ismini veren çiftin, mutlulukları kısa sürmüştü.

Selen Özen kaç yaşında?

42 yaşında (21 Ekim 1979)Selen Sevigen Özen / Yaş

MasterChef Tahsin kaç yaşında?

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

Ümit Yaşar kaç yaşında?

48 yaşında olan Ümit Yaşar aslen Mersinli.