Zindaşti ye ne oldu?

Zindaşti nasıl serbest bırakıldı?

JANDARMA RAPORU. Hrant Dink ve Balyoz Davası’nın seyrini değiştiren Zindaşti hakkında jandarma birimleri, “uyuşturucu yakalattıktan sonra 11 ihbar yaptığı, öncesinde ise hiç ihbarı olmadığı yönünde” rapor düzenledi. Zindaşti‘nin ihbarcı yapılamayacağı raporuna rağmen Zindaşti 2010’da serbest bırakıldı.

Zindaştinin kızı nasıl öldü?

Dünyanın sayılı uyuşturucu kaçakçılarından olduğu iddia edilen Zindaşti‘nin kızı 2014 Eylül ayında Zindaşti‘nin aracında şoförü ile birlikte öldürülmüştü.

Orhan ünğan kimdir?

Orhan Ünğan haberleri İranlı uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürüldüğü olayda yargılanarak beraat eden, başka bir suçtan tutuklu yargılanırken pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çıkan ‘Hayalet Orhan‘ lakaplı Orhan Ünğan, sahte kimlikle yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

Zindaşti davası nedir?

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerif Zindaşti, adamları ve Zindaşti‘ye emniyetten bilgi sızdıran polislerin de aralarında bulunduğu 20 kişi hakkındaki davanın üçüncü duruşmasında mahkeme, sanık polislerin davanın kendileri yönünden ayrılması talebini reddetti.

En büyük uyuşturucu baronu kim?

Kolombiya’da Pablo Escobar’ın ardından en büyük uyuşturucu kaçakçısı kabul edilen ve yıllardır aranan “Otoniel” lakaplı Dairo Antonio Usuga tutuklandı. Kolombiya’nın en çok aranan uyuşturucu baronu, Kolombiya polisi tarafından yapılan operasyonda yakalandı.

Türkiyenin Escobar ı kim?

Hüseyin Baybaşin (d. 1956, Lice, Türkiye) Kürt asıllı Türk uyuşturucu kaçakçısı ve organize suç örgütü lideri.

Zindaştı kim?

Zindaşti, İranlı bir uyuşturucu kaçakçısıydı ve kendisi hakkında İran’da idam kararı verilince de Türkiye’ye gelmişti. Türkiye’de de 2007 yılında bir cinayet nedeniyle yargılanmıştı. Ardından da hakkında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilince Türkiye’den kaçmış ve yeniden İran’a gittiği tespit edilmişti.

Ungan kimdir?

Türkiye, Orhan Üngan adını 2014 İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Nindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ile yeğeninin ölümü üzerine duymaya başladı. Orhan Ünğan 1972 yılında Erzurum’da doğdu. 48 yaşındaki Orhan Ünğan ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi DEA’nın kayıtlarında uluslararası uyuşturucu baronu olarak yer alıyor.

Orhan Uygan kimdir?

İranlı uyuşturucu kaçakçısı firari Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ve yeğeninin ölümünde ‘azmettirici’ olmakla suçlanan, koronavirüs tanısı nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkan uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Orhan Ünğan yurt dışına kaçmaya çalışırken sahte pasaportla yakalandı.

Zindasti ne demek?

ülkemizde zarrab’dan sonra iranlı kişilerin ne kadar hürmet gördüğünü gösteren kişi.

Uyuşturucuyu ilk kim buldu?

Eroin ilk kez 1874 yılında Londra, İngilteredeki St Mary’s Hastanesindeki Tıp Fakültesinde çalışan İngiliz kimyacı C. R. Alder Wright tarafından sentezlendi.

Uyuşturucu baronları kimler?

Önemli uyuşturucu baronları

  • Miguel Ángel Félix Gallardo.
  • Pablo Escobar.
  • Gilberto Rodríguez Orejuela.
  • Manuel Noriega.
  • Rakesh Jyoti Saran.
  • Joaquin Guzman Loera.
  • Jorge Alberto Rodriguez.
  • Roberto Suarez Goméz.

Türkiye’de uyuşturucu baronu kim?

Hüseyin Baybaşin (d. 1956, Lice, Türkiye) Kürt asıllı Türk uyuşturucu kaçakçısı ve organize suç örgütü lideri. Uyuşturucu ticareti yapan ve aynı zamanda PKK başta olmak üzere silahlı örgütler ile bağları bulunan Baybaşin ailesinin başıdır.

Derya Ayanoğlu kim?

Adı: Derya Ayanoğlu. Nejat Daş’ın sevgilisi. Kısmetim -1 gemisinin sahibesi. Duruşma salonundaki fotoğraflarında leopar desenli fuları ile dikkat çekmişti. İddialara göre Nejat Daş ile telefondaki aşk sözcükleri dinlemeye takıldı.

I ünğan kimdir?

Türkiye, Orhan Üngan adını 2014 İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Nindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ile yeğeninin ölümü üzerine duymaya başladı. Orhan Ünğan 1972 yılında Erzurum’da doğdu. 48 yaşındaki Orhan Ünğan ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi DEA’nın kayıtlarında uluslararası uyuşturucu baronu olarak yer alıyor.