Steelseries kaliteli mi?

SteelSeries ne malı?

SteelSeries, Danimarkalı kulaklık, fare, oyun aksesuarları ve yazılımı da dahil olmak üzere, bilgisayar çevre birimleri ve aksesuarları üreten şirket. SteelSeries, dünyadaki önemli oyuncu takımlarını desteklemektedir.

SteelSeries kimin?

SteelSeries 2001 yılında Jacob Wolff-Petersen tarafından kurulan fare, kulaklık, oyun aksesuarları ve yazılımı da dahil olmak üzere, bilgisayar çevre birimleri ve aksesuarları üreten şirkettir. Danimarkalı firma SteelSeries, 2008 yılında Kuzey Amerika merkezli oyun bilimleri ve teknoloji üreticisi Ideazon’u satın aldı.

SteelSeries Rival 3 nasıl?

Kablo hariç 77 gram ağırlığa sahip olan Rival 3 bu açıdan kullanması çok rahat bir fare. Faresini sık sık kaldırarak hareket ettirenler için uzun kullanımlarda herhangi bir ağrıya sebep olmuyor. Şekli sebebiyle pençe tutuş ve parmak ucu tutuş için daha uygun bir tasarıma sahip.

SteelSeries mouse pad nasıl?

SteelSeries QCK Heavy mousepad modeli tam 3 farklı boyuta sahip. Medium, Large ve XLarge olarak nitelendiriliyor. Ürünü elinize aldığınızda ilk hissiyatınız ne kadar kalın olduğu oluyor. Kaymaz kauçuk taban ile masa yüzeylerine yapışıp kaldığı gibi, istenmeyen hareketleri de önlemiş oluyorsunuz.

SteelSeries nasıl bir marka?

oyuncu ekipmanları konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biri. mouse, mouse pad ve kulaklık gibi ürünleri var. uygun fiyata alabileceğiniz steelseries qck mouse pad, bilgisayar kullanma alışkanlığınızı değiştirebilir.

SteelSeries satıldı mı?

SteelSeries popüler oyuncu markası kendi sektörünün en büyükleri arasında gösterilen GN Group tarafından satın alındı.

SteelSeries Arctis 1 71 var mı?

Elbette sanal 7.1 ses deneyimi kulaklıkta mevcut değil ancak SteelSeries, Windows 10 üzerinde varsayılan olarak gelen Windows Sonic Sanal Saran 7.1 ses desteğini sağlıyor. Bu noktada kulaklık, Windows ile entegre çalışabilen bir sanal 7.1 deneyimi sağlayabiliyor.

Steel Series Rival 3 iyi mi?

Tam bir f/p ürünü. Rgb ledleri çok canlı ve güçlü. Kaliteli bir mouse pad ile kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

Rival 3 kaç gram?

Yeni Core sensörü, üç bölgeli RGB aydınlatması, Engine 3 yazılım desteği ve 60 milyon tıklama ömrü dikkat çeken özellikler arasında yer alsa da, 268 TL’lik fiyatı ile Türkiye pazarında da fiyat/performans skalasına giriş yapıyor. Ürünün ağırlığı 77 gram ve o hafifliği elinize aldığınız zaman gerçekten hissediyorsunuz.

Mouse pad nasıl olmalı?

Bunun için alacağınız oyuncu mouse pad çok kaliteli bir malzemeden yapılmış olmalıdır. Mousepad önerileri için malzeme kalitesi dışında farklı görünümler sunan birçok seçenek mevcuttur. RGB mousepadlar bu örneklerin en belirgin ve kesin olanıdır. Mouse pad için artık bir kablo gerekebiliyor.

Mouse pad kumaşı nedir?

Benim bildiğim kadarıyla özel kumaş, köpük sünger (siyah) ve karton üzerine geçirilen kalın iki taraftan naylon kaplamalı olarak bu malzemeler mausepadlerde kullanılıyor.

Steelseries kaç yıl garanti?

AB ülkeleri: Tüm ürünlerde 2 yıl garanti.

Logitech hangi ülkeye ait?

Logitech International S.A. Logitech International S.A. İsviçre merkezli olan Amerikan Bilgisayar ve dijital platform parçaları üreticisidir. Şirket, bilgisayarlar için çevresel aygıtlar (Klavye, Fare, Webcam vb.)

BIME Steelseries ne zaman gelecek?

Bu Çarşamba BİM‘de Steelseries Rival 3 Gaming Mouse 219,00 TL, Steelseries Arctis 1 Gaming Kulaklık 349,00 TL. Elektronik gaming ihtiyaçlarınız için daha birçok ürün birçok çeşit bu Çarşamba BİM‘de!

Steelseries Arctis 1 bime ne zaman gelecek?

13 Ocak 2021’de Bim‘e Gelen SteelSeries Arctis 1.