Rojda Demirer aslen nereli?

Rojda Demirer nereli kürt mü?

Rojda Demirer (d. 12 Ağustos 1980, Ankara, Türkiye), Kürt kökenli Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Rojda Demirer Alevi mi?

Rojda Demirer baba tarafından aslen Diyarbakırlı Kürttür.

Rojda kimdir aslen nerelidir?

Biyografi. Rojda Siirt’in Kurtalan ilçesinde doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra 1991 yılında İstanbul’a taşındı ve kardeşi Çiya ile birlikte yerel müzik gruplarında şarkı söylemeye başladı.

Geniş Aile Zeynep gerçek adı nedir?

Rojda Demirer, Geniş Aile Komşu Kızı filminde Zeynep karakteriyle seyircinin karşısına çıkıyor. Birçok dizide rol alan Rojda Demirer, hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Diyarbakır’lıdır.

Rojda Demirer burnu estetik mi?

Şimdi gelelim estetiklerime… Burun estetiğimi hiç gizlemedim zaten. Üst dudağımda da kontür dediğimiz dudak dış çizgisini belli eden dolgum var. Onun dışında ne yağ aldırdım, ne elmacık kemiği yaptırdım, ne de diş protezi yaptım.

Rojdanın eşi kimdir?

Alaattin AykoçRojda Şenses / Eşi (e. 2003)

Ulas Kiyak kac yasinda?

40 yaşında (8 Kasım 1981)Ulaş Kıyak / Yaş

Seyda Perinçek nerede yaşıyor?

Seyda Perinçek 1978 yılında Mardin ilinin Derik ilçesinde doğdu. Etkileyici sesiyle kısa sürede gönüllerde taht kuran sayılı sanatçılarımızdan biridir. Söylediği şarkıların çoğunluğu kendi besteleridir. Ayrıca kendine ait yüzlerce beste ve şiirleri bulunmaktadır.

Geniş aileyi kim yazdı?

Yapım. Projeyi bir karikatürist ve yazar olan Kamuran Süner ile Cüneyt İnay tasarlamıştır. Geniş Aile, senaryosuyla ve Ömer Uğur yönetmenliğiyle 37. Altın Kelebek Ödülleri’nde En Komik Dizi başarısıyla ödül almaya hak kazanmıştır.

Doğa Bora Akkaş kaç yaşında?

31 yaşında (12 Ekim 1990)Bora Akkaş / Yaş

Rojda Demirer şimdi ne yapıyor?

TRT Ankara Radyosu Çocuk Korosu’yla sanat hayatına başlayan Rojda Demirer, şu sıralar Kanal D’nin sevilen dizisi “Adı Efsane”de rol alıyor. Seçil karakterini canlandıran oyuncu, gerçek hayatta Seçil gibi dominant yönü olduğunu fakat içinde kırılgan bir çocuk olduğunu söylüyor.

Ruken Demirer hastalığı nedir?

Sosyal medyada çok popüler olan ve 2017 yılında bir anda ortadan kaybolan Ruken Demirer “Tükenmişlik sendromuna yakalandım” dedi.

Aynur Doğan şu an nerede?

Çemişgezek, TürkiyeAynur Doğan / Doğum yeri

Dengbej Aydın nereli?

Hozan Aydın,1962 yılında Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Xindeqa köyünde doğmuştur. Kendisi şu anda Almanya’nın başkenti Berlin’de oturmaktadır.

Efe Mandıracı kaç yaşında?

19 yaşında (1 Nisan 2002)Efe Mandıracı / Yaş