Galatasaray Türk Telekom isim hakkı anlaşması ne zaman bitiyor?

Türk Telekom anlaşması ne zaman bitiyor?

Galatasaray, Türk Telekom ile stadyum isim hakkı anlaşmasını 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzattı. Sarı kırmızılılar bu anlaşma kapsamında 30 milyon TL kazanacak. Galatasaray Kulübü, KAP’a yaptığı açıklamada Türk Telekomünikasyon A.Ş.

Galatasaray stadın ismi ne olacak?

Galatasaray‘ın stadının yeni ismi resmen belli oldu. Başkan Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un katıldığı imza töreninde stadın yeni ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olarak belirlendi.

Galatasaray yeni sponsoru kim olacak?

Sarı-Kırmızılılar, NEF ile anlaşmaya varırken, 10 sezon için 725 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı. Galatasaray, Türk Telekom ile biten stat isim sponsorluğu anlaşmasının ardından NEF ile anlaştığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar anlaşmanın detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıkladı.

Galatasaray stad isim hakkı ne kadar?

Türk Telekom ile 11 yıl süren anlaşmanın sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı kulüp, NEF ile yeni sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre 10 sezon için NEF ile stadyum isim hakkı sözleşmesi imzalayan Galatasaray, kasasında 725 milyon TL ve KDV koyacak.

GS sponsoru kim oldu?

İstanbul. Nef Stadı’nda gerçekleştirilen tanıtıma, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ve Nesine.com Üst Yöneticisi (CEO) Halit Gülbakanoğlu katıldı. Anlaşmaya göre Nesine.com, iki yıllığına Galatasaray Futbol Takımı’na forma sırt sponsoru oldu.

Beşiktaş Vodafone anlaşması ne zaman bitiyor?

Siyah beyazlılar bu alanda yıllarca İngiliz GSM operatörü Vodafone ile çalıştı. Tarihi anlaşmada stat sponsorluğu ve forma göğüs sponsorluğu bulunuyordu. Ancak Vodafone, forma göğüs sponsorluğunu 2020 yılında sonlandırdı.

Türkiyenin en büyük stadı hangisi?

İstanbul‘da yer alan Atatürk Olimpiyat Stadyumu, 76.761 seyirci kapasitesi ile Türkiyenin en büyük stadyumudur.

Galatasaray stadı ne oldu?

Galatasaray‘ın stadının yeni adı “Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu” oldu. Türk spor tarihinin en yüksek bedelli stadyum isim sponsorluğu anlaşması oluyor bu. Bir önceki stadyum isim anlaşması 30 milyon TL artı KDV’ydi. Türk spor tarihinin en büyük stadyum isim sponsorluğu oldu.

Galatasaray’ın sponsorları kimler?

İşte o açıklama: “Şirketimiz ile ARTI Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SIXT rent a car Türkiye) ve Magdeburger Sigorta A.Ş. arasında 2020-2021 futbol sezonundan itibaren sezonluk 29.000.000,00 TL + KDV karşılığında Futbol A Takımı forma göğüs ve sırt reklamı sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştı.

Galatasaray stad ismi ne zaman bitiyor?

Türk Telekom ile Galatasaray‘ın 11 yıl süren Türkiye’nin ilk stadyum isim hakkı anlaşmasının süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu.

GS stadı kaç bin kişilik?

52.280Nef Stadyumu / Kapasite

Galatasaray’ın yeni sponsoru Nef kimdir?

Forbes 2020 verilerine göre 400 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. insanıdır. 39 yaşındaki Erden Timur, 2010’da İstanbul’a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandırdı.

GS Nef açılımı nedir?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray‘ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Beşiktaş Vodafone anlaşması ne kadar?

VODAFONE VE ÜLKER 2016 yılında devreye alınan Beşiktaş stadı için anlaşma Vodafone ile yapılırken, imzalanan sözleşme 10+5 yıllık oldu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon arasında imzalanan sözleşmenin bedeli ise 116 milyon dolardı.

Vodafone Beşiktaş’a kaç para verdi?

Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere; reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır.”