Türk Telekom AKN kalktı mı?

Türk Telekom AKN var mı?

Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

AKN kaldırıldı mı?

Yani 1 Ocak 2019 tarihi ile beraber artık Adil kullanım kotası bulunmuyor. Kullanıcılar farklı fiyatlar ve paketler doğrultusunda, belirlenmiş sabit hız üzerinden internet satın alabiliyor. Kotanın aşımı sonrası internet hızını düşüren AKN pek çok internet kullanıcısının bir kabusuydu.

AKN yok ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) 0’e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir.

Sınırsız internette aşım olur mu?

İnternet servis sağlayıcılarının sunduğu limitsiz tarifelerinin de aslında bir limiti var. Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, ‘adil kullanım noktası’ ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor.

AKN hala var mı?

Evet, Hazırnet – Günlük İnternet paketlerindeki AKN uygulaması da sonlandırılacak olup, Hazırnet paketleri full limitsiz olarak kullanılmaya devam edecektir.

AKN var mı?

AKN Kalkmış Değil ve Türk Telekom’un Eski ve Yeni Müşteri Tarifeleri Neden Bu Kadar Farklı? Biliyorsunuz, BTK ve Ulaştırma Bakanlığı, ta 2017 yılında, kullanıcıları çok rahatsız eden “Adil Kullanım Noktası (AKN) içeren hizmet ve tarifelerin 1 ocak 2019 itibariyle kaldırılacağını ilan etmişti.

AKN nedir ne işe yarar?

İnternet kullanımında yaşanan kısıtlamalarından biri de adil kullanım noktası (AKN)dır. Kullanıcılar bu noktaya ulaştıklarını internet hızlarının birden bire düşmesi ile anlarlar. Ay içerisinde kullandığınız veri miktarını kontrol altında tutarak internet hızınızda yavaşlama ile karşılaşmazsınız.

Sınırsız internet kotası kaç gb?

Genel olarak internet kullanıcılarına 25, 50, 75, 100 veya 200 GB limitsiz internet paketleri sunulur. En çok tercih edilen internet paketinin ise 75 GB limitsiz internet paketi olduğu görülür.

Türk Telekom sınırsız internet var mı?

Limitsiz ve AKN’li paketlerde olan taahhütlü ve taahhütsüz tüm müşterilerimize limitsiz internet hizmeti verilecektir.

Hangi saatler arası kota yok?

AKK’li paketlerde hızlar yükseliyor olacak. Artık gece 02:00-08:00 arası kullanımlar AKK’den sayılmıyor. Genel uygulamada adil kullanım kotası nedeniyle hızlar 3 Mbps’ye düşüyordu, pazartesiden itibaren her kampanya hızına göre farklı hız düşüşleri uygulanacak.

AKN gece kaçta kalkıyor?

Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

AKN neden kalkmadı?

Biliyorsunuz, BTK ve Ulaştırma Bakanlığı, ta 2017 yılında, kullanıcıları çok rahatsız eden “Adil Kullanım Noktası (AKN) içeren hizmet ve tarifelerin 1 ocak 2019 itibariyle kaldırılacağını ilan etmişti. Zaman geldi ve aralık ayı içinde firmalar yeni AKN içermeyen tarifelerini duyurdular. Yani AKN tarihe karıştı..

Saat kaçtan sonra kota yok?

Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak.

Kota aşılırsa ne olur?

KOTAYI AŞAN EK ÜCRET ÖDEYECEK! Bu yeni paketlere göre yeni abone olacak kullanıcılara, AKN kota seçeneği verilmeyecek. Bunun yerine kotalarını aşmaları durumunda GB başına ücret talep edilecek. Örneğin; 35 GB’lık paket aldınız ve kotayı bitirdiniz. Yeni aboneler, 35 GB’ın üzerine harcadığı her GB için ücret ödeyecek.

Türk Telekom sınırsız internet kaç gb?

İnternet Paketleri ve Fiyatları

Paket İsmi Bağlantı Hızı Kota
ADSL/FİBERNET/HİPERNET 4 Limitsiz 4 Mbps’ye Kadar Limitsiz
ADSL/FİBERNET/HİPERNET 4 Mbps’ye kadar 20 GB 4 Mbps’ye Kadar Limitsiz
ADSL/FİBERNET/HİPERNET 4 Mbps’ye kadar 40 GB 4 Mbps’ye Kadar Limitsiz
ADSL/FİBERNET/HİPERNET 4 Mbps’ye kadar 60 GB 4 Mbps’ye Kadar Limitsiz