Zincirlikuyu nerede hangi yakada?

Zincirlikuyu Avrupa yakasında mı?

Zincirlikuyu nerededir? İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçesi Şişli’nin Esentepe Mahallesi sınırları içinde kalan semtidir.

Istanbul Zincirlikuyu hangi belediyeye bağlı?

Zincirlikuyu Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı? Zincirlikuyu İstanbul ilinde yer almakta olup, Zincirlikuyu Kağıthane ilçesine bağlıdır.

Zincirlikuyu Mezarlığı hangi mahallede?

Zincirlikuyu Mezarlığı 41.074135 enlem ve 29.009386 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Esentepe Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.

Zincirlikuyuda hangi metro var?

Gayrettepe metro tüneli ile Zincirlikuyu metrobüs durağını birbirine bağlayan tünel, aynı zamanda Zorlu Center’a da bağlanıyor. Böylece Zincirlikuyu’da metro ile metrobüs birleşti.

Esentepe Şişli hangi yakada?

Esentepe, Şişli

Esentepe
Bölge Marmara
İl İstanbul
İlçe Şişli
Nüfus (2014)

Şişli hangi tarafta?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası‘nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

Zincirlikuyu İstanbul hangi ilçe?

Zincirlikuyu semtinin büyük bir bölümü Şişli ilçesi sınırları içinde yer alır ve Esentepe mahallesine bağlıdır. Semtin bu kısmı Büyükdere Caddesinin batısında kalan kısımdır.

Gayrettepe Şişli mi Beşiktaş mı?

Gayrettepe, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan bir semttir. Batıdan Mecidiyeköy ve Fulya, kuzeyden Esentepe, doğudan Balmumcu ve güneyden Dikilitaş semtleri ile çevrilidir.

Zincirlikuyu Mezarlığı hangi durakta?

Beşiktaş bölgesinde bulunan Zincirlikuyu Mezarlığı konumuna en yakın metro durağı hangisidir? Levent durak, Beşiktaş içindeki Zincirlikuyu Mezarlığı konumuna en yakındır.

Zincirlikuyu mezarlığına nasıl gidilir?

Şişli bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Zincirlikuyu Mezarlığı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 121A, 27E, 29C, 29D, 36L, 40B, 49Z, 522ST, 65G, BEYLIKDÜZÜ – SÖĞÜTLÜÇEŞME.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-33, MİNİBÜS: SRY-16.

9 Şub 2022

Zorlu Center için hangi metro durağı?

Zincirlikuyu-3 durak, Beşiktaş içindeki Zorlu Center konumuna en yakındır.

Beylikdüzü’ne giden metrobüs durakları?

  • 1 – BEYLİKDÜZÜ SONDURAK. Büyükçekmece. Durak detayına git.
  • 2 – BEYKENT. Esenyurt. Durak detayına git.
  • 3 – CUMHURİYET MAHALLESİ Esenyurt. Durak detayına git.
  • 4 – BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE. Esenyurt. Durak detayına git.
  • 5 – BEYLİKDÜZÜ Esenyurt. …
  • 6 – GÜZELYURT. Esenyurt. …
  • 7 – HARAMİDERE. Esenyurt. …
  • 8 – HARAMİDERE SANAYİ Esenyurt.

Esentepe İstanbul nereye yakin?

Esentepe İstanbul ilinde yer almakta olup, Esentepe Şişli ilçesine bağlıdır.Esentepe haritası konumu ise 41° 3′ 37.0080” Kuzey ve 28° 59′ 16.0008” Doğu gps koordinatlarıdır. Esentepe bağlı olduğu Şişli ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Mecidiyeköy Avrupa yakasında mı?

Mecidiyeköy‘ün de üzerinde bulunduğu bölge, İstanbul’un Avrupa yakasının, 1950’lerden sonra hızla iskana açılan ve bu dönemden itibaren kentin en yoğun konut, iş ve trafik merkezlerinden biri haline gelen bölgelerindendir.

Şişli Avrupa’da mı Asya’da mı?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.