Türk Telekom adil kullanım kotası Kaç GB?

Türk Telekom AKK var mı?

Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

Adil kullanım kotası var mı?

Artık günümüzde Adil kullanım kotası resmen kalkmış bulunuyor. Belli ve sabit bir hız kapsamında farklı fiyatlar üzerinden internet paketleri kullanıcılara sunulmaktadır. Yani 1 Ocak 2019 tarihi ile beraber artık Adil kullanım kotası bulunmuyor.

Adil kullanım kotası nasıl anlaşılır?

Faturalı hat sahibi iseniz; KULLAN yazıp 5555’e SMS göndererek İnternet Paketleri’nden kullandığınız miktarı sorgulayabilirsiniz. Faturasız hat sahibi iseniz; KALAN yazıp 5555’e SMS göndererek İnternet Paketleri’nde kalan miktarı sorgulayabilirsiniz.

Türk Telekom Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Evet, Hazırnet – Günlük İnternet paketlerindeki AKN uygulaması da sonlandırılacak olup, Hazırnet paketleri full limitsiz olarak kullanılmaya devam edecektir. Bu paketlerdeki müşterilerimize Aralık ayında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

AKK var mı?

Adil Kullanım Kotası (AKK) Yeni yıl ile birlikte kaldırılacak Başka bir deyişle 1 Ocak’tan itibaren kota uygulamasına son verilecek.

AKK Nedir Türk Telekom?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100’e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bu uygulama şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlamaktadır.

Kaç GB AKK kaldı?

50 Mbps hız için aylık Hız Alanı 250 GB, 100 Mbps hız için aylık Hız Alanı 500 GB.

Adil kullanım kotası bitince ne olur?

Adil kullanım noktanız %100’e ulaştığında AKN sonrası hız, seçtiğiniz paketin bağlantı hızına göre, tablodaki gibi değişmektedir. … 25 GB’ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir.

İnternet saat kaçtan sonra hızlanıyor?

SABAHA DEK ÜCRETSİZ İNDİRME Yeni dönemde en önemli değişiklik gece internet kullanımında olacak. Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

Ev internetinde Kota kalktı mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından 1 Ocak itibariyle kalkacağı açıklanan uygulamayla artık internet kullanımında kota olmayacak ve hızlar düşürülmeyecek. … Halihazırda kotalı internet kullanan abonelerin kotası kalkacak ve aynı fiyatla interneti kullanmaya devam edecekler.

Sınırsız internette AKK var mı?

Fakat sınırsız internet kullanıcıları için de belirlenmiş bir AKN ya da AKK vardır. Sınırsız internet paketi kullanan kullanıcılar, internet kotaları dolduktan sonra da hizmet almaya devam ederler. Kullanıcının hizmet almasına engel bir durum olmazken veri indirme hızında önemli bir düşüş yaşanır.

AKK bitince ne olur?

Adil Kullanım Koşulları (AKK) kapsamında tanımlı olan internet paketlerinde belirlenen AKK değerleri aşıldıktan sonra ay sonuna kadar internet erişim hızınızda bazı kısıtlar uygulanmaktadır. Ay başında tekrar internet paketinizin hızı normal erişim hızınıza dönmektedir.

60 GB AKN ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100’e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bu uygulama şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlamaktadır.

KYK kota dolunca internet kesilir mi?

yeni gelen bir düzenleme ile birlikte KYK yurdunda kalan öğrenciler, sınırsız internet kullanamayacaklar. Ancak yeni gelen bir düzenleme ile birlikte KYK yurdunda kalan öğrenciler, sınırsız internet kullanamayacaklar. … Her öğrenci için aylık 16 GB’lık kota olacak.

Saat kaçtan sonra kota yok?

Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak.