PUBG Mobil DBS nerede?

PUBG DBS silah nerede bulunur?

– Yeni Air Drop Silahı: DBS – Kısa mesafede yüksek hasar için en iyi silah. DBS, sadece Air Drop içerisinde bulunabilen, çift namlulu bir pompalı tüfek.

PUBG Mobil DBS nedir?

DBS, başlangıçta sadece yardım paketinden elde edilebilen bir çift namlulu, bullpup pompalı tüfektir. Kullanıcının on dört 12-gauge mermiye kadar doldurmasını sağlayan iki dahili şarjör tüpüne sahiptir. Bu kombine ateş mekanikleri sayesinde, DBS kısa sürede inanılmaz hasar verebilir.

PUBG yeni silah hangi haritada?

PUBG Mobile oyununa yeni eklenen MG3 silahı tüm haritalarda yer almaktadır. Bu haritalara Erangel 2.0, Miramar, Sanhok, Livik ve Karakin da dahil… Silahı Airdrop yani paraşütle bırakılan depoların içerisinde bulabilirsiniz.

PUBG SLR nasıl silah?

Vuruş hasarı kriterlerinde SLR, oyundaki en güçlü silahlardan biridir. SLR, 7.62 mm’lik mühimmatıyla yüksek isabet hasarına sahiptir ve bir düşmanı sadece iki kafa vuruşuyla yere serebilir. Mini14 5.56mm mühimmat kullandığından daha az hasara sahiptir.

PUBG S1897 hangi silah?

S1897: İkincil silah olarak daima S1897 kullanmanızı tavsiye ederiz, özellikle de bina içlerinde. Tek atışta en ağır zırhlı rakibi bile indirebilirsiniz. S686: S12K’dan daha güçlü ancak otomatik değil. Yukarıdaki silahlardan birini bulana dek bunu kullanabilirsiniz.

PUBG hayatta kalma ustalığı nedir?

Survival Ustalığı, yani Hayatta Kalma Ustalığı, Silah Ustalığı ile beraber ilerleyecek bir sistem olarak tasarlanmış bir ilerleme özelliğidir. Silah Ustalığı savaştaki yeterliliğin ile ilgiliyken, Survival Ustalığı bir oyuncu olarak hikayene odaklanır.

PUBG Aug mu M416 mı?

AUG: Sadece airdrop’tan loot’lanabilen AUG‘un kullanımı hem çok kolay hem de geri tepme oranı düşük. DP-28: Geri tepme oranı düşük ve çoğu eklentiyle uyumlu. M249: Mermi kapasitesi fazla fakat yeniden yükleme süresi yüksek. M416: Her durumda etkili, kullanımı kolay fakat yeniden yükleme süresi yüksek.

AVM silah hangi ülkenin?

Keskin nişancı tüfeği olan AWM, Accuracy International Arctic Warfare, Birleşik Krallık yapımı bir keskin nişancı tüfeğidir. Silah, 1980’lerde Accuracy International tarafından tasarlanmış ve üretilmekte olup sivil, polis ve askeri tüfek olarak ünlenmiştir.

Pochinki neresi?

ismini moskova oblast’ına bağlı pochinkovsky district’ten alan (bkz: erangel) haritasında bir yerleşke. ayrıca rusya’da birçok kırsal bölgede aynı isimle yerleşke yer almaktadır. pubg’nin adanası olan bölge.

PUBG yeni silah gelecek mi?

Yeni Silah: Beryl M762! Oyuna sonunda 7.62mm mermi kullanan yeni bir silah eklendi. Beryl M762 adındaki yeni silah oyundaki tüm haritalarda kullanılabilecek. AKM türünde bir silah olan M762, bir şarjörde 30 mermi barındıracak. AKM’den farklı olarak daha hızlı ve stabil sıkacak ancak hasarı daha az olacak.

PUBG de hangi silah daha iyi?

Bu makaledeki liste, av tüfeği hariç her kategoriden en iyi yumurtlama silahını içerir.

  • M416. M416, oyundaki en popüler saldırı tüfeklerinden biridir. …
  • Kar98k. Kar98k olarak da bilinen Karabiner 98 Kurz, PUBG Mobile’daki keskin nişancı tüfekleri için popüler bir seçimdir. …
  • UMP45. …
  • SKS. …
  • DP-28.

5 Mar 2021

PUBG Mobile hangi silah daha iyi?

Küçük makineli tüfekler (SMG) ise pompalı tüfeklerden daha uzun bir menzile ancak hafif makineli tüfeklerden daha düşük bir hasara sahiptir. Avantajları, uygun şekilde kullanıldıklarında sizi kurtarabilecek üstün atış hızlarıdır. Thompson ve UMP45, hasar gücü bakımından bu kategorideki en iyi silahlardır.

S686 PUBG Mobile hangi silah?

S686: 12 adet mermiyi çok hızlı şekilde atabilir fakat yeniden yüklenme hızı düşüktür. PUBG Mobile‘deki en güçlü av tüfeğidir. Yakın ve orta menzilli çatışmada ideal bir silahtır. Sadece Mag ve Stock eklentilerini kabul eder.

M762 taarruz tüfeği mi?

PUBG son güncellemesi ile oyuna yeni bir tam otomatik taarruz tüfeği ekledi. SCAR-L ile AKM’in karışımı gibi olan silahımız 7.62mm mermi kullanıyor.

PUBG hayatta kalma seviyesi nerede?

Oyuncular Hayatta Kalma Ustalık ilerlemelerini Ustalık > Son Maç sekmesi üzerinden her maçtan sonra görebilirler. Aynı zamanda eylem çizelgesi olarak da çeşitli istatistiklere ulaşabilecekler.