9520 ne demek?

Türk Telekom 9520 ücretli mi?

Türk Telekom Uygulama Kullanabilmek İçin 9520 Ücretli Olmuş

Türk Telekom neden şifre alamıyorum?

“TekŞifre” hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606’ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Türk Telekom uygulama şifresi nasıl alınır?

Şifrenizi 9520 den “SIFRE” yazarak alabilirsiniz.

Türk Telekom müşteri hizmetlerinin numarası kaç?

444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom şifre almak ücretli mi?

TekŞifreniz size sms olarak iletilecektir. 6606’ya gönderilen kısa mesajlar, kullandığınız GSM operatörünün tarifenize göre belirlediği 1 kısa mesaj bedeliyle operatörünüz tarafından ücretlendirilir.

Hangi tarife kullanıyorum Türk Telekom?

Türk Telekom Kısa Mesajla Paket Sorgulama “TARIFEM” yazarak 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Tarife ve paket bilgileriniz telefonunuza SMS olarak gelecektir. SMS ile kısa mesaj yöntemini kullanarak tarife ve paket bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

9520 den nasıl şifre alınır?

Tek kullanımlık şifrenizi Mobil hattınız için 9520‘ye ŞİFRE yazarak SMS ile ya da İnternet & Ev Telefonu için giriş sekmesindeki Şifre Gönder butonuyla öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom * 952 ne işe yarar?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520’ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Online işlemler Şifre Nasıl Alınır?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520’ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

4441444 den müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

İlk olarak 444 1 444 müşteri temsilciliği numarası tuşlanır. Daha sonra robot sesi duyulur duyulmaz 1’e basılır. En son işlemde ise müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için sırasıyla 1, 3, 1 ve 4’e basılır.

444 1 444 ücretli mi?

444 1 444 nolu Telekom müşteri hizmetleri numarasını aradığınızda standart tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Türk Telekom Online Şifre Nasıl Alınır?

Tek kullanımlık şifrenizi Mobil hattınız için 9520’ye ŞİFRE yazarak SMS ile ya da İnternet & Ev Telefonu için giriş sekmesindeki Şifre Gönder butonuyla öğrenebilirsiniz.

Online işlemler için şifre nasıl alınır?

Online İşlemler‘e giriş için kullandığım Şifre/Parola yı unuttum nasıl alabilirim? SIFRE yazıp 2222’ye SMS gönderebilirsiniz. Kurumsal Yetkili Parolanızı almak için, sistemlerimizde kayıtlı yetkili GSM numaranızdan PAROLA yazıp 8660’a SMS gönderebilirsiniz.

Hangi tarifede olduğumu nasıl öğrenebilirim?

TARIFE yazıp 2222’ye göndererek veya Online İşlem Merkezi’nden mevcut tarifenizi öğrenebilirsiniz.

Hattıma tanımlı paketleri nasıl öğrenebilirim?

Servis Bilgisi Abonelerin mobil hatlarında tanımlı İçerik Servislerini tek seferde öğrenebileceği ve kullanımlarını kontrol altında tutabileceği servistir. DURUMUM yazıp 5555’e SMS atılarak ücretsiz yaralanılabilmektedir.