Selçuk Şirin hangi köylü?

Selçuk Şirin nerede doğdu?

Göle, TürkiyeSelçuk Şirin / Doğum yeriGöle, Ardahan’ın ilçesi ve bu ilçenin merkezi kasabadır. Vikipedi

Selçuk Şirin hangi üniversitede?

Boston College2003
University at Albany1998ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ1991
Selçuk Şirin/Eğitim

Selçuk Şirin Odtü Hangi bölüm?

Selçuk Şirin aslen Karslı’dır. Orta okul ve lise ise Göle ilçesinde tamamladı. Daha sonra Ankara’da Ortadoğu Teknik Üniversitesi’de Eğitim Bilimleri bölümünü okudu.

Akademisyen Selçuk Şirin kimdir?

Selçuk Şirin, New York Üniversitesi’nde (NYU) Profesör olarak davranış bilim ve istatistik dersleri vermekte, eğitimden gelişime geniş bir alanda araştırmalar yapmaktadır. Selçuk Şirin‘in doktora derecesi almış olan Şirin 100’ü aşkın bilimsel yayına imza atmıştır.

Selçuk Şirin kaç doğumlu?

Selçuk Şirin 1968 Kars doğumludur. Yiğitkonak Köyü’nde dünyaya gelen Şahin orta okul ve liseyi Göle ilçesinde okudu.

Selçuk Sirin nereli?

Göle, TürkiyeSelçuk Şirin / Doğum yeri

Selçuk Şirin nerede çalışıyor?

Selçuk Şirin, halen New York Üniversitesi’nde çocuk gelişim ve istatistik dersleri veriyor, eğitimden gelişime geniş bir yelpazede araştırmalarına devam ediyor.

Selçuk Şirin Alevi mı?

Türküm, laikim, Müslümanım.

Profesör Doktor Selçuk Şirin nereli?

Akademisyen, yazar, araştırmacı Prof. Dr. Selçuk Şirin, Ardahan’ın bir köyünden ODTÜ’ye, oradan Amerika’ya uzanan bilim yolculuğuyla pek çok kişiye rol model olan bir bilim insanıdır. Selçuk Şirin İlkokula Yiğitkonağı köyünde başladı, liseyi Göle’de bitirdi.

Selçuk Şirin Kimdir Biyografi?

Selçuk Şirin 1968 Kars doğumludur. Yiğitkonak Köyü’nde dünyaya gelen Şahin orta okul ve liseyi Göle ilçesinde okudu. Ardından Ankara’da Ortadoğu Teknik Üniversitesi’de Eğitim Bilimleri bölümünde eğitim gördü. SUNY’de is eyüksek lisans yaptı.

Çağdaş Şirin kimdir?

Ekonomist, araştırmacı. Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim üyesidir. ODTÜ İstatistik bölümünden lisans, Suffolk Üniversitesi, Boston’da Ekonomi master ve doktora derecesini almıştır. Araştırma Yöntemleri Okulu kurucu direktörüdür.

Selçuk Şirin nerede yaşıyor?

Selçuk Şirin, halen New York Üniversitesi’nde çocuk gelişim ve istatistik dersleri veriyor, eğitimden gelişime geniş bir yelpazede araştırmalarına devam ediyor. Ve uzun yıllardır ABD’de bulunmasına karşın yüzü memleketine dönük yaşıyor.

1 Milyon Kitap Projesi Nedir?

1 Milyon Kitap projesi, Türkiye’de doğumdan itibaren çocuklara kitap okumanın önemini anlatmak ve evinde kitap olmayan çocuklara ilk kitap setini hediye etmek amacıyla Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından başlatılan bir sosyal girişim projesidir.

Derya Şirin kimdir?

Derya Şirin, Çocuk & Gençlik, Diğer, Eğitim kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; 2. Sınıfa Hazırım – Şirin Proje Seti, 3. Sınıfa Hazırım – Şirin Proje Seti, 4. Sınıfa Hazırım – Şirin Proje Seti, 5. Sınıfa Hazırım – Şirin Proje Seti, Şirin Okul Öncesi Seti olarak sayılabilir.

Profesör Dr Selçuk Şirin nerelidir?

Selçuk Şirin, Ardahan’ın bir köyünden ODTÜ’ye, oradan Amerika’ya uzanan bilim yolculuğuyla pek çok kişiye rol model olan bir bilim insanıdır. Selçuk Şirin İlkokula Yiğitkonağı köyünde başladı, liseyi Göle’de bitirdi.