Skrtel ne oldu?

Skrtel neden kadroda yok?

AŞİL TENDONU KOPTU Turuncu-lacivertli kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, takımın Kasımpaşa ile oynadığı maçın ikinci yarısında topsuz alanda koşarken yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Skrtel‘in yapılan ilk kontrollerinde, sol ayak aşil tendonunun koptuğu belirlendi.

Martin Skrtel ne oldu?

İstanbul. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde turuncu-lacivertli kulübün 2019-2020 sezonunda kadrosuna dahil ettiği Skrtel ile 12 Ocak tarihi itibarıyla sözleşmeyi karşılıklı sona erdirdiği bilgisi yer aldı.

Skrtel nereye gitti?

Martin Skrtel‘in yeni adresi belli oldu Liverpool’daki macerası bittikten sonra Fenerbahçe forması giyen Martin Skrtel, Serie A yolunda. İtalyan basınında yer alan habere göre Slovak oyuncu, Atalanta ile anlaşmak üzere.

Skrtel Fenerbahçeye ne zaman geldi?

Liverpool takımında tam 8 sene forma giyme şansı bulan Martin Škrtel 2016 yılında ilk kez süper lig deneyimi yaşamıştır. Süper lig takımlarından olan Fenerbahçe ile anlaşan Martin Škrtel Fenerbahçe ile tam 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmıştır.

Emenike şu an nerede?

Ülkemizde Fenerbahçe ve Karabükspor formaları giyen Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike‘nin yeni takımı resmen belli oldu. Bir yılı aşkın bir süredir kulüpsüz olan 32 yaşındaki santrfor, Belçika ikinci ligi ekiplerinden Westerlo ile sözleşme imzaladı.

Skrtel hangi takımdan geldi?

FC Spartak TrnavaMartin Škrtel / Şu andaki takımı (#37 / Defans)

Alper Potuk fenere ne zaman geldi?

22 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’ye 6.250.000 €+Henri Bienvenu karşılığında transfer olmuştur.

Emenike kimle evlendi?

Iheoma NnadiEmmanuel Emenike / Eşi (e. 2018)

Emenike ne zaman geldi?

Emenike, 25 Mayıs 2011’de 9 milyon euro karşılığında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kjaer hangi takımlarda oynadı?

AC Milan#24 / Defans
Danimarka millî futbol takımı#4 / Defans
Simon Kjær/Şu andaki takımları

Skrtel fenere ne zaman geldi?

Kulüp kariyeri 31 yaşındaki futbolcu, 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool’dan ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer olmuştur ve 2016-2019 yılları arasında Fenerbahçe’de oynamıştır.

Alper Potuk kaç milyon?

Fenerbahçe’ye 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Şam ve Bienvenu’nun karşılığında 2013’te 5 yıllık imza atan Alper Potuk, bunun karşılığında 8 milyon Euro garanti ücret alacağı duyuruldu. Ancak kulüp 2017’de 5 yıllık yeni mukavele yaptı. Buna göre oyuncunun ücreti 2.2 milyon Euro’ya yükseltildi.

Alper Potuk nereye transfer oldu?

Çaykur RizesporAlper Potuk / Şu andaki takımı (#4 / Orta saha)

Emenike futbolu bıraktı mı?

Transfer döneminde takım bulamayan Emmanuel Emenike, 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı.

Emenike ne yapiyor?

Emmanuel Emenike, oldukça sevilen futbolcular arasında yer almaktadır. Çok fazla kişinin sevdiği futbolcu Nijeryalı’dır. Bir dönem Nijerya Milli Takımı’nda da forma giymiştir. Aynı zamanda forvet olarak görev yapmaktadır.