İzel aslen nereli?

Sanatci İzel nereli?

İzel, 29 Nisan 1969 tarihinde Yalova’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarından mezun oldu, üç telli kemençe eğitimi aldı. Okul ve cemiyet korolarında yer aldı. Müzik dünyasına 1987 yılında Maksim Gazinosu’nda solistlerin arkasında kemençe çalarak adım attı.

İzel evli mi bekar mı?

1969 doğumlu olan şarkıcı İzel, 2022 yılı itibarıyla 53 yaşındadır ve bekardır.

İzel Türk mü?

İzel Çeliköz (d. 29 Nisan 1969, Yalova), Türk şarkıcıdır.

İzel aslen nereli kaç yaşında?

29 Nisan 1969 tarihinde Yalova’da dünyaya gelen İzel, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur ve üç telli kemençe eğitimi almıştır.

İzel yüzüne ne oldu?

15 yıldır yaşadığı cilt probleminden kurtulmak için yüzünü kazıtan İzel, bugüne kadar kimseye açıklamadığı sırrını anlattı: Cildimdeki bu sivilceler bir gecede oldu. Fatma Girik’in bir gecede beyazlar ya saçı, aynen onun gibi. Aldatıldım ve o gece cildim bu hale geldi.

İzel ne iş yapıyor?

Müzik Yapımcısı
Şarkıcı-Şarkı Yazarı
İzel/Meslekleri

İzel evli mi çocuğu var mı?

Uzun süren sessizliğini bozan İzel 53 yaşında ve aslen istanbullu. Hiç evlilik yapmayan İzel‘in yüzü ise sevgilisinin ihanetinin ardından olmuş. Peki İzel kimdir, şarkıları hangisi. Pop müziğe damga vurmuş, aşk şarkıları hala dillerde olan şarkıcı İzel bu akşam Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu olacak.

Izelin babasi kimdir?

Şenel Çeliközİzel / Babası

İzel’in yüzü neden öyle olmuş?

İZEL‘İN SON HALİ ŞAŞIRTTI Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti” şeklinde konuştu.

Şarkıcı İzel in hastalığı ne?

‘Genç sevgili severim’ açıklamasıyla çok konuşulan İzel yaşadığı, sıkıntılı günleri ve maddi krizi tüm samimiyetiyle paylaştı. 6 ay kadar sağlık sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık… Adını bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı! Sonra çok ağrılı ve sancılı bir dönem geçirdim.

İzel kime aşıktı?

İyi ki yaşamışım o aşkları.” dedi. İzel, bir dönem aşk yaşadığı Sinan Akçıl’ın kendisine büyük desteği olduğunu söyledi.

İzel kimlerle evlendi?

Hiç evlilik yapmayan İzel, yıllar önce sevgilisinin ihaneti ile sarsılmış ve yüzünde bir gecede kapanmayan izler oluşmuş. Türk pop müziğinin sevilen seslerinden biri olan ve özellikle şarkılar ile 90’lı yıllara damga vuran İzel büyülü sesi ile tekrar gündemde. Aslen İstanbullu olan İzel, şu anda 53 yaşında.

İzel neden depresyona girdi?

Düet yapmak için bir araya geldiği Adnan Koç’la ilişki yaşamaya başlayan İzel‘in, ayrılığın ardından zor günler geçirdiği ve bu yüzden depresyona girdiği konuşuluyor.

Ercan Saatçi aslen nereli?

13 Mart 1968’de İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğrenimini Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’nda yaptığı esnada mandolin, akordeon ve Türk Halk oyunları dersleri almaya başladı. Orta ve lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi nde yaparken bir süre Sabri Süha Ansen’den keman dersleri aldı.

İzel yüzündeki izlerden nasıl kurtuldu?

Cilt problemini gidermek için bir ay önce ameliyat masasına yatan İzel, yeni görüntüsüyle ilk kez Kelebek için objektif karşısına geçti. Exoderm adı verilen yöntemle yüzünü kazıtan İzel, “Benim hiçbir zaman yüzümde ergenlik sivilceleri çıkmamıştır. Çok minik şeyler çıkar, sonra kaybolur giderdi.