Radyo Voyage uyduda yok mu?

Radyo Voyage hangi kanalda?

107.4 Radyo Voyage – Dünyanın Müziğine Yolculuk.

Radyo Voyage nerede?

Radyo Voyage

107.4 Radyo Voyage
Formatı Ambient, New Age
Slogan Dünyanın müziğine yolculuk…
Genel merkez Uniq İstanbul, Huzur Mahallesi Maslak-Ayazağa Caddesi No:4/C Kat:1 No:118 34396 Sarıyer, İstanbul
Yayın alanı İstanbul

Radyo Voyage kaçta?

Radyo Yayın Ağı Frekans
RADYO VOYAGE Bölgesel 104,7
PAL DOĞA Yerel 104,8
MORAL FM Ulusal 105
CRI TÜRK Ulusal 105,4

Radyo Voyage ne çalıyor?

Radyo Voyage, Ambient, Chill Out, Down Tempo, Sountrack, New Age, Avant Classical, Pop Classic, Gregorian Pop, , World Music ve Ethnic Jazz gibi ortak noktası “yenilikçi ve denemeci” olan müzikal türleri yan yana koyuyor.

Radyo Babylon kapandı mı?

yıllardır bir çok dinleyicisinin müzik arşivini genişleten radyoydu. önce radio adidas originals kapandı, sonra radyo kanyon. şimdi de radyo babylonun hüzünlü kapanışına şahit oluyoruz.

Voyage Otel sahibi kim?

Atlasjet ve Voyage Turizm de Ersoy kardeşlere aittir. Mehmet Ersoy’un eşinin ismi ise Pervin Ersoy’dur.

Voyage Otelleri kaç tane?

Bu bölümlere 16 yaşından küçükler alınmıyor. ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, müşteri tercihleri doğrultusunda oluşturdukları yeni konseptlerle toplam 5 otelden oluşan Voyage zincirinde yüzde 98 doluluğa ulaştıklarını söyledi.

106.2 hangi radyo?

Virgin Radio Türkiye Frekans Bilgileri Karnaval Grup bünyesinde dünya çapında bir marka haline gelmiş Virgin Radyo dinle için İstanbul 106.2, Ankara 93.8, İzmir 101.8, Antalya 98.0, Bursa 91.5, Adana 102.7 ve Mersin 100.8 karasal MHz frekanslarını cihazlarınızdan açmanız gerekmektedir.

98.6 Hangi radyo?

98.6 Cu Radyo Dinle Sivas’ın yerel radyo istasyonlarından biri olan ve uydu frekansı 98.6 Cu Radyo, artık internetten de dinleyenlerine ulaşıyor.

Radio Garden neden kapandı?

4 Ocak 2022 tarihinde RTÜK’ün talebiyle, gerekli lisans alımını gerçekleştirmediği gerekçesiyle Türkiye’de erişime engellenmiştir.

Pal nostalji frekansı kaç?

Pal Nostalji Dinle | 99.2 Pal Nostalji FM Canlı Dinle.

99.4 Hangi radyo?

Maximusic 99.4, İstanbul’da yayın yapmakta olan Doğuş Yayın Grubu’na ait radyo kanalıdır. 99.4 frekansında ve dijitalde yayın yapmakta olan radyo kanalının herhangi bir programcısı bulunmamaktadır. “Her saat en fazla şarkı” sloganıyla yayın yapan kanal, her saatte 17 ila 24 yerli ve yabancı şarkıyı çalmaktadır.

Maxx Royal sahibi nereli?

Mehmet Nuri Ersoy (1968; İstanbul), Türk turizmci ve bürokrat.

Mehmet Ersoy bakan nereli?

Mehmet Ersoy, (d. 26 Nisan 1964, Boyabat, Sinop), Türk bürokrat. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İvrindi, Çeltik, Nazımiye Kaymakamlıkları, Mardin Vali Yardımcılığı, Buldan, Kozan, Çatalca ve Sarıyer Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Voyage en iyi oteli hangisi?

Dünyanın en prestijli otel ve seyahat değerlendirme platformlarından Tripadvisor, 2020 ödüllerinin sahiplerini açıkladı. Misafir yorumları ve destekleriyle belirlenen ‘Travellers’ Choice 2020 Ödülleri’ kapsamında Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels, dünya, Avrupa ve Türkiye listelerinde ilk sıralarda yer aldı.