Steam Destek ile nasıl iletişime geçerim?

Steam e nasıl ticket atarım?

Gigapat

  1. Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek – Yardım edin! Giriş yapamıyorum.
  2. Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
  3. E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
  4. Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluşturun.

13 Nis 2020

Steam e nasıl e-posta atılır?

Hesap sekmesinden, “İletişim eposta adresini değiştir…” seçeneğini seçin. Yeni eposta adresinizle birlikte Steam hesap parolanızı girin ve İleri butonuna tıklayın. Steam Destek size yeni eposta adresinizi doğrulamanız için yeni eposta adresinize hemen bir bağlantı gönderecek.

Steam destek nedir?

Oyun esnasında dahi Steam topluluğundaki arkadaşlarınızla anlık iletişim kurabilmenizi sağlar. Kimi oyunların çevrimiçi ve yerel ağ sunucularına bağlanmanızı kolaylaştırır. Arkadaşlarınızın anlık hangi oyunları oynadığını görmenizi ve onlara katılabilmenizi sağlar.

Steam çalınan hesap nasıl geri alınır?

Bu tarz bir olayda Steam Destek olaya müdahale ediyor. Kullanıcılar e posta adreslerinden Steam Destek ile iletişime geçip hesabın kendilerine ait olduğunu doğruladıktan sonra Steam Destek yetkilileri hesabı geri almanıza yardımcı oluyor.

Steam iade onayı ne kadar sürer?

Bu iade, nakit ya da Steam bakiyesi olarak hesabınıza geri dönüyot. Steam iade parası ne zaman gelir diye sorarsanız, iade talebiniz onaylandıktan sonra 1 hafta içinde diyebiliriz.

Steam Guard kodu nereye gelir?

Steam Guard ayarlarınıza bağlı olarak ya kodunuzu içeren bir e-posta alırsınız ya da akıllı telefonunuzdaki Steam Mobil uygulamasından bu koda erişirsiniz.

Kilitlenen Steam hesabı nasıl açılır?

Bu çeşitli bilgilendirme mesajları içinde hesabınızı kilitlemek için bir bağlantı bulacaksınız. Bir kez tıklandığında, işlemi tamamlamak için bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Steam hesabınızdaki e-posta adresiniz değişse bile, bu eylemi onaylayan ve içerisinde kilitleme bağlantısı olan bir e-posta alacaksınız.

Steam kısıtlama kaldırma kaç TL?

Steam uzun süredir ülkemize göre fiyatlandırma ve kur önerisi yapıyor ama sizden her türlü 5$ karşılığı olan 42₺ çıkacak.

Steam destek nasıl girilir?

Steam Destek ile nasıl irtibata geçerim? Sorununuzla ilgili yardım için https://help.steampowered.com adresini ziyaret edin. Sayfadaki en alakalı seçeneği seçin, ardından yardım sitesi, sorunu kendi başınıza çözmeniz veya Steam Destek ekibine bir destek talebi göndermeniz için size rehberlik edecektir.

Steam hesabım çalındı nasıl geri alabilirim?

Steam Destek :: Çalınmış Bir Steam Hesabının Kurtarılması Hesabınızı kendiniz kurtarmayı deneyin veya Steam Destek’e başvurun: Buradaki yardım sitesini kullanarak hesabınızı kendiniz kurtarmayı deneyebilir veya olmuyorsa Steam Destek ile irtibata geçebilirsiniz.

Steam hesabım çalındı e postam değiştirildi nasıl geri alabilirim?

Bu tarz bir olayda Steam Destek olaya müdahale ediyor. Kullanıcılar e posta adreslerinden Steam Destek ile iletişime geçip hesabın kendilerine ait olduğunu doğruladıktan sonra Steam Destek yetkilileri hesabı geri almanıza yardımcı oluyor.

Steamde bekleyen para ne zaman gelir?

Steam’de alınan ürün iade edildikten sonra bekleyen bakiye 12-24 saat arasında geliyor.

Steam onay kodu nedir?

Steam Destek, siz her defasında Steam hesabı parolasını, gizli soru ve cevabını veya iletişim e-posta adresini değiştirmeye çalıştığınızda size onaylama kodu içeren bir e-postayı otomatik olarak gönderir.

Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı nasıl aktif edilir?

Uygulamayı yüklediğinizde ve Steam hesabınızla giriş yaptığınızda ana menüye ulaşmak için uygulamanın sol üst köşesindeki menü ikonuna basın. Menünün üstünden “Steam Guard“ı seçin. Buradan, bir kimlik doğrulayıcı kurulumu yapmak için “Kimlik Doğrulayıcı Ekle”yi ya da daha fazlasını öğrenmek için “Yardım”ı seçin.

Steam canlı destek var mı?

Sorununuzla ilgili yardım için https://help.steampowered.com adresini ziyaret edin. Sayfadaki en alakalı seçeneği seçin, ardından yardım sitesi, sorunu kendi başınıza çözmeniz veya Steam Destek ekibine bir destek talebi göndermeniz için size rehberlik edecektir.