Rafet El Roman’ın kızının adı ne?

Su El Roman Rafet El Roman’ın kızı mı?

Rafet El Romanın babasının izinden giderek şarkıcı olan kızı kızı Su El Roman, sık sık verdiği iddialı pozlarıyla gündeme geliyor.

Şevval El Roman kaç doğumlu?

SU EL ROMAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? Rafet El Roman‘ın ve Tuğba Altıntop’un kızı olan Su El Roman, 1998 yılında Almanya’da doğdu. 23 yaşındaki El Roman‘ın boyu 1.73’dür.

Su El Romanin annesi kim?

Tuğba AltıntopSu El Roman / AnnesiTuğba Altıntop, Türk oyuncu, model ve şarkıcı. Vikipedi

Su El Roman kimin kızıdır?

Özellikle son zamanlarda çapkınlıkları ile bir hayli ön planda olan babası Rafet El Roman hakkında konuşan güzel kızı Su El Roman babasına da destek verdi. Yıllar önce boşandığı Tuğba Altıntop ile Rafet El Roman evliliğinden dünyaya gelen Su El Roman dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Su El Roman kaç yaşında?

24 yaşında (1998)Su El Roman / Yaş

Rafet El Roman kaç yaşındadır?

53 yaşında (25 Ağustos 1968)Rafet El Roman / Yaş

Rafet El Roman kızı kaç yaşında?

Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop’un büyük kızları Su El Roman, 23 yaşında. Almanya doğumlu olan Su El Roman, Darmstadt Teknik Üniversitesi mezunu ancak babasının izinden giderek müzik kariyerinde ilerliyor.

Su El Roman Rafet El Roman’ın neyi oluyor?

Rafet El Romanın kızı Su El Roman, estetikle bambaşka birine dönüştü! Son hali olay! Rafet El Romanın, Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan kızı Su El Roman, estetik müdahalelerle bambaşka birine dönüştü. Babasının izinden giderek şarkıcı olan Su El Roman, cesur pozlarıyla Instagram’ı kasıp kavuruyor.

Su El Roman nereli?

AlmanyaSu El Roman / Doğum yeri

Su El Roman nerede doğdu?

AlmanyaSu El Roman / Doğum yeri

Su El Roman’ın burcu nedir?

Su El Roman, 1998 yılında Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop’un kızı olarak Almanya’da dünyaya gelmiştir. Başak burcu olan Su El Roman, ayrıca Rafet El Romanın kızı ve Şevval El Romanın ablasıdır. 24 yaşındaki 1.74 cm boyunda ki genç şarkıcı, yabancı müzik coverları seslendirerek müzik yaşamına adım atmıştır.

Tuğba Altıntop kaç yaşında?

45 yaşında (15 Aralık 1976)Tuğba Altıntop / Yaş

Rafet El Roman kaç kardeş?

Selma YaşdutRafet El Roman / Kardeşleri

Tuğba Altıntop yaşı kaç?

45 yaşında (15 Aralık 1976)Tuğba Altıntop / Yaş

Tuğba Altıntop eşi kimdir?

Rafet El RomanTuğba Altıntop / Eşi (e. 1996–2002)