Richmond Ephesus Resort sahibi kimdir?

Richmond Pamukkale sahibi kim?

Capitol Alışveriş Merkezi ve Richmond otellerinin sahibi Mustafa Aksoy, Pamukkale‘de sahip olduğu 3 termal otele ilaveten 50 milyon dolarlık yatırımla dünyanın en büyük ‘Termal Köyü’nü kurmaya hazırlanıyor. Aksoy, Sapanca’da da 20 milyon dolarlık yatırımla Avrupa’daki en büyük SPA otelini açacak.

Aksoy Grup Mustafa Aksoy kimdir?

Richmond Otelleri ve Capitol Alışveriş Merkezi’nin sahibi Aksoy Group‘un kurucusu Mustafa Aksoy‘dur. 1990’lı yıllara kadar tekstil ve hazır giyim sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy grup 1992 yılında oteller zinciri yatırımı ile turizm sektörüne giriş yaptı. 1999 yılında internet alanına yatırım kararı aldılar.

Richmond Ephesus Resort kimin?

Aksoy Group’a bağlı olarak faaliyet gösteren Richmond Hotels, grubun kendi yatırımı olan Richmond otellerinin yönetiminin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında kurulmuş veya kurulmakta olan otellerin Richmond markası altında yönetim ve danışmanlık faaliyetlerini yürütür.

Richmond Ephesus Resort ne zaman açıldı?

1994 yılında yapılan Richmond Ephesus Resort Kuşadası, Pamucak bölgesinde bulunmaktadır. Richmond Ephesus Resort denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir. Küçük misafirlerimize özel bebek bakımı mevcuttur.

Richmond Pamukkale kac yildiz?

Richmond Pamukkale Termal hakkında Richmond Pamukkale Spa Oteli Pamukkale, Türkiye ‘de bulunan ve konuklarına 4 yıldızlı hizmet sunan bir oteldir.

Richmond Sapanca ne zaman açıldı?

Sapanca‘da Vakıflar’a ait oteli yap-işlet-devret modeliyle 49 yıllığına kiralayan Aksoy Grubu’nun adeta yeniden inşa ettiği 131 oda ve 265 yatak kapasiteli Richmond / Nua Wellness-Spa Oteli 2 Kasım’da kapılarını açacak. 20 milyon dolara mal olan otel için tüm hazırlıkların tamamlandığını anlatan Aksoy Grubu Yönetim …

Sahibinden com kime satıldı?

Açıklamada, satış iddiasının gerçek olmadığı belirtilerek şöyle denildi: -“Bugün bir ulusal gazetede ‘4,8 milyar dolara sahibinden site’ başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamakta olup şirketimizin gündeminde böyle bir konu bulunmamaktadır.

Aksoy Holding kime ait?

1978 yılından bu yana Aksoy Holding A.Ş.’nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Erdal Aksoy, aynı zamanda bağlı ortaklıklar Aksoy Girişimcilik Enerji ve Turizm A.Ş., Turcas Petrol A.Ş., Aksoy Taşınmaz Yatırımları A.Ş. ve Aksoy Enternasyonal Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Yeditepe Beynelmilel Otelcilik …

Ephesus Hotel kimin?

Peninsula Grubu’nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli’nin satın alma işleminin tamamlandığını belirterek, “Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık.

Richmond nerelerde var?

Richmond, Virginia

Richmond
Richmond Richmond‘un ABD’deki konumu
Ülke Amerika Birleşik Devletleri
Eyalet Virginia
İdare

Denizli Pamukkale arası ne kadar?

Denizli Pamukkale Otobüs Bileti

En Ucuz Sefer 728 km
DenizliPamukkale Arası Kaç Saat 9sa 42dk 5
En Çok Sefer Yapan Firma 0

Richmond Nua kaç odalı?

Konaklama. Sapanca Gölü’nün hemen kıyısında konumlanmış olan Richmond Nua Wellness-Spa’da konaklama seçenekleri farklı tatil ihtiyaçları düşünülerek 20 Suite, 14 Deluxe, 97 Superior oda olarak sunulmuştur.

Spa ne anlama gelir?

SPA kelimesi esasen Latincede “Selus Per Aqua” yani “Sudan Gelen Sağlık” veya “Su ile Gelen Sağlık” anlamlarına gelir. Zaten SPA‘nın kökenleri de Romalılara uzanmaktadır. Zaman içinde Avrupa’ya yayılan SPA temel olarak su aile yapılan terapi ve bakımları kapsar.

Sahibinden Com ne kadara satıldı?

Sıfır ve ikinci el satış sitesi Sahibinden.com, İngilizlere satılıyor. İddialara göre İngiliz Marks & Mann, Sahibinden.com için kesenin ağzını açtı ve 4,8 milyar dolar teklif etti. Görüşmeleri devam eden satış gerçekleşirse bugüne kadarki en büyük dijital platform satışı olacak.

Sahibinden com un sahibi kim?

Aksoy Grup bünyesinde bulunan sahibinden.com’un sahibi Taner Aksoy’dur.