Selçuk İnan Galatasaray’da kaç asist yaptı?

Selçuk İnan kaç şampiyonluk yaşadı?

Selçuk İnan, kariyerinde 14’ü Galatasaray’da, 2’si Trabzonspor’da olmak üzere 16 kez kupa sevinci yaşadı. 2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray’da forma giyen ve kaptanlık yapan Selçuk İnan, sarı-kırmızılı formayla 5 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 TFF Süper Kupa şampiyonluğu gördü.

Selçuk İnan kaç kez milli oldu?

Selçuk İnan, farklı kategorilerde 133 kez milli formayı terletti. A Milli Takım’daki ilk maçına 2007’de 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki Moldova karşılaşmasıyla çıkan Selçuk, toplamda 60 kez A Milli formayı sırtına geçirdi.

Selçuk İnan hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaSelçuk İnan / Pozisyon
Galatasaray ve Trabzonspor kariyerleri kariyerinin zirve noktasındadır. Selçuk İnan orta saha pozisyonunda forma giyen bir futbolcudur.

Selçuk İnan Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti. İşte o paylaşım… Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, sarı kırmızılılara veda etti.

Selçuk İnan kaç tane frikikten?

Selçuk İnan‘ın geçmişte 2011-12 sezonunda 5, 2012-13 döneminde 2, 2013-14 sezonunda 1 kez olmak üzere 9 frikik sayısı bulunuyordu. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılılarda toplam 40 golün yüzde 25’ini serbest vuruştan kaydetti.

Selçuk İnan Galatasaray’dan ne zaman ayrıldı?

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir. Selçuk İnan (d. 10 Şubat 1985, İskenderun) Türk futbol antrenörü ve eski millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasarayda 2019-2020 sezonu sonunda futbolu bırakmıştır.

Selçuk İnan nerede oturuyor?

Galatasaraylı Selçuk İnan, Florya’daki evini boşaltıp Maçka’ya taşındı. Ünlü futbolcu, takım arkadaşı Sneijder ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da yaşadığı, ev fiyatlarının 2 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında değiştiği Maçka Armani Residence’dan daire aldı.

Selçuk İnan nerede görev yapıyor?

Selçuk İnan

Kişisel bilgileri
2002-2006 Çanakkale Dardanelspor 76
2006-2008 Manisaspor 75
2008-2011 Trabzonspor 93
2011-2020 Galatasaray 246

Necati Ateş ayrıldı mı?

Necati Ateş ve Selçuk İnan da Galatasaray’dan ayrılmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp yaptığı açıklamayla iki isme de teşekkür etti. Açıklama da “Futbol A Takımı için yaptığınız çalışmalarla Galatasaray’a katkı sağladınız. Hizmetleriniz ve başarılarınız, Sarı Kırmızı’nın şanlı tarihinde hak ettiği değerli yeri alacaktır.

Selçuk İnan gidecek mi?

Galatasaray’da Fatih Terim’den sonra ayrılıklar sürüyor! Bu kez de Selçuk İnan… Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti.

Selçuk İnan şu an ne yapıyor?

FutbolcuSelçuk İnan / Mesleği

Selçuk İnan kaç frikik gölü attı?

Selçuk İnan‘ın geçmişte 2011-12 sezonunda 5, 2012-13 döneminde 2, 2013-14 sezonunda 1 kez olmak üzere 9 frikik sayısı bulunuyordu. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılılarda toplam 40 golün yüzde 25’ini serbest vuruştan kaydetti.

Selçuk İnan gs ye ne zaman geldi?

İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2011 yılında kapısından futbolcu olarak girdiğim büyük Galatasaray camiasında, sarı kırmızı forma ile kazandığım ve gurur duyduğum sayısız zaferlerin, kupaların ve şampiyonlukların ardından futbol kariyerimi kaptan olarak bitirdim.

Selçuk inan memleketi neresi?

Selçuk İnan, 1985 yılında İskenderun’un Karaağaç Mahallesi’nde bakkal bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 9 yaşına kadar babasının yanında çıraklık yapan İnanın babası Münir İnanın ise tek ideali ise o dönemler Bir market açıp, oğlunu başına geçirmekti.

Selçuk inan babası kimdir?

Münir İnanSelçuk İnan / Babası