Selçuk İnan kiminle evlendi?

Selçuk İnan kaç çocuğu var?

Galatasaray’da forma giyen milli futbolcu Selçuk İnan, baba oldu. Deneyimli oyuncunun eşi Cemre İnan‘ın Acıbadem Maslak Hastanesi’nde bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi. Yapılan açıklamada, Cemre İnan ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Cemre Kardeş inan kimdir?

20 yaşında olan Cemre Kardeş, öğrenimine İngiltere’de sanat eğitimi görerek devam etmektedir. Bu sene mezun olacak olan Cemre Kardeş ile Selçuk İnan dün Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünle evlendiler. Cemre Kardeş daha önce Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşadığı biliniyor.

Selçuk İnan ne zaman evleniyor?

Haziran 2015 (Cemre Kardeş)Selçuk İnan / Evlilik tarihi

Selçuk İnan kaç kardeş?

Sezen İnan Devrim
Serap İnanPınar İnan KelahmetSeher İnan Önder
Selçuk İnan/Kardeşleri

Selçuk İnan kaç tane frikikten?

Selçuk İnan‘ın geçmişte 2011-12 sezonunda 5, 2012-13 döneminde 2, 2013-14 sezonunda 1 kez olmak üzere 9 frikik sayısı bulunuyordu. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılılarda toplam 40 golün yüzde 25’ini serbest vuruştan kaydetti.

Selçuk İnan Galatasaray’da kaç yıl oynadı?

Galatasaray‘da 9 yıldır forma giyen akıllarda İzlanda’ya attığı golle her zaman ayrı bir yer edinen Selçuk İnan 1985 yılında Hatay’da dünyaya geldi.

Selçuk İnan Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti. İşte o paylaşım… Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, sarı kırmızılılara veda etti.

Selçuk İnan şimdi ne yapıyor?

Galatasaray Spor Kulübü, 2021-2022 sezonu hazırlıklarının 14 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, Spor Arena’nın dün okuyucularına duyurduğu şekilde sarı kırmızılı ekibi bu periyotta antrenör Selçuk İnan‘ın çalıştıracağı belirtildi.

Selçuk İnan babası kimdir?

Münir İnanSelçuk İnan / Babası

Selçuk İnan şu an ne yapıyor?

FutbolcuSelçuk İnan / Mesleği

Selçuk İnan Galatasaray’da kaç maç oynadı?

Selçuk, Galatasaray‘da geçirdiği 9 sezonda 246 lig maçında forma giyip, 45 gole imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir kez çeyrek final, bir kez de son 16 turuna yükselme başarısı gösteren takımın önemli parçası olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu kulvarda 34 müsabakada görev aldı ve 3 kez gol sevinci yaşadı.

Selçuk İnan ne kadar para alıyor?

Selçuk İnan, bu sezon 40 maç oynasa 600 bin avro daha kazanacak ve yıllık gelir 3,8 milyon avroya çıkacak. Böylece Selçuk, bu yıl futboldan 8 milyon 740 bin lira kazanmış olacak. Futbolcu Selçuk İnan, bu ücret karşılığında 1 milyon 311 bin lira gelir vergisi ödeyecek.

Necati Ateş ayrıldı mı?

Necati Ateş ve Selçuk İnan da Galatasaray’dan ayrılmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp yaptığı açıklamayla iki isme de teşekkür etti. Açıklama da “Futbol A Takımı için yaptığınız çalışmalarla Galatasaray’a katkı sağladınız. Hizmetleriniz ve başarılarınız, Sarı Kırmızı’nın şanlı tarihinde hak ettiği değerli yeri alacaktır.

Selçuk İnan gidecek mi?

Galatasaray’da Fatih Terim’den sonra ayrılıklar sürüyor! Bu kez de Selçuk İnan… Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti.

Selçuk İnan hangi takımı tutuyor?

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giyen ve orta saha mevkisinde görev yapan Türk milli futbolcu. Selçuk İnan, futbola doğduğu şehrin kulübü olan Karaağaç Belediyespor’da amatör olarak başladı. 14 yaşındayken, Mehmet Kurt isimli antrenörünün tavsiyesiyle Çanakkale Dardanelspor’a gitti.