Selçuk İnan kaç asist yaptı?

Selçuk İnan Galatasaray’da kaç asist yaptı?

Galatasaray ‘a transfer olduğu 2011-2012 sezonundan bu yana 206 resmi karşılaşmada forma giyerek kulüp tarihinde 200 maç barajına en hızlı ulaşan oyuncu olan Selçuk İnan, geride kalan beş sezonda takımı adına attığı 46 gol ve 53 asistle toplam 99 gole direkt katkıda bulunmayı başardı.

Selçuk İnan kaç tane frikikten?

Selçuk İnan‘ın geçmişte 2011-12 sezonunda 5, 2012-13 döneminde 2, 2013-14 sezonunda 1 kez olmak üzere 9 frikik sayısı bulunuyordu. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılılarda toplam 40 golün yüzde 25’ini serbest vuruştan kaydetti.

Selçuk İnan kaç kardeş?

Sezen İnan Devrim
Serap İnanPınar İnan KelahmetSeher İnan Önder
Selçuk İnan/Kardeşleri

Selçuk İnan Galatasaray’da kaç maç oynadı?

Selçuk, Galatasaray‘da geçirdiği 9 sezonda 246 lig maçında forma giyip, 45 gole imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir kez çeyrek final, bir kez de son 16 turuna yükselme başarısı gösteren takımın önemli parçası olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu kulvarda 34 müsabakada görev aldı ve 3 kez gol sevinci yaşadı.

Selçuk İnan aslen nereli?

Selçuk İnan, 1985 yılında İskenderun’un Karaağaç Mahallesi’nde bakkal bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 9 yaşına kadar babasının yanında çıraklık yapan İnan‘ın babası Münir İnan‘ın ise tek ideali ise o dönemler bir market açıp oğlunu başına geçirmekti.

Selçuk İnan hangi takımı tutuyor?

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giyen ve orta saha mevkisinde görev yapan Türk milli futbolcu. Selçuk İnan, futbola doğduğu şehrin kulübü olan Karaağaç Belediyespor’da amatör olarak başladı. 14 yaşındayken, Mehmet Kurt isimli antrenörünün tavsiyesiyle Çanakkale Dardanelspor’a gitti.

Selçuk İnan Galatasaray’dan ne zaman ayrıldı?

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir. Selçuk İnan (d. 10 Şubat 1985, İskenderun) Türk futbol antrenörü ve eski millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasarayda 2019-2020 sezonu sonunda futbolu bırakmıştır.

Selçuk İnan Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan da kulübe veda etti. İşte o paylaşım… Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, sarı kırmızılılara veda etti.

Selçuk İnan kaç çocuğu var?

Galatasaray’da forma giyen milli futbolcu Selçuk İnan, baba oldu. Deneyimli oyuncunun eşi Cemre İnan‘ın Acıbadem Maslak Hastanesi’nde bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi. Yapılan açıklamada, Cemre İnan ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Selçuk İnan babası kimdir?

Münir İnanSelçuk İnan / Babası

Selçuk İnan ne kadar para alıyor?

Selçuk İnan, bu sezon 40 maç oynasa 600 bin avro daha kazanacak ve yıllık gelir 3,8 milyon avroya çıkacak. Böylece Selçuk, bu yıl futboldan 8 milyon 740 bin lira kazanmış olacak. Futbolcu Selçuk İnan, bu ücret karşılığında 1 milyon 311 bin lira gelir vergisi ödeyecek.

Selçuk İnan Galatasaray’da kaç yıl oynadı?

Galatasaray‘da 9 yıldır forma giyen akıllarda İzlanda’ya attığı golle her zaman ayrı bir yer edinen Selçuk İnan 1985 yılında Hatay’da dünyaya geldi.

Kerem Inan aslen nereli?

İstanbul, TürkiyeKerem İnan / Doğum yeri

Selçuk İnan Türk mü?

Selçuk İnan Kimdir ? 10 Şubat 1985 İskenderun, Hatay doğumludur. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giyen ve orta saha mevkisinde görev yapan Türk milli futbolcu.

Selçuk İnan hangi takımı çalıştırıyor?

Galatasaray, Selçuk İnan yönetiminde sezonu açtı Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına bugün Selçuk İnan yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.