HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

PTT’ye gitmeden HGS nasıl alınır?

En yakın Akbank şubesi ve Akbank internet bankacılığı üzerinden HGS etiketi temin edilebiliyor. Online olarak başvuru yaptığınız takdirde etiketiniz şubeye gitmenize gerek kalmadan kurye tarafından evlerinize kadar getiriliyor. Bunun için “Akbank HGS Alma” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ziraat Bankası HGS ücreti ne kadar?

HGS Anlaşmalı Bankalar ve Etiket Ücretlerine Göz Atalım!

Banka İsmi Etiket Ücreti Kart Ücreti
Ziraat Bankası, Vakıfbank, 30 Türk Lirası 80 Türk Lirası
İş Bankası 25 Türk Lirası 50 Türk Lirası
Albaraka Türk 26 Türk Lirası
Garanti BBVA 30 Türk Lirası 80 Türk Lirası

HGS hangi banka veriyor?

8 milyon kullanıcıyı ilgilendiren Hızlı Geliş Sistemi (HGS) kartlarını artık banka şubelerinden de alabilirsiniz. İş Bankası ve Garanti Bankası müşterilerine HGS kartı hizmeti sunuyor.

PTT’de HGS ücreti ne kadar?

PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 15 TL, kart tipi etiket bedeli ise 30 TL’dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Internet üzerinden HGS alınır mı?

HGS Etiket ve Kartları; VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığı veya VakıfBank Şubelerinden temin edilebilirsiniz.

E devletten HGS alınır mı?

Bunlar; eDevlet, PTT, telefon ve bankalar ile yapılabilir. Araç sahipleri HGS kartları için en çok tercih ettikleri seçenek olarak edevlet‘i görüyor.

Ziraatten HGS nasıl alınır?

Ziraat Bankası HGS Başvuruları Bu hesaplardan herhangi birine sahip iseniz, araç ruhsat fotokopiniz ve kimlik bilgileriniz ile herhangi bir Ziraat Bankası şubesine başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır. Başvuruda sahibi olduğunuz aracın plakasına bir etiket tanımlanacak ve bu etiket size teslim edilecektir.

HGS de en az kaç lira olmalı?

HGS etiketindeki bakiye 30 liranın altına düştükten sonra ‘kara listeye’ alınacak ve yapılan geçişler da ‘kaçak’ olarak değerlendirilecek. Araç sürücüsüne de cezai işlem için tebligat yapılacak.

Ziraat Bankası HGS kartı veriyor mu?

Ziraatbankası‘ndan HGS işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hızlı geçiş sistemi, üzerinde HGS logosu bulunan tüm gişelerde, paralı otoyol ve köprülerde, akan trafiği durdurmamak için kullanılan bir sistemdir. Köprü ve otoyollarda geçiş ücretlerinin hızlı bir şekilde ödenmesini sağlayan özel bir uygulamadır.

HGS ücreti ne kadar 2021?

Otomobiller için 147,50 TL. Hafif ticari araçlar için 236,00 TL. Motosikletler için 103,00 TL. 3.sınıf olarak gruplandırılan araçlar için 280,00 TL.

HGS en az ne kadar?

HGS ilk yükleme tutarı asgari limitleri; 1. sınıf araçlar için 30 TL, 2. sınıf araçlar için 37,5 TL, 3. sınıf araçlar için 70 TL, 4. sınıf araçlar için 80 TL ve 5. sınıf araçlar için 90 TL’dir.

E devlet üzerinden HGS alınır mı?

Bu hizmetten önce ceza aldıklarının farkında olmayan vatandaşlar, artık eDevlet‘te hayata geçirilen yeni uygulamayla “Araçlarım” bölümüne girerek HGS ve OGS Borç ve Bilgilendirme hizmeti alabilecek.

HGS internetten alınır mı?

HGS Etiket ve Kartları; VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığı veya VakıfBank Şubelerinden temin edilebilirsiniz.

E devletten HGS’ye nasıl bakılır?

eDevlet uygulamasına giriş yapıldıktan sonra, e-Hizmetler bağlantısında bulunan PTT Genel Müdürlüğü menüsünü açarak, açılan menüden “HGS Bakiye Sorgulama” seçeneğini kullanarak bakiye sorgulaması yapabilirsiniz. PTT ile HGS bakiye sorgulaması ise; ptt.gov.tr internet adresi üzerinden yapılıyor.

HGS Ziraatten alınır mı?

Ziraatbankası’ndan HGS işlemlerinizi yapabilirsiniz. Hızlı geçiş sistemi, üzerinde HGS logosu bulunan tüm gişelerde, paralı otoyol ve köprülerde, akan trafiği durdurmamak için kullanılan bir sistemdir. Köprü ve otoyollarda geçiş ücretlerinin hızlı bir şekilde ödenmesini sağlayan özel bir uygulamadır.