Torunlar Holding sahibi kim?

Torunlar grubunun sahibi kim?

Torunlar GYO
Başkan Aziz Torun
Faaliyet Alanı İnşaat ve Gayrimenkul
Kuruluş tarihi 1977
İdare Merkezi İstanbul

Mehmet Torun nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurucu ortaklarındandır. 1961’de Afyon – Sincanlı’da doğdu.

Muhammet Torun nereli?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi, Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Mehmet Torun, 1953 senesinde Erzincan’da dünyaya geldi.

Yunus Emre Torun kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğan Yunus Emre Torun, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde gerçekleştirmiştir. Bu okuldan 2002 yılında mezun olan Yunus Emre Torun, 2003 yılında UC Berkeley Üniversitesinde dil eğitimini tamamlamıştır.

Torun abi kimdir?

1950 yılında Erzincan’ın Kemah İlçesi’nde doğmuştur. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Torun, 1976 – 1982 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişliği yapmıştır.

Ömer Faruk Torun kimdir?

Sivas’ta 18 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Faruk Torun, 2 yıl önce kurduğu şirkette yaptığı çalışmalarla genç girişimcilere örnek oluyor. … Ağabeyini hissedar olarak göstererek kurduğu şirkette 2 yılı aşkın süredir çeşitli robotik ve mekatronik alanlarda faaliyet gösteren Torun, başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Neslihan Torun Kaya kimdir?

1983 İstanbul doğumlu Neslihan Torun Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi olan Kaya ,oniki yıldır gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır.

Başkent Doğalgazın sahibi kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Ankara’da doğalgaz satışı ve dağıtımı yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketidir.

Torun Center’da neler var?

ali sami yen stadının yerine torunlar gyo tarafından yapılacak 5 kat bodrum ( 1 kat belediyeye ait otopark), 42 katlı 2 adet konut kuleleri, 37 katlı 1 adet ofis kulesi ve yatay ofisleri bulunan yapı. şu an 2 kule temel aşamasında, iksa ve kazı devam ediyor ve 2014 sonunda tamamlanması düşünülüyor.

Zeynep Torun kimdir?

Torunlar GYO’nun patronu Aziz Torun‘un kızı Zeynep Torun, Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Ünlü iş adamı Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun‘un kızı Zeynep Torun, 2017 yılında hayatını Atilla Dural şirketinin sahibi Fahri Dural’ın oğlu Kaan Dural ile birleştirmişti.

Başkent Doğalgaz kime satıldı?

Başkent Doğalgaz‘ın daha önce iptal edilen özelleştirme ihalesi bugün tekrar yapıldı.İhaleyi 1 milyar 162 milyon dolar veren Torunlar Gıda kazandı.

Aziz Torun kimdir nerelidir?

1950 yılında Erzincan’ın Kemah İlçesi’nde doğmuştur. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Torun, 1976 – 1982 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişliği yapmıştır. … Aziz Torun evli ve 2 çocuk sahibidir.

Torun Center ne iş yapar?

Proje sayesinde İstanbul, modern bir kent meydanına da kavuşacaktır….

Mülkiyet : Torunlar GYO (%100)
Birim sayısı : 625 (399 konut, 113 ofis (kule), 113 ofis (yatay)
Ekspertiz değeri (Satılabilir Konut) (Aralık 2016) : 1.034 milyon TL
Ekspertiz değeri (Kiralanabilir Ofis ve Ticari Alanlar) (Aralık 2016) : 1.028 milyon TL

Mecidiyeköy Torun Center kimin?

Torun Center‘ı inşa eden Torunlar Şirketler Grubu’nun sahibi Mehmet Torun, Forbes’in 2013’te yayınladığı en zengin Türkler listesinde 580 milyon dolarlık servetiyle 78’inci sırada yer aldı.

Kaan Dural kiminle evlendi?

Kaan Dural (32), geçtiğimiz günlerde 2017’de evlendiği ünlü iş adamı Aziz Torun’un kızı Zeynep Torun’la boşanmıştı. Boşanmadan günler evvel bademciklerinin şişmesi nedeniyle Fulya’daki özel bir hastaneye başvuran ünlü girişimcinin daima farenjit sorunu yaşadığı için bademciklerinin alınmasına karar verildi.