Riccon markası hangi ülkenin?

Riccon kimin?

Tiyatro ile psikoloji, beden dili ve mizahı birleştirerek Riccon Tekniği’ni geliştiren İlhan Doğan, sağlıklı iletişim için geliştirdiği konseptin tescilini yaptırarak 1996 yılında Riccon Akademi’yi kurmuştur.

Riccon nedir?

Riccon Tekniği mizah ve beden dilinin birlikte kullanıldığı hareketli bir tekniktir ve eğitimler genelde ayakta uygulanır. Eğitimin ilk aşaması uygulama, ikinci aşaması ise teorik bilgi aktarımından oluşur. Eğitim sonrasında, iletişiminizi pozitif etkileyecek bir kişisel gelişim yaşadığınızı gözlemleyebilirsiniz.

Chekich marka mı?

Chekich Nerenin Malı Markası Chekich, 2014 yılında kurulan Chekich Ayakkabı Çanta Aksesuar Tekstil İmalat İth. … Şti. bünyesinde üretilen spor ayakkabı, bot, çanta, sweatshirt…

Letao nasıl marka?

Letao ayakkabı markası 1979 yılında kurulan Arkoç İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ne aittir. Şirket ilk olarak karalastik üretirken ilerleyen yıllarda hazırtabanlı spor ayakkabı üretmeye başladı. Şirketin bünyesinde Letao ile Arriva markaları bulunmaktadır.

Hammer Jack hangi ülkenin markası?

Hammer Jack yerli bir aile şirketi olarak ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren markalar arasındadır. Köklü bir geçmişe sahip olan markanın tarihi 1925’e kadar gider.

Clorts hangi ülkenin markası?

Şimdi Clorts entegre uluslararası Top-tasarımcılar Kore ve R & D-Team İtalya ve bir dizi ayakkabı tasarım, araştırma ve geliştirme, kalite kontrolü, Üretim ve satış olarak bir uluslararası orta-end Outdoor-ayakkabı marka.

Chekich hangi ülkenin malı?

yerli bir ayakkabı markası.

Chekich ayakkabı nerenin malı?

İhr. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen spor ayakkabı, bot, çanta, sweatshirt markasıdır. Ürünleri yüzde yüz deri el işçiliği ile Türkiye’de üretmektedir.

Tomsking ayakkabı hangi ülkenin?

Türkiye’de Üretilmiştir. Tam Kalıptır.

Freemax bot nasıl?

Trendyol Su Geçirmez Bot Diye Satılan Zincirport Firmasının Sattığı Freemax. Ürünün su geçirmez olduğu söyleniyor, fakat bir günde ürün hem bozuluyor hem de su geçiriyor. Satıcı firma ürünün satışa uygun olmadığını söyleyerek ürünü kabul etmiyor. Hala insanları yanıltmaya devam ediyor.

Hammer Jack israil malı mı?

satış müdüründen duyduğuma göre amerikan malı lumberjack’den farkı türk malı olmasıdır… f/p oranı lumberjack benzeri modellere göre üç aşağı beş yukarı aynıdır…

Dockers kime ait?

Dockers Ayakkabı, Türkiye menşeli olan, Ziylan Grup’a ait bir ayakkabı markasıdır. Dockers by Gerli olarak da bilinen marka; Kinetix ve Polaris gibi markaların da yönetimini üstlenen Ziylan Grup bünyesinde faaliyetlerine devam etmekte.

Meindl hangi ülke?

cok basarili outdoor botlari üreten alman firmasi. söylendigi tasarim konusunda biraz monoton olsalar da, bu markanin inanilmaz saglam botlar ürettigi gercegine gölge düsürmemektedir. hemen hemen bir cok popüler olmus dagcilik markasi botlarini cin’de yaptirirken, bu markanin ürünleri, kendi ülkesinde almanya’da …

Antarctica bot hangi ülkenin?

Antarctica, üretim serüvenine 1988 yılında Kanada’da başlar. Yün ve ayakkabı sektöründe başarılı ürünlere imza atan marka, 2002 yılı itibari ile tüm dünyaya yayılmayı başarır.

Chekich ne demek?

Farklı ayakkabı ve bot modelleriyle çıkış yapan ve yerli bir ayakkabı/bot üreticisi olan Chekich markası, İzmir’de tasarlayıp ürettiği ayakkabı ve bot modellerini dünyanın çeşitli bölgelerinde kullanıcıların beğenisine sunar.