Pttcell hangi operatöre ait?

Pttcell hangi operatöre bağlı?

Pttcell

Tip Mobil sanal ağ operatörü
Kuruluş 2013
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Türk Telekom PTT
Website www.pttcell.com.tr

Pttcell ile Türk Telekom aynı mı?

Türk Telekom, PTT’nin “Pttcell” markasıyla geniş kitlelerle buluşturduğu mobil iletişim hizmetlerinin şebeke ve teknik altyapısını 2022’ye kadar sağlamaya devam edecek.

Teknosacell hangi operatöre bağlı?

Teknosacell, (eski adıyla Teknosa Mobil) Teknosa’nın Türk Telekom tarafından sağlanan mobil sanal ağ operatörüdür.

Pttcel Hangi altyapıyı kullanıyor?

Pttcell bildiğiniz gibi 2013 yılından bu yana Türk Telekom’un mobil sanal şebeke operatörü (MVNO) olarak mobil iletişim hizmetleri veriyor. İmzalanan yeni anlaşmayla Pttcell, 5 yıl daha Türk Telekom mobil şebeke ve teknik altyapısını kullanmaya devam edecek. PTT A.Ş.

Pttcell hangi numara ile başlıyor?

PTTcell ile ilgili ayrıntılı bilgilere pttcell.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. PTTCell alan kodu 0507 ile başlayacak, ilk gelecek abonelere 0507 888’le başlayan numaralar verilecek. PTTCell‘e numaranızı da taşımanız mümkün olacak. PTTCell internt tarifesi ise aylık 1GB 14.5 TL şeklinde olacak.

Pttcell ne diye geçiyor?

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan ve 1840 yılından bu yana hizmet veren PTT, posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmeti sunmaya başlamıştır.

Pttcell’den Türk Telekom’a geçiş var mı?

Pttcellden Türk Telekom’a Numara Taşıma İşlemi Yapılmıyor! Türk Telekom Pttcell müşterilerini sistemde kendi müşterisi olarak gördüğünü ve Pttcellden Türk Telekom’a numara taşıma işlemini yapamayacaklarını söylüyor.

Teknosa neye bağlı?

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir teknoloji perakende zinciridir.

Teknosa Hangi altyapıyı kullanıyor?

TeknosaCell Avea ve Türk Telekom altyapısı ile hizmet vermektedir.

Bimcell hangi operatörün altyapısını kullanıyor?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir.

Bimcell hangi operatörle anlaşmalı?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

PTT Selin numarası kaç?

Bize Ulaşın. 444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezi üzerinden 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

Pttcell yeni hat ücreti ne kadar?

Ücretlendirme. Faturalı Pttcell Yıldız 4 GB Tarifesi’nin aylık ücreti Yeni Aktivasyon, Numara Taşıma ve Pttcell faturalı tarifeler harici tarifelerden geçiş yoluyla gelen aboneler için KDV ve ÖİV dahil taahhütlü ücreti ücreti 35TL, taahhütsüz ücreti 65 TL’dir.

Pttcell Türk Telekom aynı mı?

Bu anlaşmayla Türk Telekom, Pttcell markası altında mobil iletişim hizmetleri sunmakta olan PTT’ye mobil ağ ve altyapı hizmeti sunmaya devam edecek.” diye konuştu.

Hattımı Türk Telekoma nasıl taşırım?

Numaranızı Türk Telekom‘a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606’ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom‘a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom‘un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.