PttAVM com güvenilir mi?

PttAVM com güvenli mi?

ePttAVM güvenilir mi?” diye merak ediyorsanız hemen belirtelim. Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret platformu olmayı kendine gaye edinen ePttAVM‘nin arkasında 177 yıllık PTT güvencesi bulunmaktadır.

PTT AVM kime ait?

PTT tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk 3 boyutlu sanal alışveriş merkezi olan ePTTAVM.com, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı özel bir toplantıyla 17 Mayıs 2012’de İzmir’de açıldı.

PTT avm’deki parfümler orjinal mi?

Epttavm Sahte Parfüm Satıcısı PttAVM‘den Carolina Herrera marka parfüm aldım. 212 Parfüm adlı firma satıyordu ürünü. Ürün tamamen sahte çıktı, resmen su gibi, orijinal kokuyla alakası yok. Bu tür siteler, PTT sitesi bile olsa ürünün sahteliği konusunda tüketiciyi koruma adına hiçbir önlem almıyorlar.

PttAVM kart nerelerde geçerli?

Kategoriler

  • Elektronik.
  • Giyim & Aksesuar.
  • Takı & Gözlük & Saat.
  • Kozmetik & Kişisel Bakım.
  • Anne & Bebek & Oyuncak.
  • Hobi & Oyuncak.
  • Fotoğraf & Kamera.
  • Ev Dekorasyon.

EPttAVM kaç günde gelir?

Genel olarak 3-7 iş günü içerisinde teslimat sağlanmaktadır.

EPttAVM Kargo ücreti ne kadar?

EPttAVM Kargo ücretleri Bu ücretler ise şöyle: 0-1,99 kg/desi 3,70 TL. 2,00-3,99 kg/desi 4,10 TL. 4,00-7,99 kg/desi 4,90 TL.

Hakan Çevikoğlu kimdir?

1967 Ankara doğumlu Hakan Çevikoğlu, yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümleriyle tamamlamistir. 1993 – 2000 yılları arasında ABD’de bulunan Hakan Çevikoğlu, daha sonra Türkiye’ye dönerek aile şirketi olan Ülkem AŞ’de üst düzey görevlerde bulunmuştur.

PttAVM Genel müdür?

Hakan Çevikoğlu (2011–)PttAVM.com / CEO

Orjinal parfümler nereden alınır?

Free Shoplar devlet tarafından denetlendiği için sahte parfüm satışı yapılamaz. Bilinir kozmetik & parfümeri mağazaları, büyük zincir mağazalar ve Loris Parfüm gibi Avrupa Birliği Standartları’nda, sağlık sertifikaları bulunan mağazalardan da alışveriş yapabilirsiniz.

En uygun parfüm nasıl seçilir?

Doğru Parfümü Bulmak için 7 İpucu

  • Başkalarını Dinlemeyin. Parfüm her tende ve her iklimde farklı kokar ve bir başkası üzerinde beğendiğiniz koku sizde aynı durmayabilir. …
  • Parfümünüzü Analiz Edin. …
  • Teninizde Deneyin. …
  • Minimumda Tutun. …
  • Kendinizi Tanıyın. …
  • Zamanı Doğru Seçin. …
  • Terminolojiyi Öğrenin.

16 Kas 2019

PTT Giyim kart ile internetten alışveriş yapılır mı?

​​Pttkart’lar ile internet üzerinden alışveriş yapılabilir mi? Pttkart’ınızda bakiye olması durumunda 3D secure altyapısını kullanan internet sitelerinde Pttkart’ınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

PTT kartında ne kadar para olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT‘nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

EPttAVM hangi kargo ile çalışıyor?

EPttAVM üzerinde satış yapan firmalar, PTT kargonun da avantajlarından yararlanabiliyorlar. Kargo ücretleri ürün paketlerinin desi değerlerine göre farklı bir şekilde ücretlendiriliyor.

PTT Kargomat teslimat ne demek?

ePttAVM.com üzerinden, desi bilgisi ve ürün tipi Kargomat teslimatına uygun olan siparişleriniz için, evde veya işyerinde kargo beklemek zorunda kalmadan Kargomat‘tan Teslimat seçeneğini kullanarak, paketlerinizin ilgili Kargomat‘a bırakılmasını sağlayabilirsiniz.

EPttAVM kargo bedava mı?

Alışverişin merkezi olan Pttavm her türlü ürünü bünyesinde bulundurmaktadır. Elektronik ürünlerinden market ürünlerine çok geniş bir yelpazede ürüne Pttavm ile ulaşabilirisiniz. PTTAVM Ücretsiz Kargo fırsatı ile “kargo bedava” ibaresi bulunan ürünlerden yapacağınız alışverişlerde kargo ücretsiz olacaktır.