PTT nasıl arayabiliriz?

PTT nasıl ararım?

PTT müşteri hizmetlerine ulaşmak için 444 1 788 numaralı iletişim numarası aranır.

PTT’yi arar mısın?

444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezi üzerinden 7/24 bize ulaşabilirsiniz. İstek, görüş ve önerilerinizi bize yazabilirsiniz.

Postane şikayetleri nereye yapılır?

PTT kurum ve kuruluşuyla ilgili tüm şikayet öneri ve bilgi alma işlemleriniz için 444 1 788 numaralı hattı arayıp PTT müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca işitme engelli ve konuşma engelli müşteriler için de “Engelli Dostu Numaralar” projesiyle 0312 309 59 12 numaralı SMS hattıyla iletişime geçebilirsiniz.

PTT Genel Merkezi nerede?

Ulus, Ankara, TürkiyePosta ve Telgraf Teşkilatı / Genel merkeziUlus, Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan şehirdeki en eski ve Çankaya-Esenboğa yolunda güzergahında yer alan tarihi bir semttir. Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ankara Zafer Anıtı, Ankara Palas Otel, Ankara Kalesi, Ulus çarşısı ve Ankara hali semtten yer alan bazı önemli yerlerdir. Vikipedi

PTT para yattı mı?

T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT‘nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

PTT Kargoma nasıl ulaşabilirim?

PTT Kargom Nerede Tel? PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

444 1 788 ücretli mi?

PTT’den telefonla destek almanın bir maliyeti Türkiye’den yapılan tüm aramalarda tamamen ücretsizdir.

PTT hesabımda para var mı?

T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT‘nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

PTT şikayeti Hangi Bakanlığa?

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı nda İLGİLİ KURULUŞTUR.

PTT hangi bakanlığa bağlıdır?

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında İçişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan PTT Genel Müdürlüğü 1933 yılında katma bütçeli bir idare olarak Bayındırlık Bakanlığına, 1939’da ise Ulaştırma Bakanlığına bağlanarak hizmetine devam etmiştir.

PTT nin açılımı ne?

Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü” olan Kuruluşumuzun adı “T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü” (PTT) olarak değiştirilmiştir.

PTT yardim parasi sorgulama tc ile nasil yapilir?

Adım adım e-devlet PTT yardım parası sorgulama işlemi için;

  1. E-devlet sitesine açın.
  2. TC. …
  3. Arama kısmına PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama yazarak aratın.
  4. Karşınıza çıkacak sayfandan PTT yatan para sorgulama linkine tıklayın.
  5. Açılan sayfada adınıza yapılmış tüm ödemeler listelenecektir.

PTT haftasonu kargo gelir mi?

Vatandaşlar, kargo teslimatlarını PTT şubelerine cumartesi günü verebiliyor. Ancak cumartesi günleri kargo dağıtımı gerçekleşmiyor. Hafta sonu PTT çalışma saatleri ise hafta içi ile aynı. PTT şubeleri cumartesi günleri saat 08.80 ile 17.30 saatleri arasında açık oluyor.

PTT kargo evde bulamazsa ne olur?

PTT sizi adresinizde bulamazsa kapıya not bırakır ve en yakın PTT şubesine teslim eder kargonuzu (bunu bıraktığı kağıtta belirtir). 5 iş günü bekletir sadece.

444 1788 neyin numarası?

444 1 788 telefon numarası PTT kargoya ait olan bir telefon numarasıdır. Devletin elinde bulundurduğu PTT kargo, bu numara aracılığı ile kargo sahiplerine bilgilendirme mesajları göndermekte veya kargo alıcılarına direkt olarak bu numara üzerinden iletişim sağlamaktadır.